I’ll see you when I fall asleep

Kertokaa jos joskus kuulette jotain hauskempaa https://www.youtube.com/watch?v=B30w4yuL5do

p.s. ponimunista saa siirtotatuointeja (!!)

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

18 kommenttia - “I’ll see you when I fall asleep”

 1. Elmeri Kirjoittaa:

  Ranskankielinen punk on hassua, kun ranska on olevinaan tosi kaunis ja melodinen ja semmonen kieli, niin sit ei voi ottaa tosissaan jos koittaa tolleen rähistä ranskaksi :–D?

  Mä kävin vahingossa kaks kurssia (psykologia 1 ja historia 2) ilman kirjaa kun en vaan tullut lainanneeksi niitä keltään ja sitten jakso jo loppuikin jo hups. Oli coolit opettajat. Ja mietin, et miks se niitä liikuttaa, jos mulla ei oo kirjaa jota en kuitenkaan lukisi. Oon nyt pari päivää ollut vakaasti sitä mieltä että lukio (ja varsinkin kokeet) on ihan turhaa paskaa, tärkeintä on että pääsee pois haha!

 2. Iita Kirjoittaa:

  No aijaa! Nauroin itseni vääräksi pelkästä ajatuksesta, että sellainen karikatyyrinen hienostunut baskeripäinen heppu sivelee viiksiään toisessa kädessään viinilasi ja mörisis jotain vähäkään raflaavampaa :DD

  Toi on muute ihan tosi, et jossei kirjoi aio aukastakaan, nii miks ne pitäs ostaa opettajan silmäniloksi. Vedin pultit siitä, kun ostin toissa päivänä seuraavan jakson kirjoja, enkä tienny ostaakko matikan kirja vai lainata vaan kaverilta. Jos mä kirjotan jonku aineen, nii sit ostan sen itelle, mut jossen kirjota ja tarviin niitä juttuja vaan yhen kurssin ajaksi, nii sit en todellakaa osta jos vaan saan joltain lainaks. MUTTA se mikä hermostuttaa ja vituttaa ja itkettää on se, et kaikki opet on sillei lolll ei teiän tarvii miettii kirjotuksii vielä, ku ette te mitään vielä kirjota, nii ei me teille mitään järkevää niistä kirjotuksista aiota kertookaan MUTTA VOI HELVETINPERKELE KU MEIN PITÄÄ KUITENKI TIETÄÄ MITÄ KURSSEI OTTAA JA MITKÄ KIRJAT OSTAA ja siiiis tämmöset jutu on mulle ylivoimasen tuskallisia, vaikka niistei tarviis piittaa ollenkaa.
  Mietin kokeita tässä yksi päivä, että miten kurjia ne on. Ei skidienkää tarvii tenttiä sinä päivänään oivaltamia kivoja juttuja! Mä aloin tosissaan pitää bilsasta ja kokeisiinki mä oikeesti luin jotain, mut sen tiiän, etten mä kaikkee saanu painettuu päähäni ja oksennettuu koepaperille, mutta en oikeastaan välitä siitä, koska mä voin pitää bilsasta ja olla utelias sitä kohtaan ja kysellä tunnilla, vaikken mä näyttäskää osaavalta opettajan silmissä kokeessa.

 3. Elmeri Kirjoittaa:

  Osa mun lukiovitutuksesta on just tota, että tuntuu, että mun oppimisen ilo katoaa siksi, että sen opitun pitäisi tuottaa sit kokeessa mahdollisimman paljon pisteitä! Nyt koeviikolla oon vastaillut kokeisiin vähän mitä sattuu ihan Tahallani, ikään kuin todistaakseni että oon niin tän pelleilyn yläpuolella. En aio tanssia opetussuunnitelman pillin mukaan jne! Kokeessa kaikki muut opiskelijat tuntuu olevan ihan tosissaan siinä touhussa sisällä. Ehkä joku pääsee flow-tilaan ja tuntee haastavansa itsensä, mutta mulle suorittamisesta tulee lähinnä ikävä olo, joten koitan ottaa siihen vähän etäisyyttä. Onko tässä järkeä vai olenko taantunut uhmaikäisen tasolle?

 4. Iita Kirjoittaa:

  Ehkä uhmäikäisen tasolle taantumisessä on järkeä! ;)

 5. Elmeri Kirjoittaa:

  En kestä, viittomakielistä räppiä!! http://youtu.be/oUtM8_DOVUI
  Hyvää viikonloppua!

 6. Iita Kirjoittaa:

  HEI DUDE vau kiitti linkistä! Mä oon aina tienny ton jannun olemassaolosta, mut jostain käsittämättömästä syystä men oo ikin pistäny sitä youtubeen ja tsekkanu.
  hurrr, huomen aamulla junaan ja tampereelle kakkoskoulutukseen!

 7. Raunis Kirjoittaa:

  Mä ostin kolme ponimunaa. Sain kaikist tatskoi. Laitoin yhen otsaan ja loput jaoin kavereille joiden kokeet meni huonosti.

 8. Iita Kirjoittaa:

  TUO on todellisen ystävyyden ele.

 9. PikkuPikachu Kirjoittaa:

  Haluaa ponimunan! ;_;

 10. Iita Kirjoittaa:

  Vaihan kaikki tän pääsisäisen kinderit niihi!

 11. Mikko Kirjoittaa:

  Eikö ranskan pitäisi olla stereotyyppisestikin oivallinen kieli punkille, kun Ranskassa kerran tapahtui tuo Ranskan suuri vallankumous. Baskerien alla kuhii kapina. Ihan näin muuten vain.

 12. Iita Kirjoittaa:

  Ah aivan muuten! Emmä historiallisesti ajattele tai pahemmin moisia tapahtumia muistakaan, mutta ihan tosi tuo mitä sanoit. Ehkä yhdistän alkupunkin Britteihin näkemäni ja lukemani osittain fiktiivisen tuotannon kautta.

 13. merlin Kirjoittaa:

  Moi, halusin vaan tulla sanoo, että oot ainakin mun mielestä tosi ihana ihminen ja sun blogis auttaa varmasti tosi monia ihmisiä jaksamaan ja sun pohdintoihin on tosi helppo samaistua, joten oot kans tosi tärkee monille ihmisille. Ei mul oikeastaan muuta, musta on vaan ihan tosi mukava muistuttaa joskus ihmisiä niiden ihanuudesta, jos niillä itsellään on niin rankkaa, että ne ei sitä voi aina muistaa. Hyvää kevättä : )

 14. Iita Kirjoittaa:

  heihei voi apua iik, häkellyin nyt ihan täysin ;__; Voi ihanuus sentään. Ryömin äsken sängystä vasta ylös ja tämä oli kyllä paras herätys mitä voi toivoa huhtikuun ekalle torstaille. Voi juku, olet kyllä ihan mahtava tyyppi, kun tuolla tavoin muistuttelet ihmisiä! Hymyilen hörpin aamukaakaoni täällä <33

 15. Hentuska Kirjoittaa:

  Täysin kirjoitukseen liittymättä.
  Jotenkin tämä biisi toi mieleen sinut http://www.youtube.com/watch?v=qatlIAtLvJY

 16. Iita Kirjoittaa:

  Hei voi juku, tää päivä on pitänyt sisällään kaikkee ihan mieletöntä! Musta yks maailman kauneimpii eleit ja samalla ihan yleisesti ihastuttavaa on se, jos joku linkkaa biisin/kirjan/leffan/kuvan/jonkun saatesanoilla, että tuut tästä mieleen. Ihanaa, alan kuunteleen tota biisii <33

 17. Ragdoll Kirjoittaa:

  Katu-uskottavia upeita tyyppejä, vallankumousta ja ranskankieltä: https://www.youtube.com/watch?v=yFTAApdSkeM&noredirect=1
  Hyvää loppuviikkoa ;)

 18. Iita Kirjoittaa:

  Voihan juku (apua alotanks mä joka lauseeni sillä)! Ihana biisi, mä haluan kans mennä huutaan barrikadeille. Googlasin ton biisin enkku lyriikat ja se laulaa mm. että ”The rage for having grown too fast, when adults have stolen your childhood– The rage, to be lashed at by society’s norms.” Ranskan lukemis motivaationi kasvoi entisestään.

Jätä vastaus