Joku istu ja laulo mun vieres

Asioita, joista tykkään:

– Unikot
– Retiisit
– Leppäkertut
– Runot
– Anime
– Seeprat
– Hapankorppu
– Pomelo

Olin viime viikonloppuna Helsinki-Espoo -suunnalla ja normaaliakin hurmioituneempi siitä.

Mä istuin oottaas kaveria bussiaukiolla ja katoin vaan ympärilleni. Ihmiset on niin törkeen makeen näkösiä, tajuuttekste ees miten mielettömii. Musta oli hauskaa kattoo miten kaikki juoksee bussiin, eikä kukaan tuu ajoissa. Musta ei oo yhtään hauskaa istuu oman kotipaikkakuntani tienreunassa ja kattoo miten joku tepsuttelee ohi, mut tommosis mestois tajuun, että se ihmisten kattominen on mun elinehto.

Mun kaveri tuli ja liimattiin katutolppaan pari tarraa edelllisten viereen ennen ku etittiin muut tyypit käsiimme. Lauantaina mä istuin portailla naama nuudeleissa ja lautasen reuna suussa, kun multa kysyttiin, et hei Rasmus, syöksä ekaa kertaa puikoilla (öö no arvaa).
Sain sateenkaarevia propagandaesitteitä ja me saatiin myös i l m a s i i vegaanilättyi, joita joku poliitikkojannu jako, ja mentiin kattoon katumusiikkii, jota oli joka nurkalla. Tiiätteks miten mä rakastan livemusiikkia (ja ihmisiä, jotka kuuntelee sitä). Yks punkbändi oli niin mainio, etten voinut olla aloillani. Myöskin joku irtokukan ostanut ihminen oli mun silmissä maailman söpöin, mutten uskaltanut sanoa sitä sille. Ostin myös pullon kokista. Se on mainitsemisen arvosta.

Joka paikas haisi kusi, kalja ja tupakka ja reppu paino liikaa ja oli kuuma ja porukka tuli silmät päässään seisoen kertomaan tarinaa polvileikkauksestaan vähä uhkaavan lähelle ja sillä yhdellä oli taas kädet ojossa pyytäen rahaa, ja kun valehtelematta vastasin taas, ettei sitä ole, niin se käski tapansa mukaan hakee automaatista (SAATANA vihaan sitä ihmistä. oikeest. vittu. Jos näet tämän, etkä ole steissin takana huutamassa hei ohimeneville ihmisille, niin ihan tiedoks: siellä saatanan automaatissakaan ei ole sitä vitun rahaa. kiitos).

Mä olin himas maanataiaamuna puol kaheksan, enkä ollu tehny läksyjä, mut niinku ihan sama miten vituillaan kaikki on, sillä kun mä  huomaan kerta kerran perään miten sokeen rakastunu mä kaikkeen voin olla, niin onks mulla muka jotain hätää.

Tags: , , , , , , , ,

6 kommenttia - “Joku istu ja laulo mun vieres”

 1. Elmeri Kirjoittaa:

  Mä kirjoitin vahaliidulla runoja (ei omia vaan suomalaisia klassikoita) tapettiin mun huoneessa. Siitä tuli samalla tavalla hyvä mieli kuin tän lukemisesta. :–)

  Ai niin ups voitin Finnkinon leffalippuja?!?! kun viime syksyllä kirjoitin simppana palautetta jostain nuorten mielenterveysoppaasta. Onko teillä Finnkinoo kun meillä ei oo, tai käytkö koskaan jossain missä on. :—-)?

 2. Iita Kirjoittaa:

  Hitto runoja liidulla tapettiin vai! Erinastaa hei ♥ Myöskin palautteen anto ja leffalippujen voitto on hienoa :)
  Meillä ei oo kanskaan Finnkinoa :–( Mä ajattelin kuitenkin kesäseikkailla kenties Tampereella ja Turussa (ja ja ja..!), joissa molemmissa on sellainen teatteri. Ehdotan, että jos tunnet jonkun Finnkinoa läheisemmän ihmisen, jonka haluaisit nähdä hymyilevän, niin anna liput hälle adoptioon, mutta jos sellaista otusta ei tule mieleen, niin kyllä mustakin leffassa käynti on huisin hienoa :>

 3. Raunis Kirjoittaa:

  KESÄSEIKKAILLA TURUSSA!? Voi juku, eiku hitto, me taidettiin ehkä puhuakin tästä joskus uutenavuotena. Kesää odotellessa voit tutustua tähän matkaoppaaseen: https://www.youtube.com/watch?v=jrLx27Wo9t0&feature=kp

 4. Iita Kirjoittaa:

  HUPS nytkö paljastin kesäsijaintini! Hihii, ei vaan kyl mä infoon sua jos mä Turkuun päädyn ennen kuin aurinko hukkuu lumisateeseen tai vaihtuu raketteihin (kun ei sitä lunta kumminkaa tuu ajallaan). Turku on kyllä niin mainio, et epäilenpä vahvasti siellä kesällä käyväni!
  Sun matkaoppaalla on mitä ihastuttavin suomiaksentti :_D En tiiä vaikuuttaaks naurettavan pituset yöunet tai jo silmään isketty lomavaihde, mut naurattaa vähän liikaa.

 5. kokkoroo Kirjoittaa:

  POMELO<333

 6. Iita Kirjoittaa:

  JOOO! Eiks ooki mahtavii <33 Niiden kuorimisprosessi on kyl vähä ihme askarteluu, mut suon sen heille anteeksi!

Jätä vastaus