Oletko valmis asettamaan isänmaan edelle äiti maan


 

Tags: , , , , ,

8 kommenttia - “Oletko valmis asettamaan isänmaan edelle äiti maan”

 1. Wispie Kirjoittaa:

  Yleensä lähinnä puhutaan siitä, että veteraaneja pitäis muistaa ja kunnioittaa. Ja se on ihan yhtä oikein kuin muistelisi vaikkapa juutalaisvainoista selvinnyttä.

 2. Iita Kirjoittaa:

  Hmm, niin jos kelaa sen tollei jostain piinasta selvinneinä.
  Ajatukset assosioi vanhoista mietteistä paljoakaan veisaamatta. Mietin nyt sitä, kuka selviää ja miksi. Ja kuka saa vain elää ja kuka joutuu selviämään elääkseen.

 3. tööt Kirjoittaa:

  Eikös tuohon tarvitse myös rasvaa, että kastike onnistuu?

 4. Cheese Kirjoittaa:

  Tää on hyvä joulukalenteri, ja mua piristää kun joka päivä tulee päivitys! Ps. hyvä muistisääntö ”naiivin” kirjoittamiseen, kun ääntää sen päässään samalla tavalla kuin ”natiivi”.

 5. Iita Kirjoittaa:

  Tööt, voi kun en minä tiedä! Kun puhuttiin, niin jengi puolsi sitä, että pitäs olla rasvaa ja kyllä meillä muut pistää ensin voita pannulle ja sitten jauhoja ja vettä päälle, muttamutta en usko sen olevan välttämätöntä. Kun ekaa kertaa (ja varmaan viimestä, hah) elämässäni tein kastikkeen, niin siihen ei tullut voita ja se onnistui tosi fine! Toki jos kastikkeeseen panee vaik tomaattimurskaa tai satalitraa jotain ruokakermaa, niin ei tarvii mitään jauhoja, mut miten aik vegaani tekee ruskeen kastikkeen, ku ei se paa sinne voita. Eiku nii, no margariini on kyl vegetabilisk. OK, ehkä mä ens kerralla sit suostun pistään sitä!

  Cheese, oi, se on kiva kuulla :–) Kiitän naiivin korjauksesta! Mietin kirjoittaessa, että johonkin kohtaan siinä tulee kyllä kaksi i:tä, enkä sitten jaksanut ruveta tarkistamaan tai miettimään sen koommin. Ite äännän sen naivi, ja kun mietin mitenkä se oikeesti menee, niin mietin kirjaa Supernaiivi, jonka lausun supernaivi tai supernaivii (eli ihan huono muistelusääntö xD)

 6. tööt Kirjoittaa:

  Rasvahan ei aina ole sitä voita, hehheh. ;) Se on vähän hankalempaa handlata margariinilla, väri ei välttist oo ihan samaa eikä koostumuskaan ja vaatii vähän skilliä et tulee vähemmän paakkuja… mut harjottelulla se menee. :) Ite en osaa tehä samaa mitä voilla pystyy, mut tarpeeks hyvää et kehtaan ite syyä. Olkoot paakkuja, ihan sama. ;D

 7. Aatu Kirjoittaa:

  Tässä oli monta upeaa kohtaa, mutta tuolle vikalle ruudulle repesin ääneen :D

 8. Iita Kirjoittaa:

  Haha, mun kokkaus lienee hirveen viihdyttävää katsottavaa, mut sit hymy hyytyy jos joutuu syömään jotain siellä kattilassa porissutta xD

Jätä vastaus