Laumasielu

junakehotoverinyyh

yökohtaamisia

46 hoo

Toivon teille rakkautta ihmiset, tosi paljon rakkautta, ja että voitte hyvin ja tiiätte, että ootte tavattoman ihastuttavia ja maailma on hassu.

Tags: , , , , , , , , , , ,

6 kommenttia - “Laumasielu”

 1. keri Kirjoittaa:

  oon nyt jo jonkin aikaa lueskellu tätä sun blogia enkä ikinä kommentoinu koska oon vähän huono semmosessa etkä tunne mua enkä mä sua mut nyt jotenkin on kovasti semmonen fiilis et haluan sanoa miten ihastuttava ja jännä ihminen oletkaan. ja mulla on hurjan etuoikeutettu olo toisinaan että pääsen sun elämästä osalliseksi tän blogin kautta. porskuta vaan elämässä eteenpäin, kaikki sun tyypit on onnekkaita kun niillä on sut. <3

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Ääk eikä ihanaa! Itketät ihan, aikas hurmaavat sanat tulit valinneeksi ;__; Mä väitän jokaisen olevan rakastettu vähintäänkin niin kauan kuin mä oon olemassa, koska tommoset tyypit kuin sä aiheuttaa sellasen fiiliksen, että kaikki on kovin pidettävää ja hyvää ja elämisen arvosta muutenkin, kurr <3

 3. tööt Kirjoittaa:

  uneton aika. se on hankalaa. mutta joskus se uni kyllä tupsahtaa takaisin, ja kehon halu siihen. aina vaan aivot ei päästä nukkumaan, vaikka tahtoisi… nimim. herätys n. viiden tunnin päästä. mää olen nyt yli 20-vuotiaana huomannut, että tarviin paljon enemmän unta kuin mitä lukioaikana :O onneksi on kahvi mmm

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Uneilua ei tulis kyllä laiminlyödä liiaksi, mut on tuhat kertaa helpompi nipistää siitä kuin vaik nopeuttaa työtahtiaan. Toivon pysyväni tälläsenä unentarpeeni on 0 -ihmisenä, mut kyl sitä nyt jo huomaa houkutusta nokkaunille. Kahvi on aika ihme! Siit on kyl ylpee, et miun kahvittelu rajottuu pääasiassa protutapahtumien aamuun ja silloinki yhteen kuppiin. Hummmm, vaan toivottavasti siä sait nukuttua ja nyt kahvia riittävästi :>

 5. Em Kirjoittaa:

  Kai sulta on testattu myös B12 pitoisuus veressä? Sun anemia voi johtua B12:n puutteesta, koska sitä saa lähinnä eläinperäisistä tuotteista. B12-lisä siis voisi auttaa tuohon hemoglobiiniinkin.

  http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00006

  Jaksamista!

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Voihan perhana joo hei voi että aaaaakk, siiis tiiän kyl, et tälläsenä vegepalleroisena pitäis syödä B12-vitamiinia ja et tuun kuoleen johonki aivohalvaukseen sen takii, etten sitä purkista suoraan syö, mut emmä tienny sen hemoglobiiniinkin vaikuttavan! Jukranpujut, kiitos hei ihan tosi isosti vinkkauksesta! Mä hankkiudun kyl mittauttamaan B12-vitamiinipitoisuuteni ihan heti vaan ku näen jonku joka voi antaa mulle lähetteen verikokeisiin tai johonki ööö emmä tiiä miten se mitataan.

Jätä vastaus