What could we have done to deserve the violence like this

 

 

”Se on vaan vaihe.” Joo, semmonen 80 vuotta kestävä.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

9 kommenttia - “What could we have done to deserve the violence like this”

 1. Ientulehdus Kirjoittaa:

  http://www.healingeagle.net/Fin/Txt/OutPain.html ja *halaus*

 2. Haamu Haamunen Kirjoittaa:

  Hei tyyppi! Olet ihana, sen ehkä jollain tasolla tiedät. Jotenkin tuli tarve kommentoida, mutta sanat uupuu. Ehkä haluan vain sanoa, että välitän. Hieman itsekästä, mutta ehkä sinäkin saat tästä tunnustuksesta jotain. Ne jotka näkevät maailman, voivat hajota sen alle. Älä hajoa, älä katoa. p.s. kädet ovat kauneimpia juttuja maailmassa :–)

 3. Emma Kirjoittaa:

  Voi sinnuu! Ajattelen sua aina lämmöllä ja toivon sulle onnellisia kokemuksia. Tunteesi ja ajatuksesi ovat arvokkaita ja tärkeitä. Paljon halauksia!

 4. Leviathan Kirjoittaa:

  Sinua ovat koskeneet hyvänä pitämäsi kädet, säikäyttäneet ja pettäneet luottamuksen aikana. En halua käskeä enkä määrätä oman elämäsi hallintaa, mutta suosittelen kertomista terveydenalan ammattilaiselle jotta saisit tämänkin asian käsiteltyä jonkinnäköiseen jarjestykseen. Heillä on vaitiolovelvollisuus, ja he pitävät asian omana tietonaan jos niin haluat.
  Ehkäpä silloin saatuasi tämän sinut sekoittaneen asian jonkinmoiseen järjestykseen, löytäisit sen jonkun muun asian, josta et tiedä.

  Joskus mitättomältä ja vähäiseltäkin näyttävä kosketus tai sanottu lause saa aikaan uskomattoman paljon vahinkoa. Se jää jäytämäään alitajuntaan, möyhii siellä hiljaa horjuttaen elämän perusteita, minuuden ja kehon omakuvaa, eikä sitä itse edes kunnolla huomaa.

  Sotkeudun asioihisi taasen , enkä saisi niin tehdä koska en näiden asioiden ammattilainen ole. Anteeksi.

  Leviathan.

 5. Iita Kirjoittaa:

  Hei kaikki kivanaamat!

  Ientulehdus, tuo taitaa olla sama kuin Muumi-mappiin pistetty printattu kirjanen Ellin kirjahyllyssä. Voisin tutustua siihen.

  Haamu Haamunen, voi totta vie saan tunnustuksestasi jotain. Virtuaaliläsnäolo on joskus vaikeaa, kun täytyy käyttää sanoja hiljaisuuden sijaan. Maailma on kaunis ja kädet on kauniita. Koitan pysyä yhtenä palana niitä katsomassa.

  Emma, oletpas ihana, hurkur

  Leviathan, jos ihminen puhuisi vain asioista, joissa on ammattilainen, niin olisi hirveän hiljaista ja ihmiset kauhean tyhmiä, kun ei kukaan kuulisi toisten ajatuksia. Ehkä mä joskus avaan itse oman suuni ja juttelen jollekkin. Jos en psykologille saa sanottua, niin luulen ystävällekin puhumisen ajavan asiansa. Vielä en uskalla, vaikka nyt olisi järkevää, kun vielä muistaa.

 6. eli ö Kirjoittaa:

  voi iita-rasmus (saako niin sanoa? kuulostaa musta ainakin kauheen hauskalta)
  haluisin vaan sanoa jotain, mikä sais sut tuntee ettet oo yksin kaikkien ristiriitasuuksien ja möykkyjen ja sotkujen ja kaikkien sellaisten kanssa, jotka saa tuntee et on ihan yksin ihan yksin ihan yksin eikä kukaan tiedä kuinka yksin. äh. joku päivä sitä vaan tajuu että kaikki onkin järjestyny jotenkin päin, näin mä uskon.
  mut oot loisto tyyppi hei, muista se siellä kaiken keskellä. ja virtuaalihalaus eliltä.
  (aion muuten totisesti lainata mikko mallikasta heti kun muistan!)

  kommentointi arveluttaa mut haluun sanoo jotain.

 7. Iita Kirjoittaa:

  Niin kauan kuin jokin kuulostaa hauskalta, nii se on erittäin okei sanoa. Voi Eli-otus! Ajattelen usein, että jollain tapaa samassa pulassa olevat ihmiset kelluu kaikki samassa meressä, mutta ne on jokainen kuitenkin yksinään omissa veneissään. Ehken ole yksin yksin.
  Se Mikko Mallikas kirja sai mutki ihmetteleen! Aion ostaa sen itselleni jos se joskus kävelisi divarilla vastaan. Lapsena yks mun lemppareita oli joku kirja Mikko Mallikkaasta ja sen mielikuvituskaverista Mulperista, kauhean symppis. Luen enemmin kaikki Mikko Mallikkaat ja muut kuin Täällä Pohjantähden alle -triolgiat!

 8. Ientulehdus Kirjoittaa:

  Oho olet huomannut sen! Healingeaglella eli kotkansydämellä on paljon hyviä juttuja… tosin tuo on käännösteksti. Mutta siis diagnosoimatta sinua mitenkään, tuossa on tuollainen juttu, joka ikääkuin kulkee suvussa ja voisit löytää siitä paljon apua itsellesi kun on useampi muukin sukulainen löytänyt. Jos et nyt niin ehkä jossain myöhemmässä vaiheessa elämää.

 9. eli ö Kirjoittaa:

  mut voi ottaa airot ja meloa lähemmäs toista venettä (tai airojen puutteessa vaikka käsillä kauhoen) ja ojentaa käden veneen reunan yli ja sitten joku toisesta veneestä tarttuu siihen. :>
  voi mä jotenkin muistan jonkun Mulperi-tyypin ehkä. luin noita pienenä nääs. nyt kyllä kirjotan kalenteriin että muistan mennä kirjaston kautta!!

Jätä vastaus