Vaihdetaan hyvään kotiin!

 

Jos joku teistä haluais kirjottaa mulle kirjeen tai piirtää jotain kivaa tai vaikka tehä molempia ja haluis sen lisäks yllä näkyvän t-paidan, niin tässä on teidän tilaisuutenne!

Paita on kokoo M-L eikä näytä uudelta, koska se on alun alkaen jo ostettu kirppikseltä. Kuvan mä oon tehnyt siihen ite rakkaudella ja hammastikulla. Mun vanhasta protukorun remmistä on lähtenyt mustaa väriä paidan valmiiks ei-enää-vitivalkoiseen kaulukseen, mut mä pesen tän ja katon jos se väri lähtis. Jos pesussa käy niin, että paitaan maalattu tekstikin lähtee, niin paikkaan sitä kangastussilla ja infoan mikäli paitaa ei saakaan enää kelvollisen näköiseksi.

 

Koska tää paita on valkonen, oon joutunut toteamaan, että siitä näkyy myös jonkin verran läpi (ainakin jos se asia paidan alla on musta). Nykysin paidan läpinäkyvyys on mun mielestä sen verran perseestä, etten oo pystynyt käyttään tätä ja haluisin antaa sen jollekulle toiselle. (Itsellenihän ehdin jo ostaa mustan t-paidan tilalle ja maalata siitä samanlaisen ◕ ◡ ◕)

Paidan hihassa lukee muuten Mexx jos se teitä kiinnostaa.

Tämä on hyvä paita, joka on ollut Helsingissä, Isonkyrön lukiossa, Turengissa ja Protu-leirillä, mutten haluaisi, että se on enää minun vaatekaapissani. Tässä vielä kuva, joka oli mun inspiraatio:

dimestore diamond

Jos haluutte tietää paidasta jotain muuta, haluutte paidan tai haluutte lähettä mulle kirjeen, vaikkette haluiskaan paitaa, niin jättäkää kommentti.

(Vaihdetaan hyvään kotiin ei meinaa, et haluisin teiltä vastalahjaks hyvän kodin, vaan se on niinku sama fraasi kuin annetaan hyvään kotiin, mut verbi on vaihdettu. Just to say)

—————-

Ois myöskin toinen juttu! Mä lähen torstaina Espooseen ja sieltä lauantaina viikoksi Kemiin, jonka jälkeen mä haluun luultavasti vaan nukkua ja potea portu-darraa lopun elämääni, mut katellaan taas sen jälkeen jos ette haluu tulla rapsuttamaan mun päätä ennen sitä! Puspus, kaikkea hyvää ja kivaa kaikille.

Tags:

10 kommenttia - “Vaihdetaan hyvään kotiin!”

 1. Tr Kirjoittaa:

  Mulla on hyvä koti! Ja tykkään lähettää kirjeitä. Pistä sähköpostia ;)

 2. Iita Kirjoittaa:

  Mainiota! Laitan sulle viestiä :–)

 3. Minorea Kirjoittaa:

  En paitaa tartte, mutta voin muuten vain kirjoittaa sinulle kirjeen / piirtää jotakin (:

 4. Iita Kirjoittaa:

  OOOH voi juku, en arvannut, että joku haluais oikeesti mulle huvin vuoksi raapustella! Pistän sulle sähköpostia :>

 5. Juli Kirjoittaa:

  Mäkin voin ihan just for fun kyllä lähettää postia! Sain lahjaksi nimittäin ihan tosi paljon postimerkkejä :—-)

 6. Iita Kirjoittaa:

  No eikä! Vauuuu, erinastaa tällainen! Laitan sullekin sähköpostia!

 7. herrah Kirjoittaa:

  Mäkin haluan lähettää postia! Kirjeiden kirjoittaminen on niin nastaa puuhaa.

 8. Iita Kirjoittaa:

  Hurr, voi hurja!! Lähetänpä siis sullekin mun osoitteen

 9. Huuhkis Kirjoittaa:

  öblbgörh, myöhäs kommentoin, mut JÖÖÖÖÖ haluun piirtää tai lähettää kirjeen

 10. Iita Kirjoittaa:

  Voihan mahtavuus! Infoanpa sullekkin siis osoitetietoseni :>

Jätä vastaus