Kurrbäng

Hei mahtavuudet, tästä lähtee 24 päivää kestävä päivitysputki sisältäen random settiä, vastauksia kysymyksiinne ja toteutuksia ideoistanne. Vapautenne on kysyä/ideoita vieläkin enemmän jos se tuntuu kutsuvalta.

Zädäm.

Tänään minä tapasin..
… kassan takana ihmisen ja on ihan tajutonta, miten vastenmielisenä toinen voi kokea päätä myöten kulkemattoman tukan, vaikkei tee mitään.
… liukuportaissa vanhan opettajani ja on ihan tajutonta, miten leveään hymyyn toisen naaman voi saada, vaikkei tee mitään.
… en tiedä kenet, mutta hän oli niin herttainen, että on ihan tajutonta miten ihastuneeksi voi onnistua toisen saamaan, vaikkei tee mitään.

Tags: , , , , ,

14 kommenttia - “Kurrbäng”

 1. Raunis Kirjoittaa:

  Aion kehua sua ainakin seuraavat 24 päivää. Aloitan samalla kuin minkä itse kirjoitit syysleirikehariini sillä saan siitä aina paljon lohtua:

  Oot upee.

 2. Asennevamma Kirjoittaa:

  Mahtava fleda! :)

 3. Iita Kirjoittaa:

  Aaak apua mitä, voi Raunis! Siis juku, mä kuolin eilen illalla kaikesta hämmentävästä hyvyydestä, jota en pysty sulattaan ja nyt sit aamulla koen taas saman. Kurhurpur~ ♥

  Kiitos Asennevamma! :-D Ain ku leffas on joku HC-punkkari, jollon maailman tyylikkäin irokeesi, nii mua kiinnostaa aina mitä sille käy jos se vaiks nojaa päätään junanpenkkiin tai siis jos sen fleda joutuu kosketuksiin jonkun kanssa. Meneeks se lyttyyn, taittuuks se, nouseeks se takas siitä, onkse se kivikova blokkari vai mitä. Eilen sain ite vihdoin testaa, mut meitsin hiukset on aika pehmeesti pystyssä ja varsin lyhyet, nii ei se muuta ku vähä lyhistyny sillai tylsästi.

 4. kokkoroo Kirjoittaa:

  Ihana tukkaaaaa<3

 5. klp Kirjoittaa:

  Keesi! Aika kova -ja taitavaa leikkaustyötä:)
  Mäkin näin just vanhan opettajani liukuportaissa. Aina kun sen kanssa juttelee nii tulee semmonen olo että on joteki tosi hieno ihminen. Se osaa kattoa sillei jännästi, en osaa selittää.

 6. Iita Kirjoittaa:

  Tack så mycket!
  Pää kynittiin parturilla, ja vaik ite haluisin leikkaa himas hiukset, niin pakko myöntää, et jälki on kyl totta vie laadukkaampaa ammattilaisen luona :-D
  Klp, opettajasi katse kuulostaa hurmaavalta!

 7. PikkuPikachu Kirjoittaa:

  Aivan ihanat hiukset! Itekki varmaan hankkisin tommoset, jos mulla ei ois niin kikkaraiset hiukset D: Vaan miltäköhän näyttäis kiharainen irokeesi :D

 8. Iita Kirjoittaa:

  KIHARAKEESI! Voi juku se ois hirmusen suloinen ;_; En tiedä miten sen saa pysymään pystyssä, mutta uskallan väittää, että vapaana roikkuessa se vois olla tavattoman nasta!

 9. Maissu Kirjoittaa:

  Mun on jo monen kuukauden verran pitäny heittää sua kommentilla, ja viimein uskalsin tarttua näppikseen. Ei mulla mitään sen ihmeellisempää asia oo, mut on ihan pakko sanoa että samaistun täysin useimpiin sun ajatuksiin ja mielipiteisiin, ja varsinkin niihin sukupuoli-identiteettiin liittyviin tuntemuksiin. Muistan miten mielettömän ja itkettävän onnellinen olin ku lueskelin näitä sun merkintöjä ekoja kertoja ja tajusin että joku muukin pyörittelee mielessään ihan samanlaisia ajatuksia ja tunteita ku mitä mä tässä pienessä pääkopassani mietiskelen.

  Vaikutat muutes tosi ihastuttavalta ja persoonalliselta tyypiltä. Ja rakastuin sun hiuksiin, ne on aikalailla samanlaiset ku mulla :D .. Jos ei siis oteta huomioon sitä että mun keesi on useimmiten luonnonkiharainen.

  Ja vielä vähän lisää lässytystä näin loppuun! Saan sun teksteistä ja taiteiluista ihan mielettömästi voimaa ja mielihyvää. Kiitos että pidät tätä blogia ja oot olemassa ja sitä rataa :D

 10. Iita Kirjoittaa:

  Saat Maissu minulta sata halia ja pusua ja Lauantaipussin autokarkkia! ♥♥♥

 11. norpatti Kirjoittaa:

  Ui miten söpö pörrökeesi <3

 12. Iita Kirjoittaa:

  Thiihii :3

 13. Mireille Sillander Kirjoittaa:

  Pähee joulutukka. Just kun sä. :)

 14. Iita Kirjoittaa:

  Hii, thänks :—)

Jätä vastaus