Toimintakyvytön

HEI JOU ihan ekaks jos teistä joku on pistäny mulle sähköpostia lähipäivinä (tarkemmin sanottuna edellisellä viikolla 22.-28.9.), ettekä oo saanu multa vastausta tai muuten vaan epäilyttää, nii varmistakaa onko viesti ees tullut perille! Mulla oli sähköpostisivu pari päivää kaatuneena ja se ilmesesti jätti saapuneet viestit matkan varrelle. Uu jee vaan nyt maili toimii kuitenkin normisti ja sillai!

jere

koeviikkokoulu

koeviikkokoulu ja vittukaikkiapua

 

vittukaikkiapua

Se on jännä miten pelottaa, inhottaa, ahdistaa, harmittaa ja on olo pettymyksestä, harmituksesta, taidottomuudesta, lamaannuksesta, kiusaantuneisuudestakin ja vaikka mistä (oon aika hyvä jo erotteleen näitä) kun samaan aikaan nykyisin tunnistan olevani otus, jollaisen nähdessäni itse olen tikahtua. Siis kuin jumaloitava taiteilija, joka sanoo, ettei osaa piirtää tai kuin onneton punkkari, jolle tahtoisi kertoa olemassaolostaan. Joku, jota tekisi mieli ravistaa ja näyttää miltä hän silmissäni näyttää.

Kauheen vaikee vaan ottaa silmiään itseltään itselle lainattavaksi, yhtä tyhjän kanssa oikeastaan.

Tämän ongelman voi onneksi ratkaista siten, että laittaa silmät kokonaan kiinni. Mieltä on hankalampi sulkea, mutta sen voi peittää musiikilla. Tämä ei poista kyvyttömyyttä toimia tai sen suomaa ahdistusta, eikä liioin ikävää hevosia kohtaan, muistikatkosta ranskan kielessä, kehonmuokkauksesta aiheutuvaa päätösten teko vaikeutta (onko se yhdyssana), eikä yliajetuksi jäämisen tunnettakaan, mutta ei niistäkään mikään jaksa taukoamatta kuristaa.

Yksi (ja ainoa) mitä olen tänään muuten tehnyt on mukavien ihmisten ajattelu.

Pitää heittää pöydät nurin, antaa mennä säpäleiksi tai juosta kunnes kaatuu ja sitten lysähtää siihen puunsäpäleisiin tai kivikkoon nirvanassa ja nousta vasta kun aurinko kutittaa selkää.

puuskahdus

Tags: , , , , , ,

13 kommenttia - “Toimintakyvytön”

 1. tööt Kirjoittaa:

  Onnea täysistä pisteistä! <3

  Jere on paras. Huuh ja puuh, totaali lempparini, tekijät osaavat hyvin kuvata teinielämää. Sen kääntäjät osaa hommansa, mutta suosittelen lukemaan myös enkuksi, sillä siellä on hyviä sanaleikkejä :D

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Pör kiitos <3 Jere on kyl ihan ehdottoman huippu! Oon lukenut suomeks kaikki numeroidut osat siitä järkässä ja mulla on itellä 2 enkun kielistä Jereä (jotka on molemmat vieläpä tosi Ringo-painotteisia, omgg) ja ne on mun sarjishylly superlemppareita.

 3. kjjo Kirjoittaa:

  Oot kyl rikas tyyppi.

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Hei vau, arvostan tuota tosi isosti! ♥

 5. tööt Kirjoittaa:

  Huomasin nyt että oot alkanu käyttämään Rasmusta kommentteihin vastatessa ^___^ jee

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Thihii joo, se on ehtinyt olla jonkun aikaa jo, oli hassua vaihtaa se c:

 7. janna Kirjoittaa:

  Onnea hienosta numerosta! Oot tosi ihana tyyppi! <3 hali. Vielä tulee niitä aurinkoisia päiviä

 8. Rasmus Kirjoittaa:

  Kiitos sinä ihana kuoma <3 Kyl aurinko paistaa, kohta kyl enää pari tuntia joskus keskipäivällä, mut oottaa se siel jossain horisontin tai pilven takana taas seuraavaa keskipäivää ja kesää.

 9. Maisa Kirjoittaa:

  Halusin vaan kertoa, että oon lukenu sun blogia ja tykkään siitä. Mulla on yleensä pakkomielle lukea KAIKKI merkinnät ennen ku voin kommentoida, mutta niitä on niin paljon, että yhdeltä istumalta ei onnistu.
  Vaikutat tosi hyvältä tyypiltä.

 10. Rasmus Kirjoittaa:

  Hei sinä kiva, kiitos hymysanoista <3 En voi sua estää, mutta tällai kehotuksen sanana ei ehkä edes kannata lukea ihan kaikkia merkintöjä.. xD Mä en ite uskalla ees kattoo millasii vanhimmat sarjikset on, mut juttu- ja piirtotaso lienee molemmat melko alhaisia.

 11. Maisa Kirjoittaa:

  Niinhän se aina menee. Siks alankin yleensä lukea vanhimmasta uusimpaan. On kiva seurata, miten piirtäjä kehittyy :D

 12. Maisa Kirjoittaa:

  Kommentoin ny tähän, koska jos vastaat jotain, en enää ikinä muista, mihin merkintään oon kommentoinu. Luin niitä ikivanhoja ja ne tosiaan oli niin vanhoja että mua vaan nauratti. Vähän oli myös sellanen olo, että lukisin jotain omia lapsuuden aikasia päiväkirjoja ja iski sellanen kiusallinen fiilis ihan itellekin, että siirryin vuoden 2013 merkintöihin. Enkä pääse yli siitä, miten mahtavalta tyypiltä oikeesti vaikutat! Olisin halunnu kommentoida kaikkeen et ”ihana sinä!” mutta tiivistän nyt kaiken tähän yhteen kommenttiin. Ihan järjettömän ihailtavaa, että oot noin oma itsesi ihan kaikessa ja uskallat sanoa suoraan, mikä vituttaa. Haluaisin osata sanoa jotain todella mieltä ylentävää, mutten ehkä vielä oo heränny kunnolla (muuten vaan ollu kolme tuntia ylhäällä). Kaikkee hyvää sulle <3

 13. Rasmus Kirjoittaa:

  Hahaaa, hienoa jos lähinnä nauratti :_D Mulla tulis itellä varmaan joku ristiriitainen itkunauru-reaktio

  Mitä sanoit oli jo aika mieltä ylentävää! Mä haluisin ilmaista kuin kivalta musta tuntuu, kun joku sanoo tollaista, mutta en oo vieläkäään oppinut. Paljon sydämiä, hymyä ja kiitollisuutta vain <33

Jätä vastaus