Aikalisä

stressisyösunpään

stressisyösunpään 2

stressisyökääretortun

Tarina mun hevibootseista: olin kävelees uusilla popoilla (ja yheksän hakaneulan takilla) nätisti jalkakäytän reunaa pitkin kun vastaan tallusti joku rouva lapsenlapsensa kanssa. Katse visusti horisonttiin suunnattuna tää muija vetää olasta tän pennun ittensä perässä melkein ojaan asti ja ihan tosi kauas minusta. Vitutti ja nauratti. Vähän ku yläasteen pennut joita kengät suuresti riemastuttaa. Fuck it dude, mulla on totta vie semmoi olo, et pimeellä kadulla jopolla himaansa keulivat teinigangstat ei huoleta ja voin pitää kasvatuskeskustelun (tai potkasta omg) jos joku uskaltaa tulla haastelemaan.

joku sano mua joskus helposti lähestyttäväks hups eiku oon mä vielki oikeesti

Tags: , , , , , ,

8 kommenttia - “Aikalisä”

 1. jelden Kirjoittaa:

  en oo koskaan ymmärtänyt, miten nuoret ihmiset jaksavat tehdä koko lukioduunin kolmessa vuodessa (etenkin ottaen huomioon, kuinka paskaa palkkaa suhteessa valtavaan työmäärään koko touhusta saa). kaikki support sun pidemmälle lukioajalle ! ainakin meitsin elämää se on helpottanut n. 999%, suosittelen.

  osaatko soittaa pajupilliä? uuuuuu!!!

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Oon kans funtsinut, et miks just kolme vuotta on se oletus, josta lähetään liikkeelle ku joku astuu jalallaan lukion ovista sisään. Kolmes vuodes suorittamalla saa opiskella tuttujen naamojen kanssa ja pääsee aikasemmin hakkaamaan päätään seinään itku kurkussa yhteishaussa, mut ei se tee elämästä millään lailla antosempaa kuin mitä se on vaik neljä vuotta lukiossa istuvalla ihmisellä.

  Pajupilli ei oo vaikee soitin! Mut se kuivuu mykäksi aivan tosi nopeeta :—( Ei tuolta mun taskussa löytyneestä yksilöstäkään oo kuulunu aikoihin pihahdustakaan. Olkipilli puolestaan jatkaa pärinää!

 3. peterick Kirjoittaa:

  Kui hauskaa! Oletettavasti juuri tuollaset kengät ostin yläasteikäsenä säästettyäni niihin kauan ja nyt ihan pari viikkoa sitten myin ne että sain tilattua kissalle liian kallista ruokaa. Hienot kengät ja pitäis kestää käyttöä todella hyvin, elikkä vaikka ovatkin teurasjätettä nii ainakaan ei tarvi olla ihan heti ostamassa uusia.

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Noi vaikuttaa kyl tosi priima töppösiltä eläimettömyydestään huolimatta. Mua itkettää ajatuskin mennä kenkäkauppaan, kun ekaks kaikki maksaa ihan saatanasti, mut myöskin heti ovella läsähtää naamaan se nahan haju. Nää maiharitbootsit oli 0 euroa mun siskolta ja mun vakkaritossut on puolestaan 5 euroa kirppikseltä. Sillai mänttiä olla ostamatta nahkaa tuoreena, mut vastaanottaa se kuitenkin käytettynä, koska se on vähän niinkuin söis lihaa vaan jos joku toinen sen kustantaan (eiku olisko öö emmä tiiä). Kengät on kyl jotain, mistä mun on hankala marista, kun harvat popot on ommeltu kokonaan kankaasta ja pistetty sitten citarin alennuslaariin odottamaan mua ja mun ongelman muotosia jalkojani.

  (käyttänen useemmin sanoja popot ja töppöset kuin kengät, mikä on sillai hauskaa, että nää kengät on massiivisuutensa takia tosi epätöppöset)

  Hauskaa jos sulla oli just samanlaise kengät kuin nuo mun nykyiset :P

 5. maissu Kirjoittaa:

  Mä rakastuin aikoinani Vegetarian Shoesin valikoimaan ku käpyttelin Heluna Shoppiin tuol Kallion kulmil. Iha törkeen kalliitaha ne kenkulit on, mut kyllä ne sit kestääki vaik minkälaist menoo! Eikä niihi oo käytetty mitää elukkaperäst matskua. Et pidä toi merkki mielessäs ku koluat kirppareita tai vegekamujen vaatekaappeja! Ethletic Sneakeritki on aika vinkeitä, väkerretty hampusta ja kumista Reilun kaupan periaatteit noudattaen. Aika maailmanparannuskengät, jos multa kysytää :D Ja halvimmillaa noit Consseja halvempii ja eettisempii popoja saa 25 eurolla uusina.

  … Kuulostanpa mainosmiehelt, hyh. Mutku muistan vieläki mite sun ikäsenä halusin mielettömän päheet maiharit, joiden tekemisen takia ei olis tarvinnu tappaa yhtäkää eläväist olentoo. Sit mun hyvä kaveri tutustutti mun just noihi Vegetarian Shoesin maihareihi, ja se oli rakkaut heti enskäpyttelyl :D Pirun painavatha ne on, mut ainaki tömisee kivasti ku niil astelee!

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  En pahastu mainostuksesta, päin vastoin :> Tiiän Vegetarian Shoesin sillai nimeltä ja oon niiden nettisivuillaki joskus pyöriny, koska muistan jotku hirmukauniit vihreet popot sieltä, mutten oo tehny elettäkään ostaakseni sieltä mitään. Hinta on oikeesti aika kova rajoite ja äärimmäisen työlästä on mulle ostaa ulkomailta yhtään mitään, mut nyt vasta kuulin, että niillä on Suomessa myymälä! Voi jukra. Ja nastaa kuulla jos Vegetarian Shoesin maiharit on vielä painaviiki, koska noi mun kolmen kilon bootsit on hurjan ilahduttavat. aaaaa, etäihastus niihin vegetöppösiin jo valmiiks <3

 7. etanalolli Kirjoittaa:

  Hei! Sori kun tälleen tupsahdan (ja huom, mä kyl luen tätä blogia vaikka en kommentoikaan ja silloin kun kommentoin niin se ei hirveesti liity aiheeseen) mutta tuskailen protuleirin valinnassa. Sen tiedän et jollekin normileirille meen. Muutama kivan kuulonen vaihtoehto olis jo, mut haluisin kuulla sun mielipiteen. Ja jos vaikka muutkin osallistuis keskusteluun niin olis kivaa :) Niin että ku joillaki leireillä nukutaan eri huoneis ja joillaki kaikki nukkuu samas. Kumpi sun mielestä on parempi? Ja muutenkin jos nyt menisit leirille niin mille menisit mieluiten?
  Kiitos jos tulee vastau(k)s(ia)! c:

 8. Rasmus Kirjoittaa:

  Tupsahtelu sallittu! Mä kirjoitan sulle toveri kohta sähköpostin, joten jos ainakin mun vastausta jaksat niin kauan odottaa :>

Jätä vastaus