Pelottaako

pelottaako

Mä en haluu pelätä heräämistä aamulla, kadulla ja käytävillä kävelemistä tai suuni avaamista enkä tuntea itseäni paskaksi ihan vaan koska jengi ei osaa käyttäytyä. Aivan sama onks toisella kaks vai neljä jalkaa ja miten onnettoman urpolta tahansa se tein silmissä näyttääkin, mutta älkää ikinä edes kuvitelko yrittävänne liiskata sitä ja mä meinaan, että vittu ei _ikinä_.Vapauden elämään pois vieminen on ruminta mitä vaan voi tehdä.

palver

patch (oon hakaneuloitettu hyvisnössö)

pleikkari flow

kaks fiilistä ja peura pakoon turvaan

Kaikki on ihan vitun kippurallaan silloin jos joku aattelee, että ”haluan pois” toisten ollessa aivottomia. Se kun on tilanne, jossa aivovammaisten pitäis poistua, eikä sen jolla on paha olla. Niin kovin onnetonta sekin, että kaikki voi olla kivaa, paitsi yksi pieni seikka ja niin se pieni seikka muuttuukin kaikeksi. Olette kaikki arvokkaita, tiedättehän. Mä sanon teille, että elämästä selviää ja huominen naurattaa. Jos joku koittaa astua tein varpaille, huutakaa, minä ainakin huudan, sillä ei pidä sietää tai arvottaa toisen elämää ja olemista.

snob

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

12 kommenttia - “Pelottaako”

 1. jelden Kirjoittaa:

  rampe <3 ihana rasputin rasbe <3 oot hyvä

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Äh voi että, ei miun hymy mahdu naamaan! Niin kovin hirmuisen oiva jepsutin olet sinäkin <3

 3. iro Kirjoittaa:

  Tuun aina huonoina päivinä tänne itkeskelmään ja lähden vähän paremilla mielin pois, ihanat sarjikset :’) <3

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Purr! Onnea saada mieli paremmaksi ja sitäkin onnempaa ajatella blogin olevan paikka, jonne tulla ja josta mennä <3

 5. nurinkurinen Kirjoittaa:

  Rasmus sinä saat minut hymyilemään ja olen niin ilonen sinun olemassaolostasi :) onneksi törmäsin blogiisi sattumalta. Piristät aina päivää ja saat selittämättömästi semmosen tunteen että kaikella on välilä ja että minullakin on väliä. Kiitos <3

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Miihh voi teitä <3 Kaikki kommentit onnistuu puolestaan mua hymyilyttään :–) Loistotunteen oon onnistunu välittään siulle, väliä on meinaan ehdottomasti kaikella! "such a worthwhile waste of time", merkityksellistä ajanhukkaa, on yksi miun ehdottoman lemppareita lausahduksiani. Humm, toivottavasti hyvä olo jatkuu

 7. Slothking Kirjoittaa:

  ”Kaikki on ihan vitun kippurallaan silloin jos joku aattelee, että ”haluan pois” toisten ollessa aivottomia. Se kun on tilanne, jossa aivovammaisten pitäis poistua, eikä sen jolla on paha olla.”
  ”jos ette halua satuttaa mua, älkää solvatko minusta mitään”

  Se on mielenkiintoista kuinka joku kehtaa pyytää kaikkia muita käyttäytymään hänen mielikseen, mutta voi samantien käyttäytyä toisia kohtaan juuri niinkuin haluaa.
  Tämähän ei siis ole mitään muuta kuin henkistä kiusaamista ”Jos haluat olla minun kaveri sinun pitää thedä JUURI niinkuin minä haluan tai me emme leiki sinun kanssa enään” Miksi sinun on muka oikeus pyyttää kaikkia käyttäytymään sinun mieliksesi vain sen takia että eriävät mielipiteet loukkaavat sinua?

  Tämä on kasvava ja huolestuttava trendi jossa ihmiset ihan oikeasti kuvittelevat että heidän tunteensa, kykenemättömyytensä käsitellä väärässä oloa tai epämiellyttäviä ideoita on jokin syy että kaikkien ihmisten pitäisi ruveta myöntelemään heitä sen sijaan että etsittäisiin yhteistä ymmärrystä ja parannettaisiin meidän maialmaa ja tietoa toisita, silloinkin kun se nyt vaan ahdistaa tai rikkoo maailmakuvaa.
  Me emme voi tehdä tästä parempaa pyytämällä kaikkia olemaan samaa mieltä kaikesta.

  Me emme voi olla yhteiskunnassa jossa enemmistö ihmisiä pelkää sanoa mitä miettii koska se voi loukata jotakuta, kaikki asiat voi loukata jotakuta, sen kanssa nyt tulee vain elää. Jos me rupeamme hiljentämään mielipiteitä (tai pahempaa:faktoja) vain sen takia että se loukkaa meitä, se kertoo meidän mielipiteemme heikkoudesta. (se myöskin on ääri autoritääristä, jota vastustan)
  En sano että meidän pitäisi varta vasten loukata ketään, se on vain ilkeää. (paitsi taiteellisella vapaudella, komedia ja muut taiteet ovat loistavia tapoja kritisoida asioita joita voisi pitää epäkohtina yhteiskunnassa) Sensuuri on paha asia.

  Tässä on pari kivaa linkkiä asiaan liittyen:
  https://archive.today/DMmZA
  http://www.nytimes.com/2015/03/22/opinion/sunday/judith-shulevitz-hiding-from-scary-ideas.html

 8. Rasmus Kirjoittaa:

  Ai, siltäkö tää kuulosti? Tää oli paikoin päässä käyneiden ajatusten summausta yhtenäiseksi ja keissistä kertomista, jota voidaan nimittää koulukiusaamiseksi, jossa puhutaan kaikille osapuolille, mutta anteeksipyynnön pitäisi tulla kiusaajan eikä kiusatun suusta. Jokainen haluu mahd. hyvän olon itselleen, onnea ja muuta. En mä aio yhteiskuntaa tanssittaa itseni ympärillä, mutta huomauttaa epäkohdista ja liimata laastarin omaan polveen ja niiden, jotka jää muiden jalkoihin. Vähemmistö huutaa yleensä enemmistöä vähä kovemmin, koska heiltä puuttuu perustavanlaatuinen huomioiduksi tuleminen. Faktoja saa kertoa, mutta tunteiden ilmaisu on ihan pirun vahvaa, oikeaa ja hyväksyttävää sekin.

 9. Maisa Kirjoittaa:

  En oo moneen viikkoon lukenu sun blogia ja nyt kun luin hirveästi merkintöjä putkeen oon koko ajan ajatellu vaan että ”aaw, Rasmus on niiiin ihana ihminen!” Oikeesti oot mun suurin netti-idoli. Ja toi ”mulle saa tulle kertomaan tarinoita”-asia vaatteessa! Oon harkinnut askartelevani jonkinlaisen ”mua saa halata/mulle saa puhua”-paidan, mutten ole keksinyt sopivaa tekstiä. Haluaisin madaltaa sitä kynnystä joka ihmisillä on lähestyä toisia ihmisiä kadulla tai vaikka juhlissa.

 10. Rasmus Kirjoittaa:

  Ääk no eihän, voi jee <3 Mä meinasin myös alunperin tehdä t-paidan, jossa lukee tuo "minulle saa tulla kertomaan tarinoita", kun printtipaidat on aika lempparijuttu, mutta sit tuli semmoi, että äh mitä jos haluanki olla yksin ja sit se paita on päällä tai jossei sitä oo, mutta ois tosi turinaolo, nii sit lopulta päädyin kangasmerkkiin. Tuo on siis miun takin olassa, joka on tosi hyvä paikka :–)

  Tekstiin liittyy tarina! Oltiin vetääs protuleiriä (miun eka leiri itse asiassa) ja yks vetäjäkaveri oli niin kipeä, ettei hänen kurkustaan lähtenyt enää ääntä. Sitten hän kirjoitti lapun, jossa luki "minulle saa tulla kertomaan tarinoita :)" ja viittoi teippaamaan sen hänen selkäänsä. Tuo lappu päätyi leirin loputtua mulle ja se on mun kaapin ovessa kiinni. Fiilistelen sitä aina ja sit lopulta aattelin, et se on nii mainio, että haluun tehä siitä paidan/jonku ja niin sit kävi C:

 11. Maisa Kirjoittaa:

  Kangasmerkki kuulostaa kyllä tosi hyvältä päätökseltä! Ja ihanaa että siihen liittyy tarina. Tietenkin parhaimpiin asioihin liittyy tarina <3

  Luin muuten nyt vasta nuo edeltävät kommentit. Luin SlothKingin kommenttia ihan suu auki. Sun teksti ei todellakaan kuulosta tolta! En käsitä, mihin tuollainen näkemys oikein perustuu. Todellakin on oikein pyytää ihmisiä kunnioittamaan toisten tunteita ja arvoja.

 12. Rasmus Kirjoittaa:

  Kiva jos kuulostaa eriltä :> Emmä sano, eteikö mun tekstejä vois tulkita ja nähdä jotenki nirppanenäisinä tai hassulla tapaa mustavalkoisina tai muuta, aikaisemmin on porukkaa kiivastunut ja jokunen ihan suuttunutkin, että ei sillä. Loppu peleissä ne on juuri ’miun tekstejä’ ja juttuja, ehkä vaikutusvaltasia jollain tasolla tai uhkaavia jollekulle, mutta usein ehkä ei tai jos on, nii usein sit ei ainkaa toivon mukaan pahalla.

Jätä vastaus