olisko ohita kysymys -toimintoa

hajottaaa

Tags: , , ,

4 kommenttia - “olisko ohita kysymys -toimintoa”

 1. Minä vaan Kirjoittaa:

  Voimia! <3 koita jaksaa, sä oot ihana ihminen ja maailma tarvii sua.

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Mih voi sinä ♥ Teen parhaani, ehkä maailma auttaa

 3. ao Kirjoittaa:

  On ihan hienoa, että nuori yrittää löytää itsensä, mutta touhusi kuulostaa lähinnä huomionhakuiselta teiniangstilta. Vanhempana lukijana, nuoruuden solmut kokeneena, se lähinnä ärsyttää turhalla pakonomaisuudellaan ja kummallisella nimisäädöllään. Ymmärtäisin, jos oikeasti kokisit olevasi väärässä kehossa, mutta tunnut vain etsivän nimitystä itsellesi etkä kelpuuta olemassaolevia. Kenenkään ei ylipäätään tarvitse muille määritellä itseään enkä siksi ymmärrä haluasi saada seksuaalisuudellesi jokin tietty nimi. Ja miksi tytöksi/naiseksi/pojaksi/mieheksi kutsuminen on pahasta? Itsensä määrittely on mennyt jo liian pitkälle. Nimenomaan määrittely, tunnetasolla ja ajatusmaailmassaan kukin on mitä on, muista välittämättä. Onnea vanhenemiseen, tarvitset sitä, kuten me kaikki muutkin olemme tarvinneet.

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  ”Tunnut etsivän nimitystä itsellesi etkä kelpuuta olemassaolevia”, joo toi mätsää, mut muusta nousee kyllä karvat pystyyn.

  Ajatusmaailmassa kaikki on totta vie mitä ovat, mutta tähän elämään kuuluu semmonen pirullinen seikka, että on pakko olla myös silmin nähtävissä ja sen myötä myös kuultavissa ja koskettavissa, mikä tekee kaikesta määrittelystä melkoisen oleellisen osan olemista.

  Nimisäätöä en näe kummallisena. Porukan mennessä naimisiin monet vaihtaa sukunimensä ja siitä nostetaan vaan peukut pystyyn ja onnitellaan mitään kyseenalaistamatta. ”Ai sä oot enemmän Nieminen kuin Mäkinen? OK hieno homma.” Ei ton lauseen mielekkyys muutu sen myötä mitkä nimet siihen sitte ikinä sanookaan.

  Kehon vääräksi kokeminen taas on sata prosenttisesti subjektiivinen kokemus, eikä sitä toisen silmien kautta päältä päin pysty toteamaan. Toisen fiilisten vääräksi tai epätodeksi sanominen on tylyä ja epäkunnioittavaa. En ole ikinä nähnyt liian pitkälle meneväää itsemäärittelyä. Ja öö niin emmä tiiä, ei mulla oo sanoja ilmaista nyt ajatuksiani.

  p.s. seksuaalisuus on eri asia kuin sukupuoli.

Jätä vastaus