Sit mä itkin niitä vitun kastematoja

vittutääkypsyys

puhuisitko

kastemadot

Tags: , , , , , ,

6 kommenttia - “Sit mä itkin niitä vitun kastematoja”

 1. Minä vaan Kirjoittaa:

  Mua alkaa aina harmittamaan avuttomat kastemadot tiellä. Kaikki kulkee ohi, ketään ei kiinnosta. Ite noukin niitä joskus ojan puolelle, mut en mä kaikkia pysty pelastaa :'(

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  JOO SIIS VOI LUOJA NE MADOT eiii en kestä yyh, siis ku on niitä eilisen jäljiltä kuivuneita käpristyneitä raihnoja ja sitten semmosia ihan äsken pintaan nousseita ja sitten ne sätkii ja niiden päälle vaan ajetaan ja aaaaargh voi luoja ku mä olin päässyt kerran kouluun sisään ja olin vaa ihan kauhuissani kaikesta, nii siin naulakoiden eessä oli jonku kengät ja yks matonen oli sen kengän pohjassa mössättynä ja toinen kiemurteli siinä vieressä (!!!) ja vaik kastematopopulaatiolla mennee ihan hyvin, enkä mä mitään kastematojen sielunelämästä tai kivun tuntemisesta tiiä, mut emmä jumalauta halua niitä silti talloa ja survoa ja liiskata ja siiiis tää on oikeesti niin saatanasta mulle! Hetken oon jo luullu, et pystyisin jotenki diilaan sateen kanssa (se ei kuulu mun lempisääilmiöihin), mut ei, nää madot tuhoo moisen toiveajattelun.

 3. Stalkkeri Kirjoittaa:

  Mun piti eilen mennä keskustaan ja kun koko ajan satoi vettä, niin kadut oli ihan täynnä kastematoja ja yksi aika pitkä tienpätkä oli oli ihan kokonaan matojen peitossa (en oo koskaan aiemmin nähny niin paljon matoja yhessä paikassa) ja yritin olla ajamatta niitten yli, mutta ei siitä tullut yhtään mitään. Kun väisti yhtä matoa, niin ihan pakosti ajoi sitten toisen yli.

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Feel you ;__; Äh, emmä ees tajuu, kun madot ei ees mitenkään herätä mussa empatiaa, mut sydän särkyy kuitenki niiden kiemurtelua katsoessa. Ehk elämää arvostaa vaan niin paljon tjsp.

 5. Elmi Kirjoittaa:

  Mut sit pikkulinnuilla on kestit kun matoja on pitkin teitä!! ehkä? Fiilaan sun kastematofiilauksia kyl :c

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  OIJOI HEI toi on muuten niin totta! Voi ihanaa, onneks sanoit tuon, sillä nyt voin ajatella pikkulintuja ja niiden kestejä, mikä on tosi iloista <3

Jätä vastaus