Mä lähen Helsinkiin ennen ku ehin palatakaan sieltä

purkajaiset 1

purkajaiset 2

purkajaiset 3

purkajaiset 4Ellen sitten eksy matkalla (haha………..), mutta teen kyllä parhaani päästäkseni paikalle! Mulle voi sanoa hei jos liikkuu samoilla kulmilla, se on tosi hurmaavaa. En tiiä mistä mut tunnistaa, mut sitä voi olla hurja ja kokeilla kiskasta jotain potentiaalista otusta hihasta ja kysyä, minä lupaan hymyillä.

Tags: , , , , , , ,

14 kommenttia - “Mä lähen Helsinkiin ennen ku ehin palatakaan sieltä”

 1. Elmeri Kirjoittaa:

  Eksyin kerran matkalla rautatieasemalta Kiasmaan.

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Google maps näytti näytti reitin olevan kiemuraisempi kuin reitti Kamppiin, joten eksyminen on erittäin todennäköistä tuolla välillä. Niin hassua. Pääsen kävellen keskustasta Pasilaan, mutta yhen sillan yli-ali-ympäri en vaan osaa mennä Pasilassa :__D

 3. Ookami Kirjoittaa:

  Ite osaan Hesassa kulkea tasan rautatie asemalta Kamppiin. Sen jälkeen menee haastavaksi… :’D

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  HKI-suunnistus on kyl taitolaji! En oo ihan varma millä logiikalla siinä pärjää ja millä ei. Mä oon ihan ilonen oikeestaan siitä, että Kamppi kätkeytyy multa välillä tosi tehokkaasti, koska sen sata kerrosta on tosi ällöjä ja supereksyttäviä myös.

 5. Varpu Kirjoittaa:

  Niin tuttua että pakko kommentoida. On käsittämätöntä, miten paljon aikaa, kilometrejä, eksymisiä ja oppaita kuluu Helsingin hahmottamiseen. Enää en sentään lähe metrolla väärään suuntaan, ja osaan jopa suunnistaa Kalliossa katse muualla kun kartassa. Helsinki ei oo koti, mutta sellanen illuusio siitä alkaa muodostua, kun siellä on kuitenkin loputtomasti elämän tärkeimpiä asioita. Ja allekirjotan tismalleen samat sanat – majotan voidessani kaikki yöpaikkaa tarvitsevat ihmispolot, ikäänkun kiitoksena maailmalle josta oon löytäny aina tarvitessani yöpaikan.

  ps. olit piristys purkajaisissa!

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Purrrr, voi mitä kauniisti valittuja sanoja. Illuusio kodista kuulostaa aika osuvalta. Sellainen vähän niinkuin/melkein/tavallaan koti. Semmoinen juttu, jonka voisi paremman puutteessa hyväksyä koti-nimikkeen alle tai jotain, eikä se tunnu edes valehtelulta, mutta on silti kyseenalaistettavissa. Hih ja kauheen kiva kuulla olleensa piristys, oi <3

 7. Kettu Kirjoittaa:

  Voi sinua, Helsingissä on kyllä vähän hankalaa liikkua. Eksyin joskus matkalla rautatieasemalta tien toiselle puolelle linja-autoasemalle. Onneksi kiltti vartija neuvoi melkein kädestäpitäen mihin pitää mennä :D
  Ja sitten vain yksi kerta joku naksahti oikein ja osaan suunnistaa keskustassa suurinpiirtein sinne minne pitää. Vaikken kyllä käsitä, miksi ”paikka jonka kaikki maalaisetkin Helsingistä löytää” olis muka stocka! En minä ainaskaan heti ekana ois mitään stockaa löytänyt, vaan rautatieaseman!

  Musta on hienoa, että ihmiset uskaltaa tarjota majapaikkaa vieraammillekin. Itsekin haluaisin uskaltaa, mutta pienenä ihmispelkoisena otuksena en oikeasti uskalla. Vähänkin tutummille kyllä, ja hätätapaukset on aina erikseen. Mutta silti… En osaa enää suhtautua ihmisiin sinisilmäisen luottavaisesti. Eikä siinä majoittamisessa toisaalta olis järkeäkään, kun yksiöparka on ihan tyhjillään, ja punkkaan itse miehen ja sen lasten luona :D

 8. kulkutauti Kirjoittaa:

  Heii, mäkin ehkä saatan sittenki matkata sarjisfestareille, niin ehkäpä törmäämme siellä ;)

 9. Rasmus Kirjoittaa:

  Kettu: Mua hämää Hesassa se, että talot on nii korkeita, ettei nää eteensä ja sit kaikki on PYÖREETÄ! Tai siis niinku vaikka rautatieasema. Siinä ei oo vaan yhtä tai kahta ovee, vaan kymmenen ovee joka puolella rakennusta, nii sit jos meenkin väärästä ovesta ulos, niin on ihan hukassa. Enkä oo ikinä kattonu karttaa, että osaisin sanoo onko paikka A pohjoisessa vai etelässä verrattuna paikkaan B.

  Mysteerimajoitus voi olla vähän extreme kyl joo, mut aattelen, että jos joku vaik pyytää multa patjaa lainaksi, niin sen täytyy tietää mut ees vähän netin perusteella, ja jos vaikka mä en tuntis sitä heppua, mut se tuntis mut, niin musta se tuntemattoman titteli on siltä jo osaksi kaikonnut :)

  Kulkutauti: uuuu joo kivaa! Minä aion Turkuunkin totta vie ilmaantua, mutta Helsinki on mun eka pysäkki tällä hetkellä :–)

 10. kjjo Kirjoittaa:

  Oot kyllä merkittävä bloggaaja.

 11. Rasmus Kirjoittaa:

  Oho vau hei kiitos, olen otettu! <3

 12. kulkutauti Kirjoittaa:

  EIH väärä hälytys sittenkin :D Melkeen ehdin jo innostua että nyt Helsinkiin mut noh…ei sittenkään :D Mutta juu Turkuun tulet ja yöksi saa jäädä!

 13. Skjere Kirjoittaa:

  Ihana päivitys. Kyllä asiat tulee aina lopulta järjestymään. c: Kunhan edes ryömimällä jaksaa mennä eteenpäin, vaikkapa yksi madonmitta kerrallaan.

  ps. Vaadin että tulet nykimään hihasta jos kerta festareilla olet! Itse olen kamalan huono tunnistamaan ihmisiä isoista massoista.

 14. Rasmus Kirjoittaa:

  Skjere: madonmitalla totta vie! Paikoilleen on vaikea juurtua, vaikka joskus mieli tekisikin. Vaan vaatimuksesi on kuultu! En tiedä tunnistanko itseänikään festareiden aikana, mutta oon koko viikonlopun Hesassa, niin luulisin kolmen päivän aikana löytäväni jonkun, jota voisin epäillä sinuksi! :—)

  Ja Kulkutauti! Mä infoan sua kun mun Turku-suunnitelmat selkiintyy ja päivämäärän keksin :——————)

  Hymyilyttää tosi paljon tänään!!

Jätä vastaus