Nukuin tänään kymmeneen jos haluutte tietää

Tags: , , , , , , , , ,

5 kommenttia - “Nukuin tänään kymmeneen jos haluutte tietää”

 1. PikkuPikachu Kirjoittaa:

  Hassua että euroopassa on tämä mies/nainen yleis-käsitys, kun muistaakseni jossain oseaniassa sukupuolia on jotain 5

 2. pkljk Kirjoittaa:

  en kestä siepparii ruispellossa siis raah :D luin sen varmaan liian vanhana ekaa kertaa. mut hobitti on ikiklassikko ja paras!

 3. Iita Kirjoittaa:

  PikkuPikachu, viiden sukupuolen yhteiskunta kuulostaa kauheen jännittävältä! Meinaan, miten ne määrittelee minkäkin genderin, minä ne pistää niihin ominaisuuksis ja sillai. Taidanpa itse asiassa googlaa jos siit löytyis infoo! Oon ehkä kuullut tosta joskus, mutten ikinä oo heilauttanut sille korvaa, hmm.

  Pkljk, mitä eikä, Siepparihan on ihan loistava! Okei, no joo hiffaan kyl, ettei se pure varmasti kaikkiin (mikä puriskaan). Yks mun tuttu vois pitää kyl varmaan tunnin mittasen puheen siitä mikä kaikki sitä siinä kirjas jurppi :D Voi, ja minä kun pidin siitä hirmuisesti! En oo lukenut Hobittia. Katoin joku aikaa sitte ekaa kertaa elämässäni kaikki Lotr-leffat putkeen uncut-versiona, enkä ees pitäny! Oli siellä mielettömän symppiskohtauksia ja -persoonia, mut kyl siinä paljo kans ontu.

 4. Elmeri Kirjoittaa:

  Tiia Aarnipuun Trans-kirjassa on yks luku erilaisista sukupuolikäsityksistä eri kulttuureissa. Sekin on vaan pintaraapaisu, mut kannattaa tsekata!

 5. Iita Kirjoittaa:

  OI! Mä oon lukenu siitä yhen vai kaks chapterii ja sit son jääny kesken, mut varma saat olla, että luen sen kyllä takakanteen astikkin vielä. Nyt on kesken Aarnipuun drag-kirja :–)

Jätä vastaus