Hyvä yritys

Hei rakkaat, mulle tulee tänne blogiin päivässä päälle sata roskapostikommenttia (oikeesti!), minkä takia mä en käy niitä erikseen läpi, vaan poistan ne kaikki kerralla. Jos teidän lähettämä kommentti ei tuu heti näkyviin, vaan ilmestyy teksti, joka sanoo, et ylläpidon pitää ensi hyväksyä se tjsp, nii kirjottakaa joku toinen pieni kommentti ilman outoja merkkejä ja linkkejä (sellaset herättää tän härvelin epäluulon ja tulkitsee jutun spämmiksi), että tein toinen kommentti oottaa hyväksyntää, koska harmittaa valmiiks jos käy niin, että se menee roskapostikansioon ja sit mä vaan hävitän sen :–(

pipo

pipo

Tags:

7 kommenttia - “Hyvä yritys”

 1. Muhvu Kirjoittaa:

  Onpa söpö norsu, onneks laitoit.

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  No eikö! Meni söpöys katu-uskottavuuden edelle :–D

 3. Kettu Kirjoittaa:

  Minustakin siitä tuli tosi söpö <3

 4. skjere Kirjoittaa:

  No mut hys, noi ei oo noloi.

  Miksei katu-uskottavuuskin voisi olla söpöä ja söpö katu-uskottavaa!

 5. Rasmus Kirjoittaa:

  Ylpeyteni kestää käyttää norsupipoo, mutta ku sei oo vaan pelkkä mösä, vaan mulla on sen kanssa silmälasit, joiden sangoissa on söpönoloi kimmeltävii tarroi ja toisinaan myös oravareppu ja muuta eskarikamaa. Mut emmä tiiä, välillä menee niin överiks kaiken kanssa, et ei sitä ees tiedosta 8–D Ja kyl se on sillai, että true rock heppu on semmoi, jolla on kanttia käyttää pöhköjä releitä ja silti pitää ryhtinsä! Haha ja enemmän ihmiset nauraa mulle silloin kun käytän hevibootseja enkä oravareppua >D

 6. Elmeri Kirjoittaa:

  eskari-estetiikka~~~~~~

 7. Rasmus Kirjoittaa:

  xDD PARAS SANA!

Jätä vastaus