Epäanonyymi

roihu virallinen

Sit oliki sellaset kohtaustärinät et ette arvaakaan miten helpottunu fiilis miul oli siitä, että serpentiinijade, kardemumma ja lelutiikeri oli kaikki ihan siinä käden vieressä ja harmittomat piirretyt oli valmiina katsottavaksi, eikä missään ollut kovia ääniä ja huoneessa oli hämärää, eikä mua haittannu että oon näin onneton pentu kaiken kanssa ja siiis v o i   h u r j a.

Tags: ,

19 kommenttia - “Epäanonyymi”

 1. Gök Kirjoittaa:

  <3 J E E <3

 2. Reetta Kirjoittaa:

  Onneksi olkoon hienosta nimestä!

 3. Kulkutauti Kirjoittaa:

  Hihii en tie kuuluuko tälläsissa tilanteissa sanoa onnea vai mitä, mutta sanon silti että ONNEKSI OLKOON! Hieno nimi! :) Saako Rasmuksesta vääntää lempinimiä?

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Mihiii jee hurraa hihii! Kiitoksia :—) Lempinimet on ihan tosi jees!! Tähän mennessä on tullut mm. Rasse, Rasbe, Rasmu, Rasseli, Rampeliini, Ramses, Ramu, Remu, Rassu ja Rasu. Ite käytän Rapsua ja Rasmua tosi usein :> Muuan tyyppi sanoo minua Juspuksi/Juspukseksi, mikä on seki ihan hauska.

 5. aino Kirjoittaa:

  Ihan super paljon onnea, varmasti aivan uskomattoman ihana fiilis : )) !

 6. Lartse Kirjoittaa:

  äääääwwww ihanaaaa!! <3 ONNNEAA!!! Ihan huikeeta ja tosi kiva nimi :3 voi kunpa pian pääsis itekin eroon typerästä tytönnimestäni virallisesti :D

 7. Rasmus Kirjoittaa:

  Miiihh melkosen mieletöntä totta vie! n___n Kyl nimenvaihto onnistuu, Lartse, ihan takuulla! Joskus tulee kapuloita rattaisiin, mut nääh ei ne pysäytä ♥

 8. nurinkurinen Kirjoittaa:

  JEE, ONNEA! <3 nyt on kyllä melkoisen upea nimi!

 9. Rasmus Kirjoittaa:

  kurrnauskis ja kiitos ♥ Mua hymyilyttää siun nimimerkki :>

 10. Kettu Kirjoittaa:

  Toihan on mahtava uutinen! Onnea ihan kamalasti!
  Mutta saako kysyä, mistä tulee nimi Roihu? Se on aivan ihana nimi, en oo ikinä törmänny vastaavaan <3

 11. Rasmus Kirjoittaa:

  Aina saa kysyä! :—) Mulla on tietsikalla hirmunen lista kaikkia päheitä nimiä, joita pohdin ja joita bongasin netistä ja Roihu on yks niistä. Mulla ei automaattisesti syntyny siihen mitään suhdetta, toisin ku vaikka Ilves-, Tinjami- ja Korppu-nimiin, se oli jopa semmonen hetkellinen täytenimi aluksi, mutta se nyt se on nimi, josta oon kaikkein varmin ja tiiän, että se kuuluu tohon. Roihu on pörhee ja vahva, se on samanmuotoinen kuin karhunpoika tai Growlithe-pokemon, yhtä rapsutettava kans, ehkä jopa rakastettava tai jotain. Jos miettii tulta, nii sei oo mikään käsistä karannut metsäpalo, vaan enemminki pieni pyöree, vähä suippo, kokko tai ainakin sen rätinä. Musta on tosi hyvä, että se ei oo mun etummainen nimi, vaan tossa välissä turvassa, vaikka se siinä on oikeesti se joka suojelee. Lämmön ja rätinän voi tuntea ja kuulla läpi, mut kuitenki se on juttu, joka on enemmän sisällä, sydämessä, ytimessä, tärkeimpänä ja arvokkainpana juttuna, jonka oppii tunteen ja johon kiintyy jos oikeesti tutustuu.

  En tiiä vastasinko nyt kysymykseesi, voisin turinoita nimistä vaikka millä mitalla! Ilarin ja Kanelin välillä mietin pitkään ja niistä riittäis kans juttua, mutta möhh joo ehkä tää on ihan ok!

 12. Leviathan Kirjoittaa:

  Täällä minä taas, kyseenalaistajasi.

  Kumarran edessäsi rohkeudelle muuttaa elämän tärkeitä realiteetteja painostuksesta ja arvostelusta huolimatta.
  Kunnioittaen tervehdin uuden tulevaisuutensa uskaliasta rakentajaa.

  Itsekkäästi nyt olen blogiasi kauan lukeneena tietoinen kuka olet minulle kolmesta nimestäsi ensisijaisesti.

  Roihu.

  Minulle sinä olet Roihu, nyt ja aina.

  Kunnioittaen uudestisyntynyttä,

  Leviathan

 13. Rasmus Kirjoittaa:

  <3
  Rohkeus on tosi hyvä, kaunista kuulla muiden näkevän sitä itsessäni kun itse huomaan sen selviten vain toisissa otuksissa. Hurmaavaa myös jos joku blogiminän kautta on tullut vahvasti tietoiseksi miun olemisesta ja persoonasta. Joo Roihuna on kyllä tosi hyvä. Lämpöä ja voimia!

 14. Erisa Kirjoittaa:

  Ihana nimi! Tosi paljon onnee! Anteeks kun en kommentoi niin usein, tykkään tästä blogista tosi paljon :)

 15. Rasmus Kirjoittaa:

  Miuh kiitos! Yksi kommentti viidessä vuodessa on parempi kuin ei yhtään kommenttia ikinä :> Viestit ilahduttaa aina yhtä paljon riippumatta miten usein niitä keltakin tupsahtaa, joten älä huoli!

 16. emma Kirjoittaa:

  Hurjan paljon onnea! Just sun näköinen nimi. Oon äärettömän iloinen sun puolesta! :):):):):)

 17. Rasmus Kirjoittaa:

  Hihiii kiitoksia n__n Oon aika liekeissä tällä hetkellä kun kävin ottaas passikuvan ja torstaina meen poliisilaitokselle pyytään uutta passia ja sitten tuun saamaan päheen passin (siinä uuessa on juoksevia HIRVIÄ!!!), jossa on pähee kuva ja pähee nimi, hih ja mun pankkitili näyttää jo hyvältä ja 1/2 kirjastoista on merkannu tietoihinsa hyvän nimen ja kun vaan uus hyvä kelakortti tupsahtaa postista, nii sit saan mennä koulun kanslistille ja sitten mulla tulee oleen vielä hyvänniminen Wilma-tunnuskin ja siiis voi parasta <3

 18. Heli Kirjoittaa:

  Mulle sun nettipersoona on aina Hilleri. :D

 19. Rasmus Kirjoittaa:

  Heheee, no mikäs siinä sitten :–D Hilleri ei oo mun aivopieruista suurinta ylpeyttä aiheuttava, mutta hirmusen kiva linkittyä blogiinsa, kun siitä on tullut aika merkittävä asia C:

Jätä vastaus