Nukuin tänään kymmeneen jos kiinnostaa

Haluisin näyttää teil mitä piirsin, mut sit pilaisin jonkun postilaatikkoyllätyksen! Kauheet ku pitää ite venaa ja toiset saa vaan olla onnellisen tietämättömii

Tags: , , , , , , , , ,

2 kommenttia - “Nukuin tänään kymmeneen jos kiinnostaa”

  1. Karkki Kirjoittaa:

    Iita sun blogi on aikamoisen mieletön! nyt vasta pysähdyin tätä kunnolla ihmettelemään, ja pysähdyinkin aika toviksi. puhuttelee monet jutut, niinku esimerkiksi toi ”Haluan vaan nauraa tai olla vaiti”.

    Halauksia monia, olet vahva ja hieno!

  2. Iita Kirjoittaa:

    Oi hei voi juku Karkki! Erinasta kommentin laitoit, tuli oikeestikki aivan mieletön olo. Hirmuisen kiva kuulla, että tuumit tuolla tavoin (ja tosi hämmentävää, sillä tajusin, että tää merkintä on täällä 2x, mut vähä eri nimellä postattuna). Joskus on hyvä pysähtyä, mutta se on kivointa jos jokin/joku pysäyttää.

Jätä vastaus