Lähinnä renttuilusta, ystävistä ja tärinästä

kultasin renttu

ilmapallomyyjä

essentiaalinen vapina

kivat

mm ja pese minut

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommenttia - “Lähinnä renttuilusta, ystävistä ja tärinästä”

 1. Maissu Kirjoittaa:

  Oon ollu yhtä hymyä perjantaista lähtien. Aina ku oon miettiny sua, mun naamalle on noussu semmone onnellinen hölmöläishymy. Sussa on oikeesti jotain taikaa, ku saat niin monet ihmiset hyvälle tuulelle vaikka vaan pelkällä olemassaolollas.
  Oon hitusen mäntti ku en sanonu suoraan päin naamaa miten paljon oikeesti saat (myös) mut ilostumaan, mut kerron kyllä jahka taas joskus törmätään!

  Oot huikeen mielenkiintonen, arvokas ja hurmaavan ihastuttava tyyppi, muista se. Pus!

  t. pörrökeesi-vappupallotyyppi

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  äääää no eikä! voi jee, senkin kiva ;___; <33 Joskus hyytyy ja unohtaa, että on ees olees mitään sanoja ja sit vaan hymyilee tosi leveesti jonku seurassa, mut sit ku lähetäänki eri suuntiin ja on saanu kerätä ajatuksiaan hetken aikaa yksin, niin tulee semmonen ähh-olo, kun muistaa mitä kaikkea olis oikeesti halunnut sanoa toiselle. Onneks on netti ja puhelimet ja postimerkit ja semmoset! Nyyh voi jukra totta vie, hymyilytät aivan hirmuisen tosi kovaa nyt kyllä ;__; Mihh, toivottavasti törmätään, melkoisen mielenkiintoiselta ihmiseltä sinäkin vaikutat! <3

 3. Iida L Kirjoittaa:

  Hei Rasmus!
  Luen silloin tällöin seikkailuja, mutten ole ennen kommentoinut mitään..
  Tuosta käsien vapinasta.. itse kärsin yhdessä vaiheessa pitkään määrittelemättömästä pahanolon tunteensta, jos jonkimoisesta sydämenväpätyksestä ja elohopeaelämästä, en kokenut tarvitsevani juuri untakaan, lisäksi oli loputonta mielialanvaihtelua… ja kädet tärisi välillä ihan hirveästi vaikken tehnyt mitään, joskus sen huomasi paremmin vieruskaveri kuin minä itse, siihen muka jotenkin tottui. (vaikka piirtäminen oli välillä vaikeaa ja käsiala välillä epämääräistä suttua)

  -Syyksi paljastui kilpirauhasen liikatoiminta eli hypertyreoosi, selvisi ihan yhdellä verikokeella. Vaivaan löytyi myös nopeasti lääkitys ja olo helpottui. Tämä saattaa kuulostaa vähän internetin huuhaalta, mutta suosittelen nyt kuitenkin tarkistamaan. Toivon ettei kukaan muu joutuisi yön hiljaisuudessa pohtimaan mikä on vialla kun ei sivellin pysy kädessä ja kaikki ahdistaa.

  Aurinkoisen iloista elämän kevättä ja jännittävää kesää toivotan!

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Mitäh ihan tosi! Joku aikaa sitten joku toinen kommentoi miulle jotain verikokeista B12-vitamiinin takia ja mä sit kävin terveyskeskuksessa, mut anemian ne vaan mulla totes ja vitamiinijutut oli ihan kohdillaan. Pitäsköhän mennä uudestaan katsomaan mitä ne tällä kertaa löytää 8–D Terkkarin luona aattelin kyl käydä kun vaan ehdin, hän on aika matalankynnyksen ihminen lähestyttävyydellään, vaikken tiiä pystyykö mitään viisauksia kertomaan. Mjooh, täytynee tutkia! Arvostan huolenpitoasi, kiva kun ilmottauduit olevasi ja paljon aurinkoa ja seikkailuja! :–)

 5. Sulo-inen Kirjoittaa:

  Yhyy oot niin ihana, itku<3 on niin paljon oloa. En ees tiiä millasta olo on mut sitä on paljon. Pitää nähä taas pian!! Ajattelin ens viikon aikana katsoa Timjamin jutut! Oot huipuin!

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Söpö! Timjami on chilli kaveri, ei haittaa lainkaan vaikket ens viikon aikana ehtis kattoa kaikkia leffoja :> Vaan kerro mitä niistä tuumit sitten jossain välissä, kiinnostaa ehkä ja kun en ite ees muista niitä kaikkia kunnolla, niin ehkä osaan sanoa jotain järkevää myös jos voin tarjota niitä jollekin toisellekin katsottavaksi. Ja hei, ei oo velvollisuutta katsoa niitä kaikkia jos joku vaikuttaa tylsältä tai tylyltä :> Olo on jännä ja sinä mahtava! <3

Jätä vastaus