Tilaustöitä

Arvatkaa mitä! Lista velvollisuuksista tai lähestyvä koeviikko ei hirveesti naurata, nii ajattelin kanavoida energiani iloisempiin asioihin:

tilaustyö 1

tilaustyö 2

Hihii, joo eli meitsi alkaa toivetaiteilla! :–) Piirrän mitä vaan paitsi pornoa. Jos omistaa silmät, niin voinee arvata, että ihmiset on oma ykkösaihe, eikä kuvissa varsinaista taustaa näy öö ikinä, mutta sä valitset aiheen ja saat esittää niin yksityiskohtaisen kuvailun työlle, kuin ikinä haluut.

Maksu tapahtuu tilisiirtona (tai käteisellä jos satut asumaan naapurissa tai törmäämään kadulla). Postitan kuvan heti kun saan valmiiksi ja rahat näkyy tilillä. Jos haluat maksaa ylimääräistä, niin anna palaa, mutta oon ihan tyytyväinen yllä mainittuihinkin hintoihin.

Ja hei, saat ilman muuta alkuperäisen kuvan, etkä tulostettua kopiota!

Kysymyksiä ja tilauksia saa heittää sähköpostiin, mutta toki sinne voi lähettää myös yleisiä terveisiä, jos huvittaa.

Kaverille voi myös vinkata ja sanaa saa levittää :>

Tässä vielä muutama kuva pällisteltäväksi (klikkaa hiiren oikealla ’kopioi kuvan osoite’ ja liitä se osoitekenttään, niin kuvat suurenee):

Shaggy by simpppaI don't wanna build a snowman by simpppa

Kiss Your Bliss by simpppaJump over troubles by simpppa

Nice life by simpppa

My sweatshirt is stripederp than yours by simpppa

 

 

Living again by simpppa

Chasing by simpppa

Tags: ,

11 kommenttia - “Tilaustöitä”

 1. Minä vaan Kirjoittaa:

  Daaaauymn sä oot hyvä piirtämään! Muuten mä voisin oikeesti tilatakkin sulta jotain, mutta ei oo rahaa… Mä rakastan sun tyyliäs. Voi kumpa mäkin osaisin piirtää noin hyvin! Joo, mä tiiän, harjoirrelua harjoittelua niin kyllä se siitä… Mutta kun satun olemaan melkein saman ikäinen kuin sä niin aika masentavaa…. No jaa, jatka samaan malliin, noi on tosi hienoja!

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Ui kiitos paljon, mahtia kuulla!! Kaikkein iloisin mä oon siitä, että ku näen nykysin päheitä piirustuksia, nii mä vaan tuijotan niitä monttu auki ja koitan hahmottaa miten se on tehty tai sit tuun vaan tosi inspiroiduksi ja haluun väkertää omia kuviani, vaikka ennen kävi sillai, et iski kateus jos joku oli hurjan taitava. Okei kyl nykysin tulee viel vähä semmoi luimisteluolo hurmaavista hahmodesigneista ja sarjiksista, kun niien tekeminen on oma ykköshaave, mut liian vähäsen teen asioita sen eteen.

  Yks juttu mikä musta on ihan parasta on kaikki mallikuvat! Sanotaan, et joo kandee piirtää mallista jos haluu kehittyä, mut ihan sama vaik ois miten kehittynyt, nii mä rakastan niitä mallikuvia silti. Emmä käytä niitä suoranaiseen jäljentämiseen, mut voi hakee apua hahmon asentoon yhdestä kuvasta ja viidestä muusta voi saada ajatuksia varsinaiseen ulkonäköön.

 3. Minä vaan Kirjoittaa:

  Mäkin välillä muututn kateudesta vihreeks, mut yleensä mäkin vaan inspiroidun. Mäkin välillä piirrän ottaen mallia monesta eri kuvasta ja kokoon niistä jonkun mahtipontisen hienon kokonaisuuden! :)

 4. Tatava Kirjoittaa:

  Oih, vähä ihania piirrustuksia :0 <3 Kyl tekis mieli tilata, mutta rahan kanssa vähän ongelmia nyt niin ei pysty xd Kun vaan ite osais piirtää noin, mut ei onnistu : D (+tuo Ren on ihan super ihana x33)

 5. Rasmus Kirjoittaa:

  Kiitos Tatava :3 Mä katoin yks kerta Dramatical murder -animen, koska se oli visuaalisesti niin pirun tyylikäs (!!), vaikka juoni ei sykähdyttänytkään ihan täysillä ja sit oli vaan ihan palava pakko piirtää siitä jotain fanarttia. Mä kelailin jättäväni tilaustyöt auki sillai kind of ikuisesti, ja otan sit taukoa jos elämä käy liian hektiseksi, joten jos joskus myöhemmin huvittais joku kuva tilata, nii siitä vaan :–)

 6. Skjere Kirjoittaa:

  (kunhan saan tuet tän kuun lopussa niin voisin tilata sulta kuvatuksen hörhörhör otatko ekstraa jos haluaa kuvaan kaksi hahmoa?)

 7. Rasmus Kirjoittaa:

  En pyydä ekstraa, vaan piirrän vaikka kymmenen hahmoa jos saan vaan paperille mahtumaan! :–D

 8. Skjere Kirjoittaa:

  Jeee mä pistän tilausta tulemaan heti kun tilille ilmaantuu rahaa. >:3c

 9. HILLERI » Blog Archive » Pitkät kynnet Kirjoittaa:

  […] jos oot sattunut harkitseen tilaustyön tilaamista multa, nii esim. nyt ois aika tosi hyvä […]

 10. Maissu Kirjoittaa:

  Saat taiteilla mun ekan tatuoinnin mallikuvan jahka mun seuraava palkkapäivä koittaa :) … jos vaan saan siihen mennes päätettyy mihin asentoon sen tatskaan tulevan tyypin haluun :P

 11. Rasmus Kirjoittaa:

  Hihii hui, take your time ja heitä viestiä sit kun on varmuutta tatskasta :> Ois aika kunnia olla mustetta jonkun iholla (josta muistui mieleen et mielessäni on eräältä toiselta kyl yks epävirallinen tatskapyyntö, jonka eteen en oo mitään kyl tehnyt kröhömmm), emmä tatskoi oo suunnitellu muut ku omaa ihoani pohtinut ja vähän siihen jumittunut, mut kyl mä viel omatkin tatskat saan joskus loppuun pähkäiltyä!

Jätä vastaus