Berliini

berliini 1 lähtö

1

2

3 Shameless on ykkösrakas tv-sarjoista ja siinä menee junaratasilta kaupungin läpi ja sitä junarataa rakastan niinku ihan liiaksi asti, et kelatkaa miten paljosti hymyilytti kun hotellin ikkunasta näkyi junarata, jota katsoa ekana aamulla herätessään ja illalla vikana ennen nukahtamista.

berliini 2 kauhukabinetti kukat

4

5

6

7 Kasvit oli yhtä korkeella kuin katotkin.

8

9 Arbeit macht frei

91

92

93

berliini 3 ystävät

94 Jonglööri liikennevaloissa, katusoittajapari metrossa ja TUO JUNA ääääää

95

96

97 Muuri oli nätein! Räheet taiteilijat eri maista on maalannut sen täyteen kaikkee upeeta, sen nimi on East Side Gallery.

98

99

berliini 4 hölöpölö

berliini 5 graffit

berliini 6 ruoka säikähti

901

1

2

3 itkusöpöjä palleroita

4

5

8

9 seepra on yks ehdoton lempparieläin!

902 ”Hoffentlich ein Liebesbrief” = toivottavasti rakkauskirje

(tähän loppuu valokuvadata)

berliini 7 helsinkipäs

Tags: , , , , , , , , , ,

6 kommenttia - “Berliini”

 1. Minä vaan Kirjoittaa:

  Mäkin oon joskus käyny Berliinissä. Hieno paikka. Mun lemppareita oli kesyt pulut pizzapaikan vieressä. XD Ja se oli kiva kun mulla sattuu olemaan Saksassa tuttuja niin saatiin oikeen paikallistuntemusta! No ne tosin asuu pikkukaupungissa, mutta Saksalaisia kuitenkin. Ens kesänä ne tulee taas meille :) Ja vielä kerran se on vaa pakko sanoo: Tää on varmaan paras blogi mihin oon koskaan törmänny!

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  No voihan rakkaus! Ihanaa jos piät parhaana, kiitos <3 Pulu ei oo linnuista mun silmissä hurmaavin, mut esim. kesyvarpuset jätskipaikkojen luona on aika hauskoja :–) Ykköstä jos saitte paikallisopastusta Saksasta! Ite oon nyt käyny Etelä-Saksassa ja Berliinissä ja melkoisen hurmaavia mestoja kumpainenkin, vaikkei ympäristöstä ollutkaan virallista infoa, mut esim. just lintuja (JA KUKKKIA) voi fiilistellä aina C:

 3. etanalolli Kirjoittaa:

  Voi että kun sais itelleenkin tuommoisen mainion asenteen kuin sulla! :) Mä en ikinä uskaltais puhua tuntemattomille, hui. Mikä on kyllä aika omituista koska onhan kaikki ihmiset ollu jossain vaiheessa itelle tuntemattomia ennenku niihin tutustuu… Mut hyvää tulevaa vappua ja kaikkee semmost! ^^)

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Siis just toi pitäs muistaa! Et ihan kaikki perheenjäsenistä alkaen on ollut joskus tuntemattomia ja jos jostakusta toivoo seuraa, mutta hän on tuntematon, niin sit ku hälle puhuu, nii sit se tuntemattomuus katoaa. Mut no joo, en mä oikeesti ite kovin herkästi ala pamista kummajaisten kanssa, useimmiten silloin vaan jos tarvii ite jeesiä tai näyttää siltä, että toinen kaipaa. Mihhh mutta voii jos joku muu avaa suunsa mulle, niin joo, sit kyl turisen ummet ja lammet ja kuuntelen toisen juttuja ihan korvat hörössä! n___n Oman tilan pitäminen voi kyllä olla ihan turvallistakin, ei se haittaa, että kulkee kaupungin läpi suu kiinni. VAPPUNA MEEN MYYMÄÄN ILMAPALLOJA joten joo todellakin hyvää vappua ja kaikkea muuta hyvää myös! <3

 5. Mikko Kirjoittaa:

  Tähän piti jo aiemmin todeta, että Berliini on kyllä hieno kaupunki ja vähintäänkin ihanin suur- tai pääkaupunki Euroopassa (ainakin niistä joissa olen käynyt). Se on vain jotenkin kotoisa ja rauhaisa olla (olin siellä itse toissakesänä puolentoista viikon workshopissa jonka aiheena oli ilmastonmuutos ja päivittäin oli tarjolla luomukasvisruokaa, mikä saattaa selittää ihastuneisuuttani kyseistä kaupunkia kohtaan). Se on niin ihana kaupunki, että se madaltaa ainakin teoriassa kynnystä opiskella saksaa, jaa’a aa.

  Siis se on vain paras kaupunki 4ever, ei tässä oikeastaan mitään järkevää ollutkaan.

  Niin ja niin, jappas dappas, onnittelut uudesta nimestä tämän blogimerkinnän kommenttikenttään vielä!

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Uu voi jee, kuulostaapa kyllä kelpo syyltä ihastua! Musiikki on syy siihen miks ite luen kieliä; kun aina on miettiny, että pitäiskö alkaa opiskella tätä ja sitten löytyykin jotain sen kielistä musiikkia ja se on niin HYVÄÄ, että on ihan pakko oppia kieltä. Vaan joo, kyllä Berliini oli semmoinen kaupunki, että vaikkei musiikkia olisi olemassakaan, niin saksan kieli kyllä totta vie kiinnostaisi! Aika monipuolinen mesta se oli, kotoisa ehdottomasti, vähä rämä ja kovin sivistynyt samalla, mutta enimmäkseen jotain ihan omaa.

  Nimionnitteluista kiitän ja itse tahdon vielä sanoa, että kiva kuulla pitkästä aikaa myös sinusta :>

Jätä vastaus