Voitte päteä mulle sit ku asun pahvilaatikossa

elämäs pärjää

liekki kopio

Elämä on vähä ristiriitasta tällä hetkellä, myrsky teemukissa tai jotain. Tai tällasta kaikki kai aina on. Elän kahta tunnetta yhtä aikaa, vähä kuin leskenlehdet pakkashuurteessa. Huudan jos yrität saada pelkäämään, sitä mä oon paljon miettiny viime aikoina, et kuinka jengi pelkää, ja miten paljon pidän ihmisistä, sitäkin oon miettiny, ja peuroja. Oon muutaman tunnin päästä P 273 -junas matkalla pohjoseen ja bloggaan loput sarjikset sit myöhemmin. Pitää muistaa laittaa laukkuun lelutiikeri. Taidan haluta sen mukaan.

Tags: , , ,

2 kommenttia - “Voitte päteä mulle sit ku asun pahvilaatikossa”

  1. kjjo Kirjoittaa:

    Sun sarjikset on merkityksellisiä.

  2. Rasmus Kirjoittaa:

    Voihan juku, se on hurmaavaa kuulla!

Jätä vastaus