Kiitollisesti kieroon kasvanut

ARVATKAA, mielettömintä on, että kun piirsin Bruñó-merkintää, telkasta tuli TÄÄ. Ah, lempparimandariini.

Tags: , , , , , , , , ,

2 kommenttia - “Kiitollisesti kieroon kasvanut”

  1. Cheese Kirjoittaa:

    Et kai sää nyt paska oo. Jos vois joitakin asioita tehdä toisin omasta nuoruudestaan, niin ite varmaan kiinnittäisin paljon enemmän huomiota hyvään ryhtiin. Läppärin ääressä kökkimällä ja rötköttävillä asennoilla onnistuin vuosien mittaan kehittämään itelleni ryhtivian. Se ei paljoa haitannut nuorempana, mutta oireilee vasta nyt niin että töistä on vaikea selviytyä kipujen takia, ja rangan asentoa on enää vaikea ruveta korjaamaan.

    PS. Brunot on niin hyviä!

  2. Iita Kirjoittaa:

    Oodi Brunoille!
    Kauheinta mulle on jos terkkari rupee repiin mun hartioita taaksepäin ryhtitarkastuksessa, koska mun olat on vaan kääntyneenä jotai kilometri eteenpäin, enkä mä saa niitä taakse. Toinen mun hartioissa on se, et ne on eri korkeudella ja repun hihnoja on vittumaista koittaa sovitella hyvän mittasiks. Semmonen selkärankavelttoilu ei oo mulla menny hirveen pahaks, mut hartiat kyl tosissaan vähä venkoilee. Odotan hartiakeijun ilmestyvän yöllä ja taikovan ne oikoiseksi.

Jätä vastaus