Aivovuoto

Voidaanks vaan kuunnella Jarspista ja fiilistellä Jere-sarjiksen Ringoo niin kauan, et kukko kiekuu nukkumaan menemisen merkiksi

Tags: , , , ,

4 kommenttia - “Aivovuoto”

 1. kjjo Kirjoittaa:

  Taiteeksi lipsahtaa. (Siis hyvässä mielessä.)

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Heh, vai niin! Ihan hymyilyttävää kuulla

 3. Reetta Kirjoittaa:

  Mua on vähän harmittanut, etten älynnyt pitää välivuotta lukion jälkeen. Nyt jos saisin valita niin menisin vaikka Liminkaan tai muualle vuodeksi piirtelemään :) Eli kannattaa ehdottomasti pitää välivuosi jos vain siltä tuntuu ja on mahdollista! Myös opiskelualat ovat erilaisia, joissakin on hyvin tiivistäkin opetusta klo 8-16 (esim. lääkiksessä ja monilla amk-linjoilla), joissakin taas hyvinkin vapaata. Mulla oli ekanakin opintovuotena humanistisessa tdk:ssa luentoja vain kolmena päivänä viikossa, 2-6 tunnin ajan. Ja sen jälkeen on elämässä ollut useiden kuukausien työttömyysjaksoja. Eli piirtämiseen ja elämiseen tarjoutuu kyllä tilaisuuksia vielä, kaikki eivät ajaudu automaattisesti uraputkeen!

  Kaunista kesää sulle!

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Hurjaa, miten erilaisia opiskelumääriä ja -rytmiä eri alat ja koulut tarjoo! Kai sitä on puolensa ja puolensa kaikissa.
  Idyllisintä olis se, et vois painaa pause-nappia kun ite haluu ja pistää playlle taas sit kun siltä tuntuu. Välivuosi ajatuksena on aika jees, mutten tiiä käyttäsinkö sitä aikaa sit paremmin kuin nytkään. Semmonen luvallinen tauko, joka on tarkotettu nimenomaan asian X toteuttamiseen ois nasta (toki sitä voi välivuotensa ohjata koskemaan asiaa X). Mut ei se olis oikeestaan tauko silloin, vaan se olis askel johonki suuntaan ja sen mä mieluummin ottasin.

  Hurr, kaunista kesää myös sulle!

Jätä vastaus