Kukkuluuruu kuuluu

kuuluu

kuuluu2

Tags: , , , ,

8 kommenttia - “Kukkuluuruu kuuluu”

 1. Stalkkeri Kirjoittaa:

  Mulla alko koulu viime viikon tiistaina ja en tykkää yhtään siitä, kun pitää nousta ylös ennen seittämää (normaalisti herään 9:45 – 12:30) ja sitten vielä pitäis syödä, vaikkei edes ole vielä hereillä. Muistaakseni on tehty jotain tutkimuksiakin, joidenka mukaan koulu alkaa liian aikaisin ja oppilaat ei opi kunnolla ennen kun kello on 10.

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Joo hei oon kuullu tosta tutkimuksesta! Mulla kesälomalla unirytmiksi vakiintui nukkumaan kolmelta ja ylös klo 10-12. Mä oon oikeesti aamuihminen, enkä oo ikinä elämässäni nukkunu näin usein noin myöhään, mut siihen tottuu ja juku millaseks kidutukseks ennen seiskaa herääminen on käynyt! Eniten mua harmittaa, että psykan läksyjen kanssa takuttuani totesin, että mun suorituskyky on aamulla ennen kasia parempi kuin iltapäivällä joskus viiden aikaan. Uu jee, pitäs sit panna herätys viideksi ja tehä läksyt samalla ku kauhon aamupuuroo naamariin ja pidän silmiini auki tulitikuilla.

 3. Hippa Kirjoittaa:

  Voi. Aloin jostain syystä postauksen loputtua hymyilemään ääneen ja sen jälkeen itkemään. Ihanaa päästä halaamaan sua.

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Voi rakkaus sentään. Ylihuominen on ihan pian! <3

 5. tööt Kirjoittaa:

  ”nimi on iso osa identiteettiä” … … niin, eikös se ollutkin se syy miksi vaihdoit kutsumanimen… haha :D

  Oletko muuten kuullut että niihin alkuperäsiin Digimon-sarjoihin tehdään uusi jatko? nyt ne on about high school ikäsiä 8)

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  No joo! Se mua just huvittikin siinä tilanteesa :_D
  UUSI JAKSOI VAI! Vauu, mä oon alkanu kattoon japaninkielisii jaksoi ihan alusta asti, enkä oo vielä ees kympissä, mutta en malta oottaa :—-) Ennen oon nähny vaan telkasta joitain suomeks dupattuja jaksoja, kun olin pentu. Yök, ne enkuks dupatut on ihan hirveitä, ne on vaihtanut evolvaus-musiikinki :C

 7. murunen Kirjoittaa:

  Herääminen </3 Mutta mulla ainakin on melatoniini auttanu paljon, illalla nukahtaminen on mulle aina ollut vaikeaa, luonnostaan nukahan kahen aikoihin, mun unirytmi ei vaan muutu vaikka kuinka yrittäisin… Melatoniinin kanssa kuitenki pääsen nukkumaan jo yheltätoista!
  Ja teidän psykan opettaja kyllä kuulostaa tosi pätevältä… Ei opetuksessa sais antaa omien mielipiteiden vaikuttaa ja sukupuolivähemmistöt on kuitenkin tunnustettu asia. (Lesoilen, meijän psykan opettaja on vanhahko mies, entinen pappi, ja hän on sanonu ettei täysin ymmärrä transihmisyyttä (viittasi kai siihen ettei tiedä mistä se johtuu), MUTTA että asia kiinnostaa häntä ja että hän haluaa tietää asiasta enemmän ja haluaa ymmärtää transihmisiä ja selitti dokumenteista joita oli katsonut. :D)

 8. Rasmus Kirjoittaa:

  Ai niin, en ees muistanut melatoniinin olemassaoloa! Vaan olen hurja ja nukahdan vaikka tahdonvoimalla (joo niin varmaan). Kyl tää helpottaa ku unirytmi vakiintuu ja aivot tasaantuu. Aloin kirjottaa asioita käteen, enkä stressaa enää nii paljoa. Lol katotaan sit ku tulee mustemyrkytys..

  Vähäsen olen kade teiän psykan opesta! Ei se meidänkään oma ihan läpilaho ole, vaikka sellaista kyllä viestitän haha sori vaan, mut sellaista haastetta se luo kyllä mun elämään ja koulunkäyntiin.

Jätä vastaus