A short happiness shall be enough

Vituttaa kun aina unohdan ystävänpäivän, vaikka se ja pääsiäinen on mun lempparijuhlia, mutta no jaaaaa, emmä tiiä miten se vaikutta mun eloon, et muistanko vai en. Iloisuuksia toivotan kuitenkin teille kaikille, vaikka sit ihan aiheetta.

Sit mä kuulkaa menin vaan suihkuun. Rakkaat kanssaeläjät, joita vituttaa puheet hiusten tupeerauksesta, sokeriliemestä, taikuudesta, hiuslakoista, -geeleistä ja -vahoista ja luoja ties mistä, niin ihan tosi, HIUSLIIMA on vastaus kaikkeen. Sitä saa jopa Isokyrö-cityn kaltaisten käpykylien lähipitäjistä.

Eisbrecher – Rette mich (= pelasta minut)

Mullon litra kokista ja koko yö aikaa lukea kämäsiä sarjiksia, joten on ihan vitun sama vaikka joku kokee mun ”olemattomien ja epämäärästen” arvojen uhkaavan omaa olemassaoloaan, joka on muute kyllä omaani käsittämättömämpi ja mutkikkaampi, et oikein railakkaita psykologian tunteja openpöydän taakse vaan ja kiitti vitusti.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

12 kommenttia - “A short happiness shall be enough”

 1. jelden Kirjoittaa:

  Hyvä Rasmus/Simppa/Iita/söpö-ihana-helmi-tyyppi. Oot mieletön! Tulee ihan mieleen omat ajat yläasteen paskaloukossa kun lukee tätä postausta (ja muitakin). Älä lopeta olemasta mieletön tyyppi. Suukko ystävänpäivänä sinulle!

 2. Iita Kirjoittaa:

  Oho hei oletko ihastuttava! ♥ Vähän mykistyin kaikkien kivojen sanojesi edessä

 3. Milja Kirjoittaa:

  Tiekkö mä oon pitkään miettiny, et sun pitäis oikeesti julkaista joku oma sarjiskirja täynnä sun juttui. ostaisin vaikka maksais mitä ja sit lainailisin sitä kaikille

 4. Iita Kirjoittaa:

  Voi juku! ♥ Tiedätkö, mä oon alottanutkin sellaista, mut todennut kerta kerran jälkeen olevani jonkin liian ison edessä ja tuolla se pölyttyy onnettomana kansiossaan ja kieriskelen aika ajoin kurjuudessa sen tähden. Kyl vielä, ihan salee! En tiiä millasta matskua ja milloin, mutta jotain aivan varmasti minä tulen tekemään ja sitten myyn sulle yhen puolen hintaan ja saat lainailla sitä kaikille!

 5. kata Kirjoittaa:

  Mä luen näitä harva se päivä ja mietin joka kerta, miten joku voikaan olla niin lähellä omaa ajatuksen juoksua. Piristät ja samalla saat tuntemaan myötäsurua puolestasi. Olet ihastuttava.

  Ajattelin nyt jakaa tällaisen pienen asian, jonka kanssa olet pohdiskellut pidempään: haluaisin tanssia wanhat, mutta puvuntakissa. Kaikki, joille olen asiaa tuumaillut, ovat olleet ymmärtäväisiä, mutta samalla tiedän heidän haluavan tanssia sen ”oikean parin” kanssa. Väsyttävää.

  En halua saada sinua pohdiskelemaan asiaani, ehkä enemmänkin anonyymisesti paljastan ihmetteleväni kaikenlaisia pikkuasioita. :)

 6. Iita Kirjoittaa:

  Kurr hei Kata, olet ihana! On kiva kuulla ihmettelystäsi.Tanssiminen puvuntakissa tuntuu olevan ihmisille fine, ei ne välitä mitä muut vetää päälleen, mutta ei ne kumminkaan halua tanssia sellaisen kanssa, jonka odotetaan lähtökotoisesti takin sijaan pistävän mekko. En tiedä mitä omille tansseilleni tulee käymään. Väsyttävää totta vie.
  On kiva jos jonkun ajatukset sivuavat minun omia, tai minun omat jonkun toisen :>

 7. K Kirjoittaa:

  Minä tanssin wanhat puvuntakkiin pukeutuneen tytön kanssa ja olen niin iloinen, että sain juuri hänet parikseni. Toivottavasti sieltäkin löytyisi joku, joka tajuaisi, että tärkeintä on, että pari on mukava (ja ainakin kohtalainen tanssija).

  Hölmö opettaja. Luulisi psykologian opettajan tietävän paremmin. Jaksamista tuollaisiin tilanteisiin ja onnea kuviksen portfoliosta!

 8. Iita Kirjoittaa:

  Ihan ekaks haluun avautua siitä, miten paljon vihaan kirjoittaa sanaa wanhojen tanssit, koska en tiedä miten se kirjoitetaan, koska lausun sen ”vanhoin tanssit”, mutta ei sitä niin oikein voi kirjoittaa ja mietin aina onko se yhdyssana vai ei ja pitääkö siinä olla tuolla w-kirjain ja siis voi herran aika mikä tuskastuttava sanakuvatus :–(
  Kivaa, että sait tanssia kivan ihmisen kanssa :–)
  Olen vähän uhmakkaalla tuulella ja suunnittelen kirjoittavani kirjeen otsikolla kolmas sukupuoli ja veisin sen sitten opettajanhuoneeseen niiden kahvi- ja pullapöytään ja käskisin niiden lukea sen ääneen ja lähtisin nostelemaan ja viereen vartomaan. Toivoisin vain sen jälkeen voivani katsoa opettajia vielä silmiin (edes niitä, joiden kanssa en ole päätynyt sitä vielä välttelemään).

 9. Minorea Kirjoittaa:

  Käytin muuten tuota samaa mönjää kun minulla oli keesi ja kyllä pysyi! Oli itse asiassa ihana herätä aamulla, kun oli tukka valmiina, tartti vaan pukea ja lähteä :D En tiedä mitä siinä geelissä on (selkeästi taikaa purkitettuna) mutta toimii!

  … mutta ei enää pitkille. Olkapäille yltäviin ei tuhertaminen onnistu, tulee vain sen näköistä, että joku on lauennut hiuksiin.

 10. Iita Kirjoittaa:

  Eikö se muka toimi pitkissä hiuksissa! D:: Eihh, luulin jo löytäneeni kaiken kattavan taikamönjän :C Katsotaan miten pitkiksi oma fleda kasvaa ja koska katoaa taika :D

 11. lelli Kirjoittaa:

  vau, toi kommentti opelta oli vielä huikeempi kuin kymppi! en oo koskaan nähnyt kokeissa tai missään opettajalta tollasia ihania sutjautuksia. varmaan kiva tyyppi!

 12. Iita Kirjoittaa:

  Älä, se on aina tosi pop saada sanoja yhen numeron sijaan!

Jätä vastaus