Rakkautta ihmiset

kaikkee

tyttö hymy

Tarinaa viimesimmästä Helsingin katujen tallaamisesta:

hki 1

hki2

 

hki 3

hki4

 

Mullei oo mitään söpöö tai jännää joulun tai uuden vuoden juhlistamiseks, ainoostaan tällanen tosi turha tosite siitä miten mun opintotuen vois suoraan siirtää VR:lle:

junataulukko

Jouluaatto ehti suhahtaa ohi, mutta yhtä paljon mä tänäänkin tahdon teille toivottaa rakkautta sekä mielekkyyttä elämään. Pitäkää huoli itsestänne ja muista kauniista olennoista. Olette hyviä ja kivoja totta vie ♥

paikkatoiveita

Minä ja kissa marraskuulta, koska miksipäs ei:

sete2

Sete

Ottakaa rennosti ja vetäkää henkee. Kyl elämä tapahtuu vaikkei sitä herkeemättä vahtiskaan.

Tags: , , , , , , , , , ,

9 kommenttia - “Rakkautta ihmiset”

 1. Huuhkis Kirjoittaa:

  Kaikkea hyvää sinne myös<3

  on muuten veemäistä ku ois kerranki hinku päästä istuun jopa iha siedettävälle paikalle junassa, niin kaikki varattu.

 2. jelden Kirjoittaa:

  <3 <3 <3 rampsukka on ihana

 3. Rasmus Kirjoittaa:

  Hurrrrdurrr kuomat ja kumpparit <33

  Joskus lippuautomaatti valittaa, että juna on täynnä ja sit pitää mennä tiskiltä kysyyn lippua ja ne pistää siitä jonku 20 senttiä lisähintaa siihen lippuun siitä hyvästä, että odottaa puolisen tuntia siellä asioidakseen jonku vähän hitaalla käyvän hepun kanssa ja saadakseen sit lipun täyteen lemmikkieläinvaunuun, jossa sun paikalla istuu joku maailmanlopun turpein collie, jonka hammashygienia ei oo ihan kondiksessa (vaik colliet on kyl aikas hurmaavia). Luin kirjan, joka sanoi junalla matkustamista aina suureksi seikkailuksi, kun voi tapahtua vaikka mitä. Voinen kyllä allekirjoittaa moisen väitteen, hih.

 4. eli ö Kirjoittaa:

  aaaa mitä kohtaamisia ja sinä ja kisse ja toivottavasti mummo tunsi jonkun lämpimän ja rohkaisevan ilmavirran (sinun ajatus) ja päätti olla pelkäämättä <3 (olisin muuten lähettäny sulle joulukortin ellen ois ollu niin stressaantunut. :<)

 5. Rasmus Kirjoittaa:

  Toivon mukaan mummo rohkaistui! Ehkä hää meni kotiinsa ja keitti kupin teetä ja katsoi iltauutiset.
  Minä piirsin kuvan ja menin räpsyttelemään silmiäni kuviksenluokkaan, josko saisin kopioida sitä pari kappaletta ja sitten tein siitä joulukortteja. Lähetin niitä aika hassuille ihmisille vähän randomisti. Joulukorttien lähettäminen on tosi kivaa, mutta se tapahtuu yleensä stressiaikaan. Aina jää kivoja ilman korttia joka vuosi, mutta onneksi joulukortitella ehtii ensi vuonnakin tai sitten voi tammikuukortin lähettää, hihi :-)

 6. iro Kirjoittaa:

  Sun juttuja lukiessa tulee aina parempi olo huonona päivänä, oli ne sitten ilosia tai surullisia :D Oon joku tämmönen random täällä stalkkaamas, mut kai sitä pitää välillä antaa kuulua itestään

 7. Rasmus Kirjoittaa:

  Oi, hyvähyvä! :–) Itsestä kannattaa aina kuuluttaa kun siltä tuntuu. Musta on myös veikeetä kuulla jos jutut kerran ilahduttaa, nii tietää ja muistaa, ettei näitä tänne piirustele yksin omaksi ilokseen :>

 8. tööt Kirjoittaa:

  Tää VR:n paikkatoivomusjuttu on kyllä tutumpi kuin mikkään, oon just saman rumban käynyt läpi joskus 7 vuotta sitten samassa järjestyksessä kunnes ymmärsin että oman mielenterveyden kannalta toivoa hyvin spesifisti paikkaa :DDD

 9. Rasmus Kirjoittaa:

  Hahaa joo, tällaset oppii kyl kantapään kautta yleensä xD Mä useimmiten ostan lipun kyl automaatista ja annan kohtalon päättää minkä paikan saan ja yleensä se on ihan jeba paikka, minkä se mulle päättää. En siks osaa varautua siihen, että tiskiltä lippua ostaessa ne pistää ihan HULLUN USEIN sut istuun sellasen neljän hepun vastakkaisille paikoille josset sano mitään.

Jätä vastaus