Hetki

Mä oon vaan niin vitun puolikuollu. Toinen jalka haudassa valmiina maatuneena ennen pappia.

Oksettaa about kaikki. Läheisen taudin syömät aivot. Mekot ja kravatit. Un lycéen ja une lycéenne. Der Cousin ja die Cousine. Eniten kyllä ne onnelliset urheilijat ja idylliset perheet, joista on kuvia OstosTV:ssä ja Yhteishyvässä. Ne joilla on pepsodent-hymy.

En pysy kenenkään päivärytmissä, kaikkein vähiten omassani. Joka päivä löytyy jotain kivaa, mutta —

Mullon päiväs kaks sekuntia jolloin ehdin kuunnella musiikkia ja lukea sarjista. Loppu on järjetöntä juoksemista ja muut vetää kolmatta kierrosta ennen kuin mulla on edes kengät jalassa. Ei ehdi elää. Ei ehdi pysähtyä. Tahtoisin pausettaa.

Tags: , , , ,

9 kommenttia - “Hetki”

 1. Jenni Kirjoittaa:

  Ihana helsinki-sie.
  halaus

 2. Iita Kirjoittaa:

  Oi <3
  Helsingissä on mulla kuin eri aikavyöhyke, vähän kuin junassa.

 3. kokkoroo Kirjoittaa:

  Mulla oli aika sama fiilis ku ekan kerran onnistuin käveleen Rautatieasemalta Pasilaan :—-D

 4. K Kirjoittaa:

  Löysin blogisi viime yönä, olen selannut sitä jonnekin viime keväälle saakka ja tykkään valtavasti. Olet rohkea ja fiksu ja niin paljon hienompi kuin esim. itse olin ikäisenäsi. Olisi siistiä joskus törmätä sinuun jossain, mutta valitettavasti asun kyllä ihan eri puolella Suomea enkä kamalasti liiku protupiireissä, vaikka seniorileirin kävinkin.

  Kaikkea hyvää. <3

 5. Iita Kirjoittaa:

  Kokkoroo: Hahaa, asemalta toiselle kävely osaa olla yllättävän viheliäistä :´D Pasilassa on yks silta, jota vihaan yli kaiken! Oikeesti, mä en vaan pääse sen yli, ali tai ympäri! Se vie aina väärälle puolelle ja on ihan kenkku, vaikka se on vain SILTA. Mokoma >:I

  K: Voi juku, kiitos sanoistasi ♥ Ehkä joskus satutaankin samaan junaan tai kauppajonoon. Vetäse silloin hihasta, minä kun en ihmisiä oikeastaan tunnista, katselen muuten vain.

 6. Emma Kirjoittaa:

  Pasila on tosi tosi kiva paikka Helsingissä kyllä ;) siellon yksi HOAS:in omistama rakennus jossa yli puolet vuokralaisista on kansainvälisiä vaihto-opiskelijoita ja siellon aina tosi rento ja siisti meininki, ja itse rakennus on sisältä ihanan värikäs muihin opiskelija-asuntoihin verrattuna. Mulla kanssa Helsinki on sellainen ”oma paikkakunta” koska täällä on vapaus olla jotenkin enemmän omana itsenään.

 7. Iita Kirjoittaa:

  Oi, kuulostaa erimakeelta! :–) Sillai semiyleisesti kelataan Helsingin olevan uhkaava ja jollain tasolla vaarallinen, mut mä en ite oo joutunu mihkään tilanteeseen, joissa käyttäsin noita adjektiiveja. Kivaa vain.

 8. siili Kirjoittaa:

  ja olet tervetullut,
  millon vain.
  tiedä se <3

 9. Iita Kirjoittaa:

  Oh, pidän sen mielessäni <3

Jätä vastaus