Nihkeetä

argumentaatio

kerro mitä kuuluu

koeviikko

vitun ruma

nihkeetä

Tags: , , , , , , , , , ,

6 kommenttia - “Nihkeetä”

 1. Elmi Kirjoittaa:

  Mulla on sama ”ei vittu mitä paskaa”-fiilis!! joko vedän kokeet perseelleen ihan tahallani kieli poskessa tai sit en tee niitä ollenkaan (laitoin just opelle viestin et en tuu kokeisiin eli keskeytän kurssit hups.) Haluaisin ymmärtää mistä tämä kumpuaa ja miten voisin handlata sitä tunnetta. Ennenhän mun oli luettava kokeisiin pakonomaisesti et osaisin _kaiken_, ja nyt kun en aina osaakaan, en pysty kohtaamaan sitä rakentavasti.

  Muutenkin fiilaan tätä tosi paljon, mut muista jutuista en uskalla puhua koska mulla ei oo valmiita ajatuksia.

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Mä oon tosi hurmioitunut fiilaus-sanaan, ja oon ilonen että sitä voi käyttää, vaikka se ehkä onki jotai noloa enkkuteinislangia, jonka käyttäminen harmittaa mua, kun musta suomi on kiva ja rikas, eikä sais turmeltua jollai pöhköllä englannilla, mut väliäkös tuon.

  Joskus tuntuu turvallisemmalta pitää ajatukset itellään, jossei niitä saa verbaalisiksi ja jotenkuten valmiiksi. Silti aattelen, et jos jotai tahtoo sanoo, eikä tiedä miten tai mikä sen kaiken pointti on, nii sit saa kertoo vaikka mietteidensä sivujuonen ajatusoksennuksena, eikä siinä kukaan vahingoitu.

  Nois kokeis mua surettaa eniten se, et ranskan kokeisiin en lukenut, vaikka kielis ajattelen, et on niin monta kertaa miellyttävempää ja omempaa (niinku oma, itselle sopiva) opetella kaikki aikaisemmin opetettu ja pitää mieli siten rauhallisena ja tieto vakaana. Itseltänihän tää kaikki on pois. En mä myöhemmin tuu omin päin opiskeleen tätä kaikkea uudestaan tietoaukkoja paikatakseni. Musertaa monesti toki ja sitä vaan luovuttaa, en oo esim. tarkistanu yhdenkäään kokeen vastauksia tällä viikolla, mut samalla on kiva hengittää ja nauraa ja kirjottaa typerää paskaa ja kehittää luovuutta. Ei mun kokees oo vielä tehny mieli itkeä (okei ehkä matikan kokees, kun osasin 2/9 tehtävää, eikä se asia oo ees mitenkään vaikeeta), huvitukseksi se kaikki kääntyy.

  Toivon sun ajatusten tasaantuvan!

 3. mir Kirjoittaa:

  Paljon voimia sulle. Sun ei tarvii mahtua kenenkään muottiin, ole oma ihana itsesi. Terveisin hiljainen lukijasi :-)

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Hei hiljaisuus, kiitos sanoistasi <3 Ajattelen, että jos joku muotin läpi hyppää, niin siinä vain mennettää kauniita ja arvokkaita särmiään

 5. PikkuPikachu Kirjoittaa:

  Heipähei :)

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Heippahei sinullekkin, kuoma! :>

Jätä vastaus