It feels like a hunting season

Tags: , , ,

5 kommenttia - “It feels like a hunting season”

 1. Raunis Kirjoittaa:

  Oot kulta. Pus.

  (Sori tosi randomkommentti mut teki mieli sanoo.)

 2. Iita Kirjoittaa:

  Oi rakkaus, ja tiedätkös, sinä puolestasi olet 3 500:nnes kommentoijani, joka tarkoittaa siis sitä, että ilonani on lähettää sinulle ihan syyn kanssa piirustus. Ollos siis hyvä ja esitä piirustustoiveesi, niin kuuntelen.

 3. PikkuPikachu Kirjoittaa:

  Onnea Raunikselle! ;)

 4. Iita Kirjoittaa:

  Ja arvaa, minä kun itsekseni ajattelin, että sulta kolahtaisi 500. kommentti

 5. PikkuPikachu Kirjoittaa:

  No jaa.. En oo koskaan ollu mitenkään erityisen onnekas -_- Mutta Multapa kolahtikin 3 501 kommentti! Ja nyt 3 502 (jos Iita sun kommentteja ei lasketa) haha alanpa laskemaan näitä kommentteja hohoho :-D …juu en (:

Jätä vastaus