Tänä vuonna lähtee sit vipa joulukortit

Tags: , ,

8 kommenttia - “Tänä vuonna lähtee sit vipa joulukortit”

 1. katala Kirjoittaa:

  oli muuten ihan älyttömän ärsyttävää tuo postimerkkien hinnan nosto. :I ”kun minä olin nuori…”

 2. Iita Kirjoittaa:

  Grr, no äläpä muuta sano! Kuulin, että ne nouseis joskus juu, mutta tänään vasta kuulin, että ne nouse heti tammikuun alussa ja noin paljon, sillä joo, 15 senttiä on riivatun paljon. Yhyy mokomat vatipäät, ihan ku postin lähettäminen muka yleistys sillä, että siitä tehään entistä kalliimpa <//3

 3. Pyry Kirjoittaa:

  Toi korotus on keskimääräisen aktiivisenkin kirjeenkirjoittelijan kannalta todella pieni. Sit kirjeenkirjoittaminen ei tällä yleisty, vaikken usko, että se harvenisikaan. Jos kuitenkin postia on yhä vähempi, niin se tarkoittaa, että yksittäisen kirjeen kulut kasvavat.

 4. Iita Kirjoittaa:

  No mä oisin parkunu varmaan viiden sentin korotuksenki takia. Mä tsiikailin jotain vanhoja postimerkkien hintoja ja oli hirmusen ilahduttavaa, ku joskus ehkä 2010 niitä oli alennettu jotain 10 senttiä. Mut tuo ittee ottaa pannuun, et postimaksujen nouseminen ei ainakaan saa postin määrää kasvamaan ja niitä hintoja nostetaan oravanpyörämäisesti aina vaan.

 5. Elisa Kirjoittaa:

  En usko et posti yrittää houkutella uusia asiakkaita vaan kyse on siitä et kirjeiden/korttien määrä on laskenut, minkä takia hinnat nousee. Luulen et käsittely maksaa vähemmän per kirje, jos postia on paljon. Esim. posteljooni tekee silti kierroksensa vaikka postin määrä vähenee, mut sille on silti maksettava se sama palkka.
  Ja ottaen huomioon et tolla euron hinnalla saa lähettää alle 50g kirjeen tai kortin minne päin tahansa maailmaa niin musta se on edelleen ihan kohtuullinen hinta…

 6. Iita Kirjoittaa:

  Ah joo. Euron edullisuudelle en kuitenkaan nyökkäisi. Yksittinen kortti, joka sillä menee on vielä sinäsä fine, mutta toi nosto tulee näkyy kaikis isommis paketeis ja vaikkei se harvakseltaan postia lähettäviä välttämättä juurikaan hetkauttaisi, niin itelle junalippuja tsiikatestakin väliä onko hinta 24 vai 27 euroo.

 7. kalervo Kirjoittaa:

  Oot aivan mahtava. Kiitos kun pidät tätä mahtavaa blogia.

 8. Iita Kirjoittaa:

  Hei oi kiva kuulla ♥ Mainiota jos jotain pitämästäni pidetään C:

Jätä vastaus