Beatnik-lapsi ilman huumeita

anger

Tätä kuvaa on miettinyt paljon^. mut joo, eipä siitä muuta.

tuuli ja seikkailu

Oon ruvennut kirjoittamaan kirjoista kauniita lauseita ylös ja Matkalla-kirjassa oli upeita ilmauksia niinkuin ”lempeä arki” ja ”murheellisen pehmeä sadeyö” (rakastan adjektiiveja)  ja eräs sanoi ”rakastan sinua niin kuin aina” (leffassa se toistaa useasti I love you as ever tjsp emmä oikeesti muista) ja siinä oli paljon mistä tykätä, mutta tän mä vaan kirjotin ylös:

”Pujopartaisia, hurjia nauravia neekereitä käveli ohi; sitten pitkätukkaisia rahattomia irrallisia suoraan 66. tieltä New Yorkista; sitten vanhoja aavikkorottia jotka kantoivat myttyjään ja kääröjään ja olivat menossa etsimään puistonpenkkiä Plazalta; sitten metodistisaarnaajia ja välillä joku luonnonlapsi, parrakas pyhmimys, sandaalit jalassa. Halusin tavata heidät kaikki, puhua jokaiselle, mutta meillä oli Bean kanssa liian paljon tekemistä rahan hankkimisessa.”

helisee

henki hevoset

nyyhky

monologi hur termosmuki

tupakkauni JA ARVATKAA mun alitajunta ei oikeesti ees antanu sen tupakan palaa, koska tarpeeni säilyttää arvoni yhden kivan silmissä on niin suuri, huoh voi elämä.

Tänään matkalla kaupasta himaan näin pennun, joka oli parkeerannut polkupyöränsä puoliksi ojaan ja aukoi siinä joulukalenterin luukkuja.

elämä.

mitä.

Tänään myös ostin nättejä postimerkkejä ja nauroin, koska pihalla oli niin paljon voikukkia. Ylihuomenna on kevätjuhla ja sitten alkaa kesäloma ja vähän pelottaa, että elämä räjähtää kun ei oikein ole kapasiteettia käsitellä kaikkeutta ja piru vie kun kaikki on hurjaa. Tiedän mistä löytyy hyviä tyyppejä, ja vaikkei ole hintaa mennä katsomaan niistä edes puolia tai kolmasosaakaan, niin ehkä kuitenkin jotain hassua tapahtuu ja oleminen on kivaa.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

7 kommenttia - “Beatnik-lapsi ilman huumeita”

 1. Pege Kirjoittaa:

  Itekkin ”inhosin” liikuntaa kouluaikana. Tosin siihen vaikuttii se, että oma fyysinen kunto ei ollut silloin sieltä parhaasta päästä. Nykyään liikunta, ja varsinkin itsensä rajoille vetäminen tuntuu ihan tavalliselta.
  Ei ole mitenkään poikkeuksellista, että työpäivän jälkeen käyn rullaluistelemassa 40 kilometriä, tai että kesän kuumimpana kautena keskellä päivää luistelen 40-50 km.

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Nastaa jos oot noin arkipäiväksi onnistunut rullaluistelun sulauttamaan! Urheilussa tosi hurmaavaa on musta se miten muistaa vaik omat raajansa, tai ei ihminen tunne jalkojaan, tiedä miltä ne näyttää tai muuta toisin kuin vaikka omaa naamaansa katsoo joka päivä. Lienee ihan oikeudenmukaista itseään kohtaan kiinnittää huomiota kokonaisvaltaisesti omaan itseensä (päästä varpaisiin) muutenkin kuin silloin kun huomaa, että pitää liimata laastari johonkin tai hakea jääpussi.

 3. Pege Kirjoittaa:

  Ei se onnistuiskaan, jos tätä lajia ei olisi harrastanut vuosia. Itellä se hinku tähän lajiin on syöpynyt todella syvälle. Istumatyötä tekevänä, niin työlle on pakko olla joku fyysinen vastakohta.
  Toisaalta on helppoa jäädä kotiin koneen ääreen istumaan, ja pelaamaan/selailemaan päättömästi nettiä. Kesällä sitä pyrkii välttelemään tuota vaihtoehtoa nro. 2. Viime kesänä kilometrejä kertyi noin 1600 km, ja samoihin vähintään tähtään nyt. Moni on kyl sanonut mua ihan täydeksi sekopääksi, ja ihmetellyt että kuin voi jätkässä riittää virtaa noin paljon. Liikunta on se, mikä mulle antaa virtaa.

 4. Murmelintoukka Kirjoittaa:

  Ää en oo yksinkertaisesti ehtinyt lukea sun blogia tosi pitkään aikaan, mutta tänään selasin oikein superkunnolla että mitä sulle kuuluu!
  Ihan ensinnäkin mun on pakko sanoa että ÄÄÄÄ Rasmus Roihu Ilari on ehkä siistein ja ihanin ja upein nimi mitä oon hetkeen kuullu ja se sopii sulle paremmin kuin mikään! :) :) Siis oikeesti nyt haluan kutsuu sua koko ajan niillä kolmella nimellä eikä pelkästään etunimellä… :’D Ja ihan huippua että oot vihdoin täyttäny 18 ja saat tehä uusia asioita ja asioita mitä ite haluat! Onnee ja iloa ja tsemppiä sulle, oot ihan loistava tyyppi, vieläkin! :D

 5. Rasmus Kirjoittaa:

  Kurrr purr n__n <3 Nyt ainakin kuuluu hyvää, hihii! Voi että, hauskaa jos nimi noin riemastuttaa, itseäkin kyllä hymyilyttää. 18 on kans aika hymyjuttu >:–) mihh, oot kiva!

 6. saijamoi Kirjoittaa:

  Voi onko sun toinen nimi Roihu? Huikee!

  Also, Kerouac on rakkautta. Kantsii lukee Dharmapummit!

 7. Rasmus Kirjoittaa:

  Hihii Roihu olen juu! n_n Huhtikuussa virallistui nimi. Kerouac kyl onnistui vakuuttaan hyvyydellään, mä etin Dharmapummit käsiini joku hetki kun lukeminen on helpompaa (nyt pää rakoilee lyhyidenkin tekstien lukemisen aikana), mut sitä ennen aion katsoa Kill your darlings -leffan, kerouacilla on jotain tekemistä senkin kanssa :>

Jätä vastaus