Räkänokkailves

perheetön veli

viemärisika

kajaali

päiväkirja ja ilveet

Tags: , , , , , , ,

8 kommenttia - “Räkänokkailves”

 1. sulo Kirjoittaa:

  voi sinä ihana Rasmus <3 isosti haleja ja voimia! meidän pitää nähdä pian!

 2. Erisa Kirjoittaa:

  En blogin perusteella ihan ymmärrä, mitä kaikkea perheessäsi tapahtuu, ja sinulla on täysi oikeus olla kertomatta tarkemmin. On aina surullista ja vittumaista jos vahnemmat eivät välitä, mutta monelle ihmiselle olet muun muassa tämän blogin kautta kaikkea muuta kuin ”ei mitään”. En tiedä mitä muuta sanoa, kun näen näitä merkintöjä siitä, että sulla on paha olla. Olet _meille_ tärkeä.

 3. Erisa Kirjoittaa:

  Saanko kummiskin sen verran udella, että asutko isän vai äidin luona vai missä?

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Nii pitäis Suloitus! Möhh kun mein menot on aina ristiin, enkä jaksa ajatella pitkälle tulevaisuuteen. Vaan kyllä me näämme aivan satavarmasti, vaikkei se välttämättä ihan heti pian onnistuisikaan.

  Viisaasti valittuja sanoja Erisa. Kiitos kovin <3 Tiedostan oman arvoni ja luultavasti jokunen muukin, mut on myös jengiä, jotka ei sitä hiffaa tai muuten vaan viestittää jotain ihan päinvastasta käytöksellään. Tosi paljo oon nähny ja kuullu tapauksii, mis rajat ja kiellot on kyl jotai muuta ku rakkautta. Vähän katkonaisesti taitaa tulla puhuttua kaikesta (myös perheestä) blogin kautta. Mie asun äidin kanssa ja oon joitain viikonloppuja sit iskällä.

 5. Gök Kirjoittaa:

  Vaikkei aina täysin tiedäkkään mitä joku toinen käy läpi, niin tulee silti semmonen olo että jotenkin voin rinnastaa omiin fiiliksiin ja ja ÄÄ.. Miun tekee miel aina taistella kun lukee siun blogia (ei siis tapella, vaan _taistella_ läpi jonkin asian.. vaik tapellakki kyllä välillä tekee mieli hahaha) Pijä pää pystys ja hengissä se kipinä joka edustaa kaikkee mitä pidät tärkeänä. + Tiäkkö, sie inspaat miuta niin monella tapaa, mietin usein et mite mie en vielkää aina uskalla ottaa askelia oman itteni vuoksi, vaik kakskeet yks vuotta jo maan pääl raahustellu, ja sit kahtelen ko sie nuorempi soturi pidät pääs ja kuljet vaikkei aina jaksaiskaan.. Vissii mie sen takii uskaltanu itteki ruveta vähä ees hiipimään, kiitos tästä.

  Ilveksiä, hahaa !! +++

  Tuo rastavalokuva on ihan törkeen makee! Jösses!

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Äääh voi juku Gök, oot kovin mainio. Fanitan jo pelkkää puhetapaasikin ja tiiäks, ne oli siun ilvekset mitkä nauratti!
  En tiiä oonko sanonu kuin monesti, mut inspiraationa olo on aika hurjaa (sillai kivasti), se on niinku yhen sortin ylpeyttä kans. Inspis on nii vahva tai ainaki jos mietin juttui mitkä saa miut inspiroituneeksi. Samastuminen myös!
  Hiipimälläki pääsee eteenpäin, mä ite vähän remuan ja mätkähtelen tuon tuosta nokalleni. Väliin tulee kuperkeikkoja, mut sit onnistuu taas tassutteleen pari askelta lisää.

 7. eli ö Kirjoittaa:

  haluisin halata

 8. Rasmus Kirjoittaa:

  joooo <3

Jätä vastaus