Rakoilee

Tänään mietin niitä ihmisiä, joilla menee aina hyvin. Tunnen muutaman sellaisen, jotka puuskahtavat ja itkevät, mutta sanovat, ettei heillä ole ollut huonoa päivää kymmeneen vuoteen, eikä siinä ole mitään epäiltävää. Kyse ei ole mistään tekopyhistä roboteista, vaan sellaisista peruspositiivista otuksista, jotka pysyvät myrskyssä tyynenä. Tiedätte kyllä jos tutustutte sellaiseen. He ovat jotakuinkin ihastuttavia.

Mietin, että ois hauskaa olla itseki samanlainen. Ei se olis vaikeeta. En mitään allekirjoita niin vahvasti kuin Olavi Uusivirran On niin helppoo olla onnellinen -biisin lyriikat.

Mä olin pentuna tosi äkäinen tuulispää. Yhteen aikaan pystyin luonnehtimaan itseäni positiiviseksi, mutta sitten taisin alkaa myrskyämään. Elämä vetoaa tunteisiin, minkäs teet.

On kiva, että on ihmisiä, joilla onnellisuuskäyrä kulkee laiskasti aaltoillen vaakatasossa samaan aikaan kun omani koukkii mihin sattuu.  Tiedättekös, että olen kirjoittanut elämäni kohokohdaksi kohtaamisen ihmisen kanssa, joka kadulla minut ohittaessaan ei tyytynyt hymyilemään, vaan nauroi.

Mulla voi mennä kovaa ja ihan väärään suuntaan, mut vittu, mä muistan jotain noin turhaa, enkä arvosta mitään sen enempää.

Joku on joskus nauranut mulle, mä muistan sen ja mullon kaikki ihan hyvin.

https://www.youtube.com/watch?v=mLgj7vjJOOo&feature=youtu.be  (tää vittunaama ei anna mun enää  upottaa videoita tänne stn)

Nyt ajattelin katsoa videoita 100 tuntia ja nukkua vähintään yhtä kauan. Aamupalaksi teen soijaleikkeitä. Jos on vastaväitteitä, en kuuntele.

Tags: , , , , ,

6 kommenttia - “Rakoilee”

 1. Elmeri Kirjoittaa:

  Haluutko tulla meille vaik heinäkuussa jos sulla ei ole muuta menoa? Mä oon jossain vaiheessa Oulussa, voisit liftata tai kimppakyyteillä tai junailla sinne (mä voin maksaa tai siis äiti) ja mennään kattoo How to train your dragon II ja Tähtiin kirjoitettu virhe ja sit päästään vaik jonkun autokyydissä meille ja tehdään ruokaa ja silitetään kissoja? Tässä maistiainen: http://youtu.be/XO2nwFBL9AI

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Okei toi video just ylipuhu mut niinku lopullisesti ♥ Katson kimppakyytejä, VR-tarjouksia ja heinäkuuta. Voisin ajoittaa matkani niin, että voisin tavata myös muita Oulun otuksia (jos olet oululainen, niin tämä lausahdus on osoitettu sinulle). Kivaa!

 3. Kettu Kirjoittaa:

  Oi, koskiko se muakin? Minäkin olen oululainen ^^

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Ihan takuulla! ♥

 5. Sara Kirjoittaa:

  Anteeksi että joudun kysymään, mutta kenen sairaudesta tässä puhutaan?

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Ah, aina saa kysyä! Jos meinaat kakkosruudussa mainittua sairasta, niin kyseessä on yks mun lähisukulainen, nimee en haluu sanoo.

Jätä vastaus