Hyvä mieli niin kauan kuin ikkunasta ei tuu vastaheijastuksia

puhe pahoista teoista ja tykättävät

koe myöhäs mietin yhtä

angstt

Hei pallerot, hyvää huhtikuuta ja pääsiäistä, ne on ihan ykkösii. Bongailkaa leskenlehtiä ja hymyilkää väreille ja hassuille naamoille kaupungilla. Mä meen nyt laittaan multaa kynsien alle (ehkä rairuohokuppiinkin) ja tulostaan junalipun.

Tags: , , , , , , , ,

2 kommenttia - “Hyvä mieli niin kauan kuin ikkunasta ei tuu vastaheijastuksia”

  1. Elmi Kirjoittaa:

    SEP-
    TUM
    !!!<3

  2. Rasmus Kirjoittaa:

    NIIN MIETI!!! Sinne saatana menee sit sekin opintotuki jooo mut ei se mitään. Haha voi huoh, oon kyl jo ehtiny harmitella venytystenkin perään, kun korvanlehteä ei oo enää hauskaa kiskoa korun ollessa siinä tiellä, mut mut ehkä tää opettaa mua elään paskojen päätösten kanssa jos joskus tulee tehtyä joku emäkämmi pienten pääreikien sijaan. Ei vaan oikeesti KIVAAA hihii :—)

Jätä vastaus