Raukee

Tässäpä miun handut ku pyydettiin. En ota enää näitä tautipesäkkeitä pois, mut ei nää kaikki oo ollu nonstoppina kuukauttakaa mun kourassa ja vanhimmatki on kerännyt pölyä vaan nelisen kuukautta.

Jeaa, eli tänään myö lähetään Nikon kans edeltä puksuttaan Kristinankaupunkiin mummin työ, ku Hemppa ja äiti joutuu oleen iltaan duunissa. Tullee raivoriemukas automatka meille.

Tahdon jakaa pari itseäni äärettömästi naurattanutta kuvaa, kun tiedän teistä jonkun kuitenkin joskus tulleen pelanneeksi Kingdom Heartsia, eikä kukaan täällä tämän katon alla ymmärrä mun huvituksen määrää:

 

Tags: , , , ,

11 kommenttia - “Raukee”

 1. Juli Kirjoittaa:

  KH on paras! Ostin sen markkinoilta joskus 7-vuotiaana enkä koskaan päässyt tarzanista tai ihmemaasta pidemmälle, koska olin aik surkee. Löysin sen tässä alkusyksystä moooooonen vuoden jälkeen uudelleen ja pelasin sen viikossa melkein läpi, mut oon jumittanu nyt ikuisuuden siinä loppuvastuksessa ku mul ei oo koskaan tarpeeks levelei ):: angst

 2. Elppi Kirjoittaa:

  Hei mäkin haluisin käydä Islannissa!
  Ja pakko tunnustaa etten oo koskaan Kingdom Heartsia pelannut, vaikka osaankin juonen suurinpiirtein ulkoa .___. Vois harkita ostavansa joskus kun sitä halvalla käytettynä saa :D
  Ja nauroin töissä vähän liikaa noille kuville.

  Oon jo kolmesti yrittäny kirjottaa noita tarkistussanoja mut AINA MENEE VÄÄRIN

 3. Iita Kirjoittaa:

  Juli, älä vaan! ♥ Pelaan nyt kakkos osaa, mut sain vuos vai kaks sitten pelattua KH ykkösen läpi ja voi jee se loppuvastus todellakin oli yhtä tuskaa! Muistan vielki kuin se Ansem vai kuka auko päätään >:(Mulle surkeinta oli, että siinä lopussa tuli vielä joku koskettavan hilpeä videoklippi, mut sit äiti tuli sillai noni mä katon NYT telkkaa, ja mun oli vaan pakko panna se pois, enkä mä oikeesti ikinä saanut tietää miten se loppuu!! D:: Ok, no menin kyl sit Youtubeen, mut silti.

  Elppi, haha ne tarkistussanat on samanmoista tuskaa kuin KH:n loppuvastukset xD
  Islanti vaikuttaa hirmunastalta mestalta! Ruotsissakin haluisin käydä, mut on se nyt vähän liian leimi ja lähellä. Islannis on taikaa!
  Musta tuntuu, et Kingdom Heartsia myydään kyl tosi mones mestas ja omani taisin saada jollain kympillä netistä, et jos haluu sen hommaa, niin varmasti löytää. Hitsit, olin aivan rakastunut siihen ykköseen, kun kaikki oli niin ystävällisiä ja kilttei, eikä siin vaan mätetty mörköi ja paineltu kohti maalia + se on eka tommonen rpg-touhu mikälie, johon oon tutustunut. Oi, huippu juttu ♥

 4. PikkuPikachu Kirjoittaa:

  Meijän Saksan kirjassa tyypit aiko mennä kattoon rammstainia… Hmmm…

 5. Iita Kirjoittaa:

  Se oli aika tajuton show

 6. Huuhkis Kirjoittaa:

  Omg, oot ensimmäinen sarjisbloggaaja, jonka tiedän tietoisesti käyneen Kristiinankaupungissa, olen häkeltynyt koska paikkakuntalaisena olen tottunut tän paikan tuntemattomuuteen! Käyn tääl ite vaan lomilla (nytkin tääl itseasias olen)

  Uuuh, Rammstein, pitäs itekki mennä tsiigaan joskus! Siel on kuulemma mummoja pyörätuoleis yleisös ja show on kuulemani mukaan mieleenpainuvaa, kadehdin!

  Hauskaa Joulua muuten! <3

 7. Iita Kirjoittaa:

  Mä oon kans semihäkeltyny siitä, et oikeesti kukaan ei tiedä missä päin maailmaa Kristiina on, kun itelle tää on niin tuttu mesta. Me ollaan aina isojen lomien aikaa tääl punkkaas mummin luona, just kesä- ja joululomana. Jos bongaan sut, niin sanon hei!
  Rammsteinin keikka on totta vie mieleenpainuva. Mun mielestä Lindemannin, sen laulajan, läsnäolo ihan jossain kilometrin säteellä on jo niin tajutonta. Sen jätkän karisma on jotain valtavaa, vau.
  Hih, hauskaa joulua sullekkin :–)

 8. PikkuPikachu Kirjoittaa:

  Kävin kesällä Kristiinankaupungissa! Hahaa olen sivistynyt!

 9. Iita Kirjoittaa:

  HAA erimainiota :–D Yksi aukko sivistyksessä täytettynä siis

 10. mau Kirjoittaa:

  heiiii, Afrikka ei ole maa vaan maanosa… ’^’

  anteeksi kun nillitän mutku harmittaa kn niin iso ja versatiili maanosa niputetaan ”Afrikka-maaksi” puheessa niin usein. ei Aasiakaan ole maa…

  sun blogi on kiinnostava!

 11. Iita Kirjoittaa:

  On kyl tosi, et Afrikka kohtaa vääryyttä tosi usein ihmisten puheissa. Pahoitteluni, että osoittauduin yhdeksi hölynpölyäjäksi. Meinasin alkuun poimii jonku yksittäisen mestan Afrikan sisältä, mut mulla ei oo mitään havaintoo niiden eroista, enkä sit osannu päättää minkä ottasin, niin aattelin vaan ympäri pyöreesti Afrikka-mestaa kokonaisuutena.
  Oi, jännää jos blogi kiinnostaa! :-)

Jätä vastaus