Kiukustuttaa

Tags: , , , , ,

8 kommenttia - “Kiukustuttaa”

 1. tööt Kirjoittaa:

  Sun faijas tarvii ammattiapua ton sotkun kanssa. herrajesta. :(

  Toi kumin katoaminen on niin ärsyttävää! Etenkin kun se on sit aina perseen alla tai vastaavaa. :D Miten se sinne päätyi?!

 2. Iita Kirjoittaa:

  Ja tiäks, ärsyttävintä siinä kumin katomisessa on, että sit ku nousee ylös sen löytääkseen, nii se tippuu ja vierii jonnekki sohvan alle. Huoh, ja sit menee varmaan viis sekkaa ku se hukkuu taas! Ja ei muuten voi mennä kyllä pöydän ääreen tätä välttääkseen =D
  Mein talon sais siistiimpään kuntoon sillä, et potkis vaan ihmisiä perseelle ja heivais ne safkat oikeesti mäkeen kun ne alkaa vihertää, kun nykysellään ketään ei kiinnosta, eikä kukaan jaksa tehä mitään. Mein talo on myös paljo tyhjillään, ku iskä ite on suurimman osan päivästä duunissa, nii ei motivoi kiillottaa autiota taloo. Emmä tiä, siihen taloon on vaan imeytynyt yheksi ominaisuudeksi homeinen ruoka, viiden metrin tiskikerrokset ja random sonta ja max +16 asteen lämpötila.

 3. Elmeri Kirjoittaa:

  Tunnistan Cave Storyn… voi eiii

 4. Iita Kirjoittaa:

  Haha, ai sen tunnisti :–D Tuskallisinta mulla oli Cave Storyssa mättää se punaisia kukkia syönyt hyvis-mimiga (siinä kun se kuningas kuolee). Mä delasin vähintään tuhat kertaa ja se dialogi oli raivostuttavan pitkä, eikä sitä voinu jättää pyöriin itekseen taustalle, ku siinä pitää aina klikata se seuraava repliikki esiin ja siis voi räkä se oli melkosta piinaa.
  Luojalle kiitos skip scene-toiminnoista! <3

 5. merlin Kirjoittaa:

  kuvasit kyllä täydellisesti sen fiiliksen, kun kaikki on vaan paskaa ja voi vittu saatana : D en vois yhtään paremmin sitä fiilistä kuvailla.

 6. Iita Kirjoittaa:

  Hahaa, loistavaa jos onnistuin moisessa :–DD Tuota mikä ärsyttää -listaa ois voinu jatkaa ihan oman bloginsa verran. Uuden pleikkaohjaimen ostosta olen päässyt jo yli, vaikka väliajoin se kyllä vieläkin vähän kuohauttaa terveisin pleikkarin takana saattaa olla joskus jotain muutaki ku pölyä ja johtoja.

 7. siilinpurema Kirjoittaa:

  hitsit että cavestory ruudun jälkeen en pystyny enää keskittyy lukemaan kun tunnistaminen!!!!:———)(missä ikinä muka on sukupuolitettuja inva vessoja :o voi mörkö)

 8. Iita Kirjoittaa:

  Tui! :–)
  Arvaa, itse asiassa Helsingin Hapessa oli kaks invavessaa yläkerras. Hm, mut jos rullatuoliväki tahtoo vartavasten naisten-/miestenvessaan, niin sinänsä ihan loogillista, vaikkakin omasta näkökulmastani varsin harmillista

Jätä vastaus