Tilpitappi

Paljon hymyjä ja pusuja ja kissanpentuja kysymyksistänne! <33 Niitä tuli huisisti, ihanaa. Sorge, että näis merkinnöis ite kysymykset jäi kärpäsenkakan kokoseks, mutta etteköhän saa selvän. Jee, oon niin liekeissä, että tässäpä siis eka vastaussatsi!

KYS lapsuus

Muistan kissankellot ja naapurista karanneen vinttikoiran. Muistan miten näin joka yö painajaisia, mut muistan myös sen ainoon hyvän unen, jossa vesi oli lämmintä ja matalaa. Muistan kuinka olin ärsyttävä, ja valehtelin ihan vain koska mulla oli mielikuvitusta, mutten osannut ilmaista itseäni. Muistan paljon juttui ja niistä kaikkein hauskimpana muistan miten mä sain tummaihosen Baby bornin kun mun nuorin isosisko sai vaaleeihosen ja miten mä sain kaiken sinisenä ja se sai samat jutut punasena, ja sit vielä mietin miten musta kasvoi tällanen. Mun mielestä lapsuus on niinku (kauniita) mustetahroja jossai paperilla. Täs oon mä 6v. ja yks toinen leikkiis kumiankoilla vesisangossa:

sanonsullekwaak

KYS raskausmaha - nolo

Mua hävettää, jos joku tulee kylään ja mun huone näyttää tältä:

DSCN0108

Mua myös hävettää, että mun kädet tärisee joskus niin paljon, että ruoka tippuu haarukasta ja piirtäminen on vaikeeta:

DSCN0014

KYS ihastus - herkku - vblog

KYS talvi - video

(tässon linkki siihen biisin, kun ette te kuitenkaa sitä muuten kuuntele: https://www.youtube.com/watch?v=_7AMYuytmak)

KYS video - sarjis

Pojktantenista tuli vielä mieleen, et Yle on näyttäny myös Mies ilman penistä -dokkarin, jossa oli paljon rakastettavaa ja hurmaavia ajatuksia, vaik siin on vähä töksäytyksiiki. Nii, ja ei se Pojktantenin loppukohtaus kestäny ees viittä minaa, hyvä jos kolme, mut taisivat silti olla elämäni puhdistavimmat kolme minaa.

KYS koulu - vitsit

Rakastakaa kaikkia ja seurustelkaa/olkaa seurustelematta ihan totta kenen/keiden kanssa ikinä tahotte, mut älkää satuttako toista tai kertoko mulle sitä kirottua vitsiä pikkusiskon menkoista. Ainoot huvittava insesmiin liittyvä tarinat on, kun joku luuli mun seurustelevan mun 10v. vanhemman broidin kanssa ja kun badassmotherfuckerganstajonnet huikkas mun ja yhen siskon perään, et vitun lesbot, nii me sit huikattiin takas, et lol tää on kyl jotain muuta. Täs on sillai tyyliin ainoo yhteiskuva miust ja siskost ja seki on 2v. vanha:

jeaa (löysin kaks muutaki, mut toises mullei ollu paitaa eikä toises housuja)

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

12 kommenttia - “Tilpitappi”

 1. Stalkkeri Kirjoittaa:

  Mä en osallistunut lukiossa vanhojen tansseihin (en tykkää tanssimisesta), mut meillä oli kuitenkin silleen, että tanssiparin ei ollut pakko olla tyttö ja poika, vaan sai olla myös poikapari tai tyttöpari. Poikapareja ei ollut, mutta tyttöpareja oli (osa ihan siitä syystä, kun poikia ei ollut tarpeeksi) ja osa tyttöpareista oli pukeutunut mekkoihin ja osalla toisella oli mekko ja toisella puku.

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Je, kyl sitä varmaan saa muodostaa millasii parei vaan, mut jos haluu normeista poikkeevan parin, nii se pitää ite kyl sit kans muodostaa ja se on semihurjaa. Meinaan, mitään kysymättä ne tekee olettamuksensa ihmisistä ja pistää ne kahteen riviin ja vetää siitä porukan sitte yhteen ja kertoo, ketkä lähtee vasemmalla taakse ja ketkä oikeella eteen, koska ”näin se vaan menee”.

 3. Elmeri Kirjoittaa:

  Miksi Röllin vene upposi?

 4. Elmeri Kirjoittaa:

  Siitä puuttui tilpitappi.

 5. Rasmus Kirjoittaa:

  ………… XDD Voi juku, olet hulvaton <3

 6. Elmeri Kirjoittaa:

  Juku ja hulvattomuus ovat kerrassaan hervottomia sanoja!

 7. Rasmus Kirjoittaa:

  !!! C:

 8. Pluplu Kirjoittaa:

  Hei oon tykänny lukea sun blogia ja silleen, pidän kovasti piirtojäljestä ja aiheistakin joskus :D

  Mietin että oletko sattunut katsomaan S.E Hintonin kirjoihin perustuvia leffoja? Sori jos oot niist maininnut, en ehkä oo vaa huomannu… Hintonin kirjat ja Birdy ovat ehdottomia suosikkejani, joten hyvä kirjamaku näyttäs sullakin olevan! Birdystäkin on kai leffa, tosin itse en ole nähnyt…

  Vähän toinen aihe sitten, enkä halua kuulostaa tosiaan loukkaavalta joten yritän nyt muotoilla mahdollisimman korrektisti… Kun esimerkiksi kirjoitit ”Saatanan cis-heteroyhteiskunta” niin kyllä se vähän loukkaavalta kuulostaa itselleni. Tanssin vanhat ja parini oli poika, ja niin se yleensä menee. Mutta koska se on normi niin onko se sitten reilua että vähemmistöstä saa dissata sitten ihan miten haluaa, koska kokee itse tulleensa väärin kohdelluksi? Uskon ihan oikeasti 100% varmuudella että sinulla ja kenellä vain vähemmistöön (transihmisillä tms, en oikein osaa termejä anteeksi) kuuluvalla on vaikeaa, en halua kiistää, mutta lähestymistapasi tuntuu välillä erittäin kärjistetyltä ja aggressiiviselta. Et kyllä taida kuulua mihinkään transihmisten (anteeksi jos väärä termi, en tosiaan ole perehtynyt) puolesta puhujiin, mutta sanoisin että näin vihainen lähestymistapa tuskin oikeasti auttaisi muuttamaan asioita…

  Toivottavasti en kuulosta ilkeältä, se ei todellakaan ole tarkoitukseni. Sanoisin että tietynlainen katkeruus mikä sarjakuvissa näkyy on vaan aika hurjaa välillä… Jotenki syyttelevän oloinen, kun itse esimerkiksi nyt satun olemaan hetero, onko se sitten väärin? Jos haluaa todella muuttaa maailmaa sukupuolineutraalimpaan suuntaan, niin sittenhän vasta pitää ”vedota heteroihin” (haha kuulostaa pöhköltä, toivottavasti ymmärrät silti…?) koska todellisuushan on, että niitä on enemmän.

  Ugh, anteeksi nyt kauhean pitkä viesti, on vaan vaivannut mieltä… Vaikutat oikeasti loistotyypiltä ja nautin kovasti blogisi lukemisesta yleensä. Ja itse ajattelin alunperin meneväni vanhojen tansseihin ystäväni kanssa (joka on tyttö) mutta suunnitelma kaatui kun välit meni poikki haha… Ja oikeasti halusin tehdä sen vain koska juuri ärsytti tavallaan että miksi aina on tyttö-poikaparit xD Uskon että olen samaa mieltä kanssasi monista asioista, mutta tapasi esittää mielipiteesi on ainakin minulle joskus vähän liikaa, ja tuntuu lähinnä ärsyttävältä. Mut peace ja silleen, kaikkea hyvää :D

 9. Rasmus Kirjoittaa:

  Kirjotan eka leffoista, koska siihe mun on helpompi vastata!
  Oon kattonu vasta yhen Hintonin leffan (Taistelukala), vaikka on ne muutkin mun koneella valmiina. Ne vaikuttaa kaikki vaan tosi kämäsiltä ja tosi kasarilta, mut ihan uteliaisuuttani ja Hinton-fanitustani haluun ne kuitenki nähä. Birdystä mä oon kattonu leffan kahesti, en ees aluks tiennyt sen olevan kirja. Sitä leffaa mä ainakin ennen palvoin ihan kybällä, joten luulen sen olevan suositeltavissa :D

  Et oo lainkaan epäkohtelias tai hyökkäävä viestissäsi ja transihminen on ihan hyvä termi käyttää. Mäkään en haluu loukata sua mun vastauksella ja musta on kiva, että kirjotit, jos asia on kerta vaivannu sua useesti. On OK jos sua ärsyttää, muaki ärsyttää monet jutut.
  Mä kuitenkin kelaan, että on ok avata suu ja pitää ääntä. Ehkä kuulostan välillä useesti hyökkäävältä ja tosi on, et kieli on tehokkaampi miekkaa (eiku jotai, emmä muista miten se menee), mut tunteiden ilmaisutapaa tärkeämpi on se, mikä ne tunteet aiheuttaa. Oon vihanen joo ja olemassaoloni tuntuu paikoin yhteisön silmissä olevan kiven rakoon tallattu ja siks mä en jaksa puhua nätisti.

  Luin just tekstin (alunperin englanniksi), jota haluun parista kohtaa siteerata: ”Vähemmistöön kuuluvilla ihmisillä ei usein ole ylellisyyttä ottaa emotinaalista etäisyyttä itsestään kun keskustellaan heidän oikeuksistaan ja kokemuksistaan.” ”Viha on kelpaavaa, viha on tärkeää, viha tuo sosiaalisia muutoksia, viha saa ihmiset kuuntelemaan, viha on uhkaavaaa ja viha on intohimoa.” ”Kukaan ei koskaan saanut oikeuksia pyytämällä niitä kohteliaasti.”

  Ei ole väärin olla cis, eikä ole väärin olla hetero. Ei ole väärin kuulua vähemmistöön, eikä ole väärin olla vihainen vääryydestä. On väärin jos ei saa olla olemassa niin kuin haluaa.

 10. eli ö Kirjoittaa:

  Mulla on ollu kurja päivä (ei ihan kokonaan kylläkään) mut (muun muassa!!) toi että sun ukki käyttää talvisin (käsitin sen siis niin että muulloinkin kuin jouluna) tonttuhattua hymyilytti aika tosi paljon. Oot ihana Iitasmus.

 11. Rasmus Kirjoittaa:

  Aak, eli ö-otus on myös ihanan hurmaava! <3 Käsitit ihan oikein ukin hattujutun. Musta on kivaa, että se hymyilyttää sua. Oot just semmonen tyyppi, joka sellaselle hymyileeki. Näkistipä sen livenä!

 12. eli ö Kirjoittaa:

  ♥! vai että oon sellanen tyyppi! on virnuiluttavaa olla ja kuulla olevansa ja niin. nyt aion vielä katsoo muumeja Yle Areenasta ennenku meen uniin

Jätä vastaus