Vereslihalla

Onnistuin maalaan pinssin, vaikka mun kädet tärisee:

ilvesilari

Siin oliki sit päivän iloset uutiset.

venäri

paskaa1

paskaa2paskaa3

paskaa4

Kyl tää tästä, korvastakaan ei tuu enää verta (hirveesti). <- oon puolianeeminen mun hemoglobiinin puolesta, nii kuvittelen, ettei mun keho ees pysty vuotaan liiaksi verta, hah hieno homma ja parasta sekin, että jos korva täs samalla nyt repes, nii ei tarvii enää miettiä et palaakohan se normaaliksi jos vielä pari milliä venyttää.

Tää on muute miun yli 800. postaus. Hiphei, hurraa sille ja rapsutuksia teille.

Tags: , , , , , , ,

5 kommenttia - “Vereslihalla”

 1. herrah Kirjoittaa:

  Muistan kans ton, kun ei voinut tehdä vielä niitä juttuja, mitä olisi halunnut ja tarvinnut, koska oli alaikäinen. Vitutti myös, kun niin monet sanoi, ettei se elämä nyt sen ihmeellisempää ole täysi-ikäisenä kuin alaikäisenäkään, mutta kyllä se vaan on. Sillon ei enää ole pakko taipua vanhempien päättömyyteen vaan voi oikeasti tehdä itse ratkaisuja siitä, kuinka elää elämäänsä. Omalla kohdalla esimerkiksi mikään ei ole ollut vapauttavampaa kuin kotoa pois muuttaminen heti oikeustoimikelpoisuuden saavutettuani (vihdoin sai allekirjoittaa vuokrasopimuksen) ja tieto siitä, että vanhemmat ei voi tehdä mitään estääkseen lähtemistä, vaikka kuinka kiukuttelivat ja uhkailivat. Voimia!

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Voi juuri tuo kun on asioita, joita ei vain halua tehdä, vaan joita myös TARVITSEE tehdä. On kiva olla alaikäinen juniori, joka saa pääsyliput puoleen hintaan, mutta tosi selkeesti mulle on tehty selväks, et sit ku oon 18, nii sit vanhemmille on aivan vitun se ja sama vaikka hyppäis sillalta tai muuttais Australiaan. On myös sanottu, ettei elämä karkaa, vaikka venaisin pari kuukautta siihen täysi-ikäisyyteen, mut paska juttu, että meitsi elää kyl myös tässä ja tänään ja ois ihan kiva olla onnellinen jo nyt eikä sit parin kuukauden päästä.

 3. herrah Kirjoittaa:

  Joillekin kaksi kuukautta (tai x määrä aikaa) on ikuisuus ja jos toisin sanovat ei sitä ymmärrä vaan käskee kestämään ”kun eihän se nyt niin pitkä aika ole”, niin ne ei vaan tajua mistään mitään. Lähetän sulle voimia ja haleja!

 4. PikkuPikachu Kirjoittaa:

  sääki oot kyl rapsutukset ansainnu :3

 5. Rasmus Kirjoittaa:

  Rapsutuksia ja haleja kaikille tasapuolisesti <3

Jätä vastaus