Protun ohjaajainfo Vaasassa

Vaasan pääkirjastolla on torstaina 15.1. klo 18-20 Protun ohjaajainfo.

Jos oot yli 20-vuotias, nuorten kanssa työskentely kiinnostaa, yhteisöllisyys on susta jees, haluat kuulla erilaisia mielipiteitä, jutella syvällisiä tai muuten vaan tehä hyvän päätöksen ja lähteä protuleirille ohjaajaksi, niin tervetuloa mukaan! Paikalla on mm. minä ja ilmasta mehua :———))

Et tarvii aikasempaa kokemusta ja on ihan sama millainen on sun uskonnollinen tai poliittinen näkemys tai mitä lätkäjoukkuetta kannatat. Jos kiinnostaa ees himpun verran ja oot mestoilla, nii sit kannattaa ehdottomasti tulla tai ainakin hätistellä paikalle tutut, joissa saattais olla potentiaalia ohjaajaksi.

Ja hei, jos ruotsin kieli on susta kiva, nii tuu sitä suuremmalla syyllä, sillää infoo ois tarkotus jakaa myös ruotsiksi (mut älä huoli vaikket osaa ruotsia, en mäkään, suomi on kuitenki ykkösenä käytössä). Kesken tilaisuudenkin voi tulla jos aikataulut ei ihan mätsää.

Tässä on linkki Facebook eventtiin ja Protun nettisivuille ja mä rakastan vastata kaikkiin kysymyksiin!

https://www.facebook.com/events/1384170705218003/

https://www.protu.fi/

p.s. jos tahtoisit tulla, mutta oot alle 20v, nii tuu vaan, sillä jos innostut, niin toivon mukaan tuut joskus täyttään 20 ja sit pääsee ohjaamaan

Tags: , , ,

2 kommenttia - “Protun ohjaajainfo Vaasassa”

  1. skjere Kirjoittaa:

    Voih, oispa kiva lähteä protulle vetäjäksi. Oon vaan täällä kaukana Itä-Suomessa jumissa. :c

  2. Rasmus Kirjoittaa:

    No voihan räkä! Vaasaan pääsee kyl nätisti junalla ja mä oon majoituskykyinen 8–) Näitä ohjaajainfoja suunnitellaan ympäri Suomea, mutta itään päin ei taida tulla yhtään tänä vuonna.. Info ei tosin oo kriteeri ohjaajaksi lähtemiselle, vaan jos ohjaajuus kiinnostais, muttei pääse infoon, nii siit vaan sitte ilmottaututumaan koulutuksiin ja lähtee hommaan mukaan :> Infoon tulemalla saa ehkä vaan semmosen turvallisemman olon itelle, kun joku kertoo mitä tapahtuu ja missä ja milloin ja mitä. Niiiin ja vaikka kävis koulutuksetkin, nii se ei sido mihikään, vaan jos alkaa epäilyttää, että onkoha tää sittekään mun juttu, nii siin vaihees ehtii viel pysähtyyn :)

Jätä vastaus