Sillai jees päivä

Tänään on talvipäivänseisaus, joten huominen on pitempi ku tää päivä ja se on aika kivaa, kun en ehtinyt ees huomata, että on jo näin pimee ja tein paskan videonkin tälle päivälle sen takii, vaik vähä kans ärsyttää ku joku tuol seinän takana veisaa miten ennen kaikki oli paremmin, vaik tänään on just hyvin.

Biisi on tämä, se on aika kiva, eikä siinä ees huudeta.

ARVATKAAAS kuka löysikin sen lappusen, jolle oli kirjoittanut viikon aikana kuulemansa hassut sanat ylös! Hah, oon niin HC, ettei tarvinnu ees siivota kämppää kokonaan. Jotenka siis:

– Kuin täällä lehden välissä on näin paljon lirpuuteksia = paperilipareita
– Mehujen teko on ihme sähräystä = sotkusta säätöä
– Ihme, ettei kissa ollu rääpiny sitä = raapinut
– Meidän koira pepuuttaa aina pölypalloja = riepottelee
– Lähetään yhessä sit jubileeraamaan huomenna = juhlimaan

Rakastan suomee ja kaikkee.

Tags: , , , , , ,

12 kommenttia - “Sillai jees päivä”

 1. närhi Kirjoittaa:

  Jeaaah, sanaset löytyivät! On nuo kyllä aikamoisia…ehkä sähräystä ja rääpimistä voisin kuvitella sanovani ilman että ihan pitäisi sanomalla sanoa.

 2. Sulo Kirjoittaa:

  Hei sinä komistus!♥ :33 ihanan kortin sinulta sain, on kovin ikävä, hyvää joulua♥

 3. Iita Kirjoittaa:

  Närhi, mä oikein hätkähdin siitä, millasia sanoja yks mun tuttu käyttää! :D Esim. tuo pepuutus on just sen suusta ja ei se hyvänen aika kuulosta kyl yhtään miltään oikeelta sanalta. Se on ihan mieletöntä millasia asioita se sen kummempia miettimättä pystyy suullaan muodostaan. En totta puhuakseni ymmärtäne puoliakaan sen sanoista, mutta kaiken se saa kuulostamaan ihan luontevalta.
  Kummallisuus-sanoja käytän itse varsin kertaluontoisesti. Ei meidän lehtien välissä oo kuin kerran lirpuutuksia, vaan ensi kerralla siellä on lörpäkkeitä ja sitä seuraavalla kenties ihan vain lippusia.

  Oi hei myös sinulle Suloistus! ♥ Tahdon itse myös kiittää sinun kortistasi, ikävä on!

 4. Raunis Kirjoittaa:

  Tiiäks, eka asia mitä aattelin tänään aamulla oli et ”ens viikolla tähän aikaan oon Isossakyrössä” ja asdfg tiiän että oon hehkuttanut tätä jo ihan liikaa mut niin hianoo siistii ihanaa jee <3 Nii ja näytät oikein kivaisalta puku päällä n_n

 5. Iita Kirjoittaa:

  Tack! Voi sun pohjanmaa-innostus on tosi ilahduttavaa (ja isonkyrön taivuttaminen oikein on sitäki enemmän hymyilyttävää)!
  Vaan hitto ois tiäksä hienoo jos mä ite aamulla herätessä voisin kelaa hymyssä suin, et vielä ens viikollakki mä oon Isossakyrössä. Ei pidemmän päälle oo ehkä maailman hauskin juttu.

 6. peterick Kirjoittaa:

  Piti kommentoija jo sillon ku laitoit kuvan hiuksistasi tänne, et tuo keesi passaa sulle tosi hyvin! Mulla oli itellä joskus aikoinaan yläasteella hyvinki samanlainen ja sanoin sitä vauvakeesiksi. Ja hauskoja nuo listaamasi sanat, rääpiny lienee ainut mitä käytän ite. Myös sen muunnelmia kuten vaikka ”Kissa on rääpässy mua”, ”Älä räävi sitä!”

 7. Repu Kirjoittaa:

  Haluaisitko laittaa kuvaa rannekkeista? :3

 8. Iita Kirjoittaa:

  Kiva kuulla Peterick! :-) Haha, vai vauvakeesi :DD Mulla on tän kanssa noussut rispekti ööö senorikeesien omistajille, jotka nostaa otsasta niskaan yltävän metrin pitusen tukan piikeiksi ylös, sillä mun on vaikee elää tämmösen lyhyen pystytukankaan kanssa! En jaksakkaan nostaa niskaa ikinä pystyyn, niin saa rauhas nojailla mihin lystää.

  Toki tahdon Repu! Pistän sen huomisen merkintään :-)

 9. Cheese Kirjoittaa:

  Aivan ihanat myyrä ja perhonen.

 10. Iita Kirjoittaa:

  Hur, kiva kuulla :–)

 11. Jannnna Kirjoittaa:

  Tykkään sun videoista! Näytät todella hyvältä :) puku sopi sulle erityisen hyvin.

  KIVAA LOMAA JA NAUTI <3

 12. Iita Kirjoittaa:

  Akh, voi Jannna ihanaa kiitos! ♥ ;_; Nauti sinäkin! :–)

Jätä vastaus