No junas ehtii nukkua

väsyttää

ilvess

kohtaaminen

Tags: , , , , ,

4 kommenttia - “No junas ehtii nukkua”

 1. Varpu Kirjoittaa:

  ”Seikkailkaa, eläkää, menkää ja olkaa, toverit, mut hidastakaa myös ennen ku jalat pettää alta.” osuipas kipeään kohtaan tämä, mutta kiitos. Huomenna klo 7 junalla tampereelle, sieltä maanantaina helsinkiin ja tiistai-illalla kotiin ja päällä on se sama fyysinen ja henkinen ahdistus ja väsymys kun joka kerta lippuja varaillessa. Vaikka oonkin saanut viettää monta junatonta viikonloppua putkeen kotona ja jumalauta, mitä ihanuuksia siellä reissun varrella odottaakaan. Ilman näitä viikonloppureissuja ei tietenkään olis elämää, tai pikemminkin ne on se elämä, mutta silti niin raskasta, tiiätkö tunteen?

  Voimia ja iloisia hetkiä loppu(koulutus)keväälle, vaikka eihän se reissaaminen siihen lopu :————-D

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Huuuh no sulla on kyllä ihan samanlaista viuh-vauh-meininkiä kuin mullakin! Tiiän niin mitä meinaat tolla, että viikonloppureissuissa on elämää, mutta se on ihan kuolettavan raskasta samalla. Maailman iloisin mä oon aina reissussa, kun paljonpaljon ihanuuksia sinne totta vie matkan varrelle mahtuu, mutta ähh kun psyyke ja ruumis huutaa joka kerta pikkasen lujempaa, mutta hymykin kyllä levenee kerta kerran perään ja sitä mä oon nyt lähinnä seurannut.

  Koulutusten jälkeen meno kyl varmaan rauhoittuu, hii kiitos voimien toivottamisesta :> Tsemppiä myös siulle! ♥

 3. almapau Kirjoittaa:

  Mie viime keväänä useita kertoja vaan tanssin tuntemattomien kanssa steissillä, ku en osannu urbaaneita ohitus sääntöjä jotka vissiin erottaa maalaiset kaupunkilaisista. Siinä ku ottaa niitä sivuaskelia ja kahtoo kauhuissaan et miten se toinen steppailee nii alkaa elämä jo vähän naurattamaan. Sitte oli nää jotka vaan muksi kylkeen, mut niitä voi katsoa hellästi takaraivoon ja kirota niille kaikkea hyvää. Silloin ku on liian kiire et pittää olla töykee tarvii vaan kaikkea hyvää, ei varmaan voi olla hyvä olo ellei oo täys vatipää.

  Älyttömästi tsemppiä, se on hurjaa se matkustaminen mut sen arvoista sitten kun koko palapeli on kasassa! Ku koko ruljanssi on ohi, helpotus ja hyvä mieli on niin valtava että sillä ololla ja riemulla ei ole rajaa! Koitahan nauttia matkasta, nimenomaan ne pienet hetket jotka muistaa ratkaisee paljon! Terkkuja Honakselta. Lämpöä siulle.

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Voi kaunis aatos tuo, että kiireessä töykeilijät tarvii vaan kaikkea hyvää. Ihan todeltakin se kuulostaa. Joku viisas kiinalainen uskontoihminen on sanonut jotain siihen suuntaan, että jos kansaa kuritetaan ja järjestystä ylläpidetään laein ja rangaistuksin, niin kansa kyllä karttaa rangaistukset, mutta ei muutu sisimmästään. Jos kansaa taas kohdellaan rakkaudella, nii se häpeää pahoja tekojaan ja alkaa käyttäytyä omasta tahdostaan hyvin. (en oo varma liittyks tää ny tähän mitenkään, mut tykkään kauheesti tosta ajattelusta)

  Terveiset ja niiden jatkolähettämiset on mulle niinku ihan hiton pyhä juttu, hurr voi jee joten kauheen onnellistuttavaa siis kuulla Honakselta terkkuja. Iloisuuksia ja terveisiä myös hälle ja siulle! Olen oikein vakuuttunut siitä, että tästä kaikesta selviää hengissä ja mä ootan innolla miten iso on se loppuriemu kokoamisten sun mun jälkeen kun nytkin pakkaa usein naurattamaan.

Jätä vastaus