vr niinku väsyneet rapsutettavat

Tags: , , , , , , , ,

8 kommenttia - “vr niinku väsyneet rapsutettavat”

 1. PikkuPikachu Kirjoittaa:

  Kivaa että leirille tulee hyviä appareita :D
  Mäki mietin usein tota että tietääkö ihmiset olevansa kauniita. Kun aina vaan kuule kun tyypit valittaa omasta ulkonäöstään (no joo, itsekin syyllistyn joskus) Mutta siis, tosi monet on niin kauniita. Kaikkien pitäisi olla tyytyväisiä itseensä :-)

 2. Mikko Kirjoittaa:

  Mulla oli aikalailla samanlainen kokemus eilen, kun kuljin poikkeuksellisesti paikallisbussilla (kävellen kulkeminen on paljon mukavampaa yleensä). Että siellä oli vain kauniita ihmisiä. Tai ehkä oikea sana olis inhimillisiä, sen sanan positiivisemmassa merkityksessä. Ja sekin on jotenkin kiehtovaa, miten monenlaisia kasvoja ihmisillä on, muista piirteistä puhumattakaan. Ja ehkä näin ei sais sanoa, mutta joidenkin kasvot ovat piirrettävämpiä kuin toisten, toiset sitten kai ehkä valokuvauksellisia ja maalauksellisia. Tai ainakin tietyllä tyylillä piirrettynä olisi vain maagista vangita jonkun ihmisen olemus, yleensä sellaisen, millä on otsassa paljon ryppyjä ja jossa on kenties hiukan etelä-eurooppalaista verta, tiedä sitten. Ehkä siinä on vain opetuksena se, että tietyt ihmiset inspiroivat tietynlaiseen moodiin, toiset toisenlaiseen, ja kaikilla on potentiaalia hyvään yleisfiilikseen.

 3. Iita Kirjoittaa:

  PikkuPikachu, hihiii, tulee leirille hyviä ohjaajiakin pelkkien apuohjaajien lisäksi ;) Ois kivaa, jos maailma sais semmosen valaistuksen samaan aikaan, et ne tajuis kaiken kauniin ja ois hetken onnellinen.

  Mikko, muston ihanaa, että oot huomannut ihmisten olevan piirrettäviä ja valokuvauksellisia ja erityisen paljon pidän siitä, kun sanot niiden olevan inhimillisiä. Mulle tuli semmonen tosi hyvän mielen mielikuva. Siinä on bussi, joka ei kolise ja ilmassa leijuu auringon valoon osuvia pölyhiukkasia, ja kaikki on vähän niinkuin valokuvassa, ja jos pitäis yksi adjektiivi siihen valita, niin se olisi onnellinen.

 4. Maissu Kirjoittaa:

  Tiiätkös itse miten kaunis ja ihana ihminen oot? Toivottavasti nyt tiiät! *iso voimahalaus random-stalkkerilta* :3

 5. Iita Kirjoittaa:

  Apuaa hui tulet noin vain yhtäkkiä sanomaan moista! Oletpa paras, häkellyin nyt vain ihan tyystin, kurr hurr <33

 6. devian Kirjoittaa:

  Haluaisitko tehdä postauksen siitä, millaisia ystäviä sinulla on nyt / on ollut? Miten he ovat muuttuneet ajan kanssa ja millaiset välit sinulla on heidän kanssaan? Olisi mielenkiintoista nähdä millainen ystäväpiiri sinulla on! Randomisti selailin sivuja ja päädyin jotenkin tänne, aivan mahtava blogi! Jatka samaan malliin! :)

 7. devian Kirjoittaa:

  Haluaisitko tehdä postauksen siitä, millaisia ystäviä sinulla on nyt/on ollut? Miten he ovat ajan myötä muuttuneet ja millaiset välit sinulla on heidän kanssaan? Olisi mielenkiintoista tietää millaisia ihmisiä sinun elämän aikana on ollut! Päädyin blogiisi kun selailin ihan randomisti sivuja ja sinulla on ihan huikean mahtava blogi?! Jatka samaan malliin!

 8. Iita Kirjoittaa:

  Varmasti haluan! :–) Vaikken ehtisikään julkaista sitä heti huomenna, niin piirrän kyllä kaveri-postauksen ja laitan jakoon. On kiva ittensäki kannalta pysähtyä ja kelailla nykyisiä ja vanhoja ihmisiä, joiden kanssa sitä roikkuu. Hymyilyttää kuulla, että pidät blogia mahtavana :> Kiitos! <3

Jätä vastaus