Funky-looking donkey

 

No eiks muka oo meitsin ilvekset ja niiden klyyvarit tuota killisilmäistä viherpeippoa vetovoimasemmat!

   

Mutta totta puhuakseni, jos te ootte tilanteessa, jossa mietitte ostaako kaksosainen ilveskirja kympillä vai pulukirja kahellakympillä, niin ostakaa pulukirja. Jos jaksatte nähä vaivaa, lukea saman lauseen viiteen kertaan, selata kirjan sisällysluotteloa, googlailla sitä sun tätä ja kopsata tehtävät kaverin kirjasta tai teitä ei vaan hirveesti kiinnosta ja teistä ilvekset on coolei eläimii, eikä teillä oo rahaa niin joo, go ahead ja hommaa ilveskirja. Mun opiskelu vähän hanakaloitu, mut hei ihan tosi tsekatkaa ny sitä! Siinä on ilveksii ja niiton kaiken kukkuraks kaks! Ainoo mikä vois pistää paremmaks on se, et niit ois kolme. Joo, itse opiskelu meni haastavaks, mut ainki mun opiskelumotivaatio nous viis pykälää.

Nyt meen tekeen tietoisesti mielenterveydellisen itsemurhan ja alan katsoo yksinäni kauhuleffaa.

Tags: , , , , , , , , , ,

6 kommenttia - “Funky-looking donkey”

 1. Mussu Kirjoittaa:

  Ittellä oman iän muistamisen kanssa sama juttu, hankalaa kun vaihtuu joka vuosi…

 2. Iita Kirjoittaa:

  Haha, no älä vaan! :D Muistan mun syntymävuoden, mut en pysty laskeen siitä ketterästi nykystä ikääni, kun unohdan vuosiluvunkin tai saan tulokseksi jotain, joka heittää yleensä vuoden suuntaan tai toiseen todellisesta iästä, ja sen ”noin iän” mä muistan muutenkin. Voih, haasteellista.

 3. Wispie Kirjoittaa:

  Kyllähän sitä tekee mielellään kouluhommia kun on pikkuinen vaivailveski :D

 4. Iita Kirjoittaa:

  Nii-in! :D Mikään ei saa mua tehokkaamin pitämään koulukirjoja reppuun sullottuna kuin rumat kannet ja kuolettavan tylsä sisältö.

 5. Huuhkis Kirjoittaa:

  Ei svidu, mulla oli toi sama ilves-kirja ku olin lukios, alan tuntee oloni vanhaks! Mainittakoon kans et olin tosi huono bilsas, mut läpi meni!

  Kirppikset on rakkaus <3

 6. Iita Kirjoittaa:

  Hii, ehkä meitsiki sit saa kurssit läpi jos vanhatkin on päässyt :D Kauheinta ilveskirjan käytös on se, et muut menee pulukirjassaan sivulla 23, nii mulla on samasta asiasta tekstiä sivuilla 7 ja 56..
  Kirppikset on ihan ehdottomia! :—)

Jätä vastaus