Count all the moods you’ve known, know they’re not stuck in stone

Adoptiohakemukset tänne

Tags: , , , , , ,

7 kommenttia - “Count all the moods you’ve known, know they’re not stuck in stone”

 1. Mikko Kirjoittaa:

  Itse miellän kodin niin, että se on paikka, jossa on jotenkin muuttunut ratkaisevasti omasta mielestään tai hahmottanut itseään ihmisenä paremmin. Siten äitini talo, kaksi neljästä turkulaisesta asunnostani sekä ihan vain Berliini (vaikka siellä oleskelinkin vain n. 2 viikkoa!) ovat minulle koteja. Ja jollakin tapaa kotiin liittyy kyllä myös palaaminen, mutta se ei itselleni kai ole lopulta niin ratkaiseva seikka, vaikka sellaisesta kivasta paikasti kyllä unelmoinkin. Sellaisesta, mistä voi lähteä ja mihin voi sitten palata. Mutta ehkäpä sellaista ei tule koskaan vastaan.

  Tuollaiset protunkin tapaiset kollektiivit ovat aika jänniä. Koska jokainenhan jossain määrin kaipaa yhteenkuuluvuutta, mutta kun en itse ainakaan tiedä minne haluaisi kuulua. Tai mistä löytäisi samankaltaisia sieluja. Ja sitten kaikenlaiset pienimuotoisetkin instituutiot, olivat kuinka kivoja tahansa kuten seta vaikkapa, vieraannuttavat minua jossakin määrin. Siinä voi olla taustalla määrittelyn pelko, on määrittely sitten ulkopuolisten, ryhmän tai oman pään tuotosta. Ei pitäisi ajatella liikaa.

 2. Fanny Kirjoittaa:

  Shameless on aivan mahtava (tai oon kattuno US-versiota), Protu on aivan ihana ja emmä tiiä mitä muuta sanoa, oot inspiroiva ja vahva, iso hali ja toivottavasti nähdään Protuhenkisissä olosuhteissa pian!

 3. Iita Kirjoittaa:

  Mikko: koti taitaa olla hirmuisen yksilöllinen asia. Minun ystävälläni on talo, joka on ilmiselvästi koti. Se ei ole minun kotini, mutta minulla ei ole epäilystäkään, etteikö se silti olisi koti. Mietin tuona protu-koti -päivänä, että minun kotini ei välttämättä taida olla mikään talo. Mietin myös, että jos joskus löydän kotini, niin onko se verrattavissa aina kadoksissa olleeseen lapsuudenkotiin tai omaomaan ensimmäiseen opiskelukämppään. Minulla on kodista vahva tunnevisio. En osaa kuvailla sitä, mutta tunnen sen kuitenkin. Koti on minulle kovin merkityksellinen sana, joka pitää paljon sisällään.
  Ryhmät voi pelottaa. Joskus ei ei tunnu hyvältä joutua edes ystävien saartamaksi (tai itsensä). Joskus ryhmistä voi kuitenkin löytää jotain, joka lisää kokonaisuuden tunnetta. Ja vaikka ei löytyisi samanlaisuuksia, niin sekin voi olla kivaa. Kaikki on kuitenkin vähän samanlaisia. Ryhmässä inhottavaa on se, että kanssakäymisen vuoksi pitäisi avata suu, ja kun avaa suun, syntyy sanoja ja sanat ovat aina määrittelyä. Joskus yhdessä paikallaan oleminenkin tuntuu määrittelyltä. Liikaa ajattelua ja tiettyä mielentilaa ei tulisi kyllä yhdistää. On hankala löytää itsensä kanssa samankaltaisia otuksia, kun ei tunne itseään. Mutta onkin hankalaa etsiä itsestään sielullinen kopio. Siksi on kiva löytää useampi erilainen ihminen, joissa on vähän jotain samaa, mutta sekin sama on heidän omaansa. Minä puhun nyt ihan höpsösti, anteeksi, ei tästä saa selvää, mutta niistä vähän samankaltaisista ihmisistä, tulee kuitenkin enemmän omankaltainen ja siksi niiden kanssa on kiva olla.

  Fanny: US-versiota minäkin olen katsonut! Viimeinen jakso enää näkemättä kolmannesta kaudesta, en malta odottaa viidennen ilmaantumista. Hurr, olet kiva, mietin sua just eilen! Nähkäämme pian :>

 4. blomma Kirjoittaa:

  protu on ihanin <3 ( oot sulonen )

 5. Iita Kirjoittaa:

  Protu on kyllä eriveikeä. Kur, hymyilyttää olla suloinen

 6. PikkuPikachu Kirjoittaa:

  Ärsyttää kun protut täyttyy ja ite pittää oottaa että saa kesä työn ja sitte voi vasta hakee.
  Haluaa protulle! >:’-(

 7. Iita Kirjoittaa:

  Voi mahtavaa, että haluut! :—)) Leireillä on paljo tilaa vielä, varsinki ku leiriläisiä on ollu hupenevissa määrin ny pari vuotta, mut voi käydä sillei, että leiri perutaan ellei sinne ilmottaudu tarpeeks porukkaa tiettyyn ajankohtaan mennessä. Jos sulla on tähtäimessä jokin tietty leiri, niin sanoisin, että sen kun ilmottaudut! Jos käy niin, että kesätyöt osuu tismalleen saman jaksolle, etkä pysty junaileen sitä viikkoo itelles vapaaksi, niin sitten voit olla yhteydessä Protun toimistoon ja sut siirretään sun valitsemaan vaihtoehtoseen kakkos leiriin.
  On ihan pyllystä, että kaikki tämmöset ilmottautumiset on samaan aikaan, eikä aikataulujaan saa ikinä toimimaan! :(

Jätä vastaus