Pitkät kynnet

köyhäpaskasaatana

(tää biisi: http://www.last.fm/music/Jarspis%27s+Allstars/_/Toisis)

Mua ei haittaa, että mun rahat vietiin, mutta mua haittaa, että mun luottamus vietiin.

p.s. jos oot sattunut harkitseen tilaustyön tilaamista multa, nii esim. nyt ois aika tosi hyvä hetki

Tags: ,

2 kommenttia - “Pitkät kynnet”

  1. Elmi Kirjoittaa:

    Vois alkaa pitää väärennettyä viiskymppistä lompakossa. Ei maksais sillä koskaan (muistaisin sen siitä ettei mulla koskaan oo viiskymppisiä….) mut se ois riesana sille joka kehtaa sen viedä. Joutuis kassalla vaikeuksiin. Paljonkohan väärä raha maksaa?

  2. Rasmus Kirjoittaa:

    Aikas velmua totta vie! Lähtökohtaisesti kostaminen on musta väjäämättä ihan hanurista eikä millään tasolla tavoiteltavaa, mut tommoi källi vois olla salaa opettavainen. Tai en tiiä jos joku paatunut taskuvoro kerran saa kohalleen väärää rahaa, et alkaaks se sit epäileen kaikkii eteen tulevia seteleitä, aika once in a lifetime -tilanteelta kuulostaa väärään rahaan törmääminen, mut kuitenki. Varastaminen on jännä. On ristiriitaisia aatoksia siitä.

    En tiiä mistä väärää rahaa hankitaan? Tai kun sei oo semmoi myynithitti jossain s-marketin hyllyllä, mut varmaan aika hyvä poliisihoukutin jos koittaa jotakuta valmistaan sulle väärennettyy rahaa :–D Hupsua maksaa rahasta muuten!

Jätä vastaus