Viis kiloo bakteereja

tautinen paska

lääkkeet teksti

Toinen korva on puolikuuro ja näkökenttä sumea, keuhkot oon ehtinyt yskiä jo aikoja sitten ulos. Ei oo kaikkein säteilevin olo.

liika sinipunatauti

 

nätti poika hei(sit säteilytti)

Olin eilen istumassa terveyskeskuksen odotustilassa. Siellä oli vaitonaista ja katsoin miten kaksi väsynyttä auttoi haurasta vanhusta vessasta takaisin rullatuoliin, eikä tämä saanut takaisin jotain itselleen kuuluvaa. Viereisessä huoneessa alkoi lapsi parkua.
Tuli itku.

Ystävä lähetti videopätkän, jossa aivastaa (aiemmin sain kuvan, jossa suu oli täynnä hammastahnavaahtoa) ja auton ikkunasta tuleva tuuli kulki käsivarren haituvia pitkin.

Niin
tavattoman
kaunista.

keesi baee

Katoin tänään peilin,
näytti joltain.

Hymyilin,
näytti iteltä.

Tags: , , , , ,

11 kommenttia - “Viis kiloo bakteereja”

 1. nikopetteri Kirjoittaa:

  hei luulinkin nähneeni sut ja sun frendin pelmahtamassa oulun asemalaiturin poikki! meni niin kauan näköhavainnon rekisteröitymisessä aivoihin etten ollut 100% varma :D ilahduttavia väriläisköjä ympäri kaupunkia, läiskis loiskis.

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Joo!! Myökin itse asiassa bongattiin sivusilmällä sut, mut itellä aivot raksutti jotenki tosi hitaalla ja olin asettanut mun pään sisäiseen to do -listaan vaan kohdan ”nouse junaan”, niin en osannut sit toimia ja muuttaa liikerataani niin, että ois voinu tulla moikkaan. Hymyilytti kyllä kaikki piikkipinssitakkiset ihmiset asemallla, hih hauskannäköisiä otuksia oli junassakin :>

 3. Elmi (havu) Kirjoittaa:

  Joo se me oltiin! :3

 4. Skjere Kirjoittaa:

  Voi ei, toivottavasti olo alkaisi olla parempaan päin. Muista villasukat tarpeen tullen, vaikka kesä onkin!

 5. merlin Kirjoittaa:

  muista vetää paljon vitamiineja :—)

  ja paljon paljon teetä. paranemista & haleja!

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Kurr, kyl mie jollain konstilla vielä tervehdyn! Teetä on onneki paljon kaapissa ja uusi huppari on pehmee ja hyvä, lämmin myös. Ehkä jos nukun myöhään ja katon koko päivän piirrettyjä niin vointi kohenee :>

 7. Jannna Kirjoittaa:

  VOI EI NOI SUN SILMÄT! Kauhistuin noista verenpurkaumista : (( mut oot kyl ihan jumalaisen söpö!

 8. Rasmus Kirjoittaa:

  miiihhhhhhhhh voi jehna, näkisitpä mun virnistelevän naaman nyt, en osaa oikein kuvailla, mutta kiherryttää kyllä paljon ja päästin pöhkön vinkahduksenkin (okei kaksi) tsihiii vai niin söpö voi hurrrr kiitos <3 Silmät on kyllä vähän hurjat joo, hätkähdän iteki kun katon peiliin. Nyt ne näyttää seminormaaleilta, mut joka kerta tippoi laittaessa säikähän, kun toisen silmän yläosa onki vielä ihan superpunaisena. Mut on anyways jo toivoa paremmasta!

 9. Am Kirjoittaa:

  hei, miun kaverilla on myös kamala vapina käsissä eikä tiijä miksi, mutta kuulema tupakka auttaa. vaikka ei sitä ennen ollu polttanukkaan. ootko sie kokeilu?

 10. Rasmus Kirjoittaa:

  Enpä oo pahemmin poltellut, mut toisaalt käy järkeen, että savu rauhoittaa kehoa. Sillai surku tosin koittaa tautia tappaa myrkyllä, mutta arvaahan siun kommentti oli tän blogin 4 500., mikä meinaa sitä, että haluisin piirtää siulle jotain, ku aina viiensadan kommentin välein laitan taidepostia kommentoijalle :—-) Hih heitä mulle sähköpostia (iita AT jalkapuu PISTE net), jos kiinnostaa :>

 11. Am Kirjoittaa:

  voi ei kui ihana yllätys! mieki sanoin samaa kaverille, että pahaahan seki kyä tekee. :/ mutta kyl mie ymmäränki, voin vaa kuvitella, kui ikävää se varmasti on

Jätä vastaus