Mun vihanhallinta on ihan kondiksessa

Tags: , , , , ,

14 kommenttia - “Mun vihanhallinta on ihan kondiksessa”

 1. Ansku Kirjoittaa:

  Vasama=salama. Tsemppiä! <3

 2. Iita Kirjoittaa:

  AI SE ON SALAMA!! Mä kelasin, et se ois semmonen ammus-tsydeemi tai joku.
  Hii, kiitoos ♥

 3. PikkuPikachu Kirjoittaa:

  Hahaa! Itappä osaan nimetä paljon enemmän pokemoneja ku sinä :DDD Joo lesotan vaan täs. Oivoivoi! Huomenna on ruottin koe ja myöhemmin viikolla saksa…
  Mutta illassa on lupaus kesästä <3 Kuunteleppa Scandinavian Music Groupin "Lupaus kesästä"
  Aaaaa milloin on kesä??? ;_;

 4. Iita Kirjoittaa:

  Ou, vai olet sinä poketaitoisempi! Mä oon päätyny mun kolmeenkymppiin intoiltuani skidina Pokémon-korteista, kattomalla ykkös tuotantokaudesta 35 ekaa jaksoo ja kuuntelemalla se ällöhirveen Poké-räpin joka kerta ku se on tullu :D Olen ihan iloinen saavutuksestani, vaan nostan hattua omalle nimimuistillesi :–)
  Minäpä kuuntelen tuon biisin! Olen varmasti kuullut ennenkin, mutta ne kykene palauttamaan mieleen millainen se oli..
  Kesä olisi totta vie ihan kiva, mutta oikeastaan sen elämän täyteinen aktiivisuus ei houkuttele mua tällä hetkellä niin suuresti kuin voisi.

 5. Elppi Kirjoittaa:

  Vasama on itseasiasssa tylppäpäinen nuoli mitä on käytetty mm. turkiseläinten ampumiseen :D

 6. Iita Kirjoittaa:

  Ai se on sittenkin jokin ammusasia! Hm, ehkä sillä on useempi merkitys kuten about kaikilla suomen sanoilla.

 7. Hemuli Kirjoittaa:

  Jee poksuja :D Jännä juttu kun itse just viimeviikolla yritin nimetä kaikki ”alkuperäiset” 151 pokemonia, muistin tosin ekalla kerralla vain 99 ennen kuin aika loppu xD En oo kuitenkaan enkunkielisiä poksujen nimiä kuullu ennen ala-aste aikojen joten kai se on ihan ymmärrettävää. MUTTA! Jos yhtään kiinnostaa tietää miten monta poksua muistaa ennen kuin aika loppuu niin suosittelen tätä! http://www.sporcle.com/games/g/pokemon Varsin miellyttävää muistinvirkistystä! :) Nuita testejä löytyy muistakin kuin vain ensimmäisen sukupolven poketsuista mutta uskon että ne on kaikilla varmimmin muistissa xD

 8. Hemuli Kirjoittaa:

  Jee poksuja :D Jännä juttu kun itse just viimeviikolla yritin nimetä kaikki \alkuperäiset\ 151 pokemonia, muistin tosin ekalla kerralla vain 99 ennen kuin aika loppu xD En oo kuitenkaan enkunkielisiä poksujen nimiä kuullu juurikaan ala-aste aikojen jälkeen joten kai se on ihan ymmärrettävää. MUTTA! Jos yhtään kiinnostaa tietää miten monta poksua muistaa ennen kuin aika loppuu niin suosittelen tätä! http://www.sporcle.com/games/g/pokemon Varsin miellyttävää muistinvirkistystä! :) Nuita testejä löytyy muistakin kuin vain ensimmäisen sukupolven poketsuista mutta uskon että ne on kaikilla varmimmin muistissa xD

 9. Hemuli Kirjoittaa:

  Ja pitihän se arvata. Tuplapostaus.

 10. Iita Kirjoittaa:

  MÄ PELASIN TOTA JUST EILEN! :DD Hahaaa, paras yhteensattuma! :D Mä en vaan jaksannu venaa tota koko 12:ta minuuttia ja mulla palo käämit, kun en osannut kirjoittaa PITSIOUDON (Pidgeotto) nimeä oikein. Dude, oikeesti Rakettiryhmän MIAU kirjoitetaan kans ihan friikisti (Meowth)! Ihan hullua, pitäs opetella lausuun 151 nimeä + kirjottaa toiset 151.
  p.s. Poketsu on mielettömän hauska sana :´´D

 11. heli Kirjoittaa:

  SSiiis! Miksi Starmie muka on turha? O__O Mun yks lemppareita! Vahva ja komia. <3

 12. Iita Kirjoittaa:

  Se on vaan semmonen KIVI! Vesipyssykivi! :–( Musta on tiiäks hirveen kiva, jos sä pidät Starmiesta, kun mulla on huono omatunto sen takia, että ite en lämpee sille yhtään. Geodude ja sit se kivimato, jonka nimee en tiedä, mut joka on Brockin pokemon, on ihan yhtä lailla kivii, mut mä tykkään jopa niistäki enemmän ku Starmiesta. Muhun vetoo eläimen näköiset pokemonit kaikkein eniten ja ku Starmiella ei oo ees silmiä, niin se ei vaikuta musta ollenkaan elävältä ja symppikseltä otukselta, vaan hirveen tylsältä :-(

 13. Hemuli Kirjoittaa:

  Staryu ja starmie on niistä ei eläinpoksuista mielestäni parhaasta päästä! En kaikkia 718 poksua muista nimeltä mutta Garbodor, Drifloon ja Lunatone ovat minusta vielä pahempia :D Tai sitten en vain nostalgian takia hyväksy että Starmie on tyhmän näköinen xD Ja se kivimato jonka nimeä et muistanu on luultavasti Onix :)

 14. heli Kirjoittaa:

  Ei Starmie ole kivi. :< Vesi/psychic kylläkin. Minusta se vaikuttaa hurjan älykkäältä (joo kyllä pokemonit voivat vaikuttaa älykkäiltä :D) vaikkei sillä olekkaan kasvoja. Kauniin sukupuoleton.
  Mutta ei kaikki lämpene kaikille, ei siitä tarvitse huonoa omatuntoa potea!

Jätä vastaus