”Kohdella kuin eläintä” on yleisesti hyväksytty ilmaisu arvottomalla paskalle

Tags: , , , , , , , , , ,

8 kommenttia - “”Kohdella kuin eläintä” on yleisesti hyväksytty ilmaisu arvottomalla paskalle”

 1. Kops Kirjoittaa:

  Eläimenomistajan vaikein ja tärkein velvollisuus on osata päästää irti ennenkuin on liian myöhäistä. :(
  Kuulostaa siltä, että sinunkin kannattaa miettiä, elääkö pupu nyt ansaitsemaansa elämää.
  Voimia!

 2. Jenni Kirjoittaa:

  Rasmus, vaikeinta, mutta tärkeintä ja oikeasti oleellisinta tässä maailmassa on itse antaa itselleen anteeksi ja päästää irti. Oot ihana vaikket tuntiskaan niin, älä unohda

 3. ientulehdus Kirjoittaa:

  Vastuuton on se, joka ostaa alaikäiselle lemmikin eikä huolehdi siitä, että lemmikki tulee hyvin hoidetuksi. Eikös tuo kani ostettu kahdelle pikkulapselle lohdutukseksi kun koti alkoi mennä hajalle? Ihan turha tuntea tuollaisesta syyllisyyttä, teet vain nyt parhaasi kun olet vanhempi ja ymmärrät paremmin, ja pidät huolta että sen eläimen kärsimykset lopetetaan.

 4. sulo Kirjoittaa:

  Voimia<3 olet ihana. Muista se.

 5. Lana Kirjoittaa:

  Joko pupu on päässyt pois?
  Tiedän erittäin hyvin, miten pahalta tuntuu päättää toisen elämän loppumisesta, mutta vaikeita ratkaisuja on joskus tehtävä. Se on juuri sitä rakkautta ja arvostusta lemmikkiä kohtaan.
  Voimia täältäkin <3

 6. Iita Kirjoittaa:

  Kasvain ei vaikuta sen yleiskuntoon, vaan sille oli antibiootti-masis. Mulla oli skidinä vesirokko, mut ne ei varannu hautapaikkaa vaan osti buranaa.

 7. Milli Kirjoittaa:

  Tsemppiä! Sarjiksesta sai kuvan, että kasvain vaikuttaisi yleiskuntoon (=kani ei syö) ja että annat viimeistä antibioottia, mutta kasvain siitä huolimatta edelleen vaivaa. Mutta oot oikeassa, jos eläin on oma itsensä ja syö normaalisti, sillä ei todennäköisesti ole ainakaan kovin paljon kipuja. Eläimen ”vesirokolla” ja kasvaimella on ainakin se oleellinen ero, että kasvain ei parane eli väistämättömästi on jossain vaiheessa edessä…

 8. Lana Kirjoittaa:

  Syöpä ei tosiaan antibiooteilla parane, ja kunto menee väistämättä alaspäin ajan kuluessa. Silloin on ajateltava eläimen parasta.
  Mutta hyvä, jos vielä yleiskunnossa ei vielä näy muutoksia ja kani nauttii elämästään.

Jätä vastaus