Kaikille, jotka hymyilyttää

Tags: , , , ,

12 kommenttia - “Kaikille, jotka hymyilyttää”

 1. sulo Kirjoittaa:

  huisaa täytätkö jo 17! nähdäillään ensi viikolla! kylvettiin kukan siemeniä ja ne itää valtavan nopeasti

 2. Iita Kirjoittaa:

  Hihi, joo 17 napsahtaa! Kukat on kivoja! Mä katson miten ens viikko järjestyy, mutta jotenkin päin sen pistän :–) Kakkaa, että nykysin mulla on paljon neljään asti koulua, muttamutta ei anneta sen estää.

 3. sleepy Kirjoittaa:

  Minä päivänä sun synttärit on? Meikä on syntyny 22. pv tätä kuuta (Y)

  Ja jos eksyy niin kannattaa ihmeessä mennä kysymään neuvoja paikalliselta R-kioskilta kun hehän varmasti osaavat auttaa. Vain kuullaksesi, että myyjä ei ole paikallinen eikä siis osaa neuvoa. Tämän seurauksena ystävällinen vanhempi rouvashenkilö joutuu auttamaan epämääräisillä suuntaohjeilla.

  En päässyt annetuilla ohjeilla perille, mutta sentään sinne päin.

 4. Iita Kirjoittaa:

  Mun synttärit on jo 10. päivä. Hassuu, ku musta hirveen moni tuntuu syntyneen huhtikuussa.
  Haha, voi ei raukka :DD Mut hei hienoo jos päädyit edes lähelle määränpäätäs! Mä ite jouduin tuolloin Tampereella vaan tosi hämmenyksiin siitä, etten osannu sanoo enää ees kättä huitasemalla missä päin on juna-asema. Vitutti ehkä kans ja mä olin jossain aivan tosi oudos mestas, jollaselle en oo aiemmin törmännyt ja tuntu tosi tyhmältä. Seikkailu on ihan kivaa jossei oo kelloaikaa ja ehdotonta kohdetta, jonne koittaa seikkailla.

 5. PikkuPikachu Kirjoittaa:

  Sain ponimunasta violetin pinssin :D

 6. Iita Kirjoittaa:

  Arvaa vaan kuka sai vaaleenpunasia pinnejä :–( Katkera pettymys tautoinnittomuuden tähden!

 7. Milja Kirjoittaa:

  Otsikko sai hymyilyttämään

 8. Iita Kirjoittaa:

  Hihi, toivottavasti saat monen suun hevosenkengälle :–)

 9. Leviathan Kirjoittaa:

  Taasen ihmettelen täältä asioita jotka ei mullen kuuluisi, mutta….Äitis ajatustapa kuulostaa kyllä…öö…no hiukan diktaattorimaiselta, sanoisin.

  Miksiköhän jotkut vanhemmat kuvittelevat ettei lapsien puolesta tehtyjä päätöksiä tarvitse perustella, heitetään silmille vaan, ja sillä hyvä! Varsinkin jos lapsonen on jo 16 täyttänyt, perustelut ovat mielestäni enemmän kuin paikallaan. Tämän ikäinen tarvitsee jo minun mielestäni perustelua ja keskustelua ”käskyistä” saadakseen kunnioituksen ajattelevana, jo lähes täysi-ikäisenä henkilönä.

  Onko se sitten parempi kun tämä ”määräiltävä” on täysi-ikäinen ja sanoo pienessä kostonvihassaan määräilijälle suorat sanat. Tyyliin ; ”pää kiinni ämmä, minä määrään itsestäni nyt etkä sinä grrr..”
  Turhaa vihaisuutta.
  Tämäkin vaan sen takia kun ei osata olla rakentavia silloin kun pitäisi olla.

  Hyvää kevättä sinulle. Toivottavasti saat ja uskallat löytää vastauksia kysymyksiin elämästä ja olemuksesta, niin sisäisestä kuin ulkoisesta.

  Kyseenalaistaen, mutta varmasti sinun puolellasi,

  Leviathan

 10. Iita Kirjoittaa:

  Niimpäniimpä! Ihmiset reagoi eri tavalla, mutta päivittäiset mäihät sanat aiheuttaa usemmille kuitenkin vaan patoutumia.
  Kaikilla on asioita, joista ne ei pidä eri ihmisten käytöksessä, ja yksi asia, joka mua itseä vähintäänkin suututtaa, on ylhäiseen auktoriteettin vetoaminen ja se, että ajattellaan perustelut aiheettomiksi. Mut on opetettu keskustelemaan ja perustelemaan, enkä ymmärrä miksi nuorempi henkilö, joka sen osaa, allennetaan keskustelutaidottomamman edessä sen tähden, että tämä toinen on vain iäkkäämpi ja laissa ja normeissa toisen päätöksen tekijänä (varsinkin, kun kukaan ei voi tehdä toisen puolesta päätöksiä).

 11. Ientulehdus Kirjoittaa:

  http://imgur.com/gallery/N8pxn6E <3

 12. Iita Kirjoittaa:

  oi ♥

Jätä vastaus