talon alla pommi

en mäkäämieti sanojass

eikö riitä

sikaperhevinksin vonksin

Tags: , , , ,

9 kommenttia - “talon alla pommi”

 1. Raunis Kirjoittaa:

  polon alla tammi

  Ja mitä vittua @ omakantajuttu tai siis miten asiallisuus liittyy mihinkään ja jumalauta mikä toi nuori nainen -kommenttikin on tais siis ?????????? en käsitä
  Itsekin aina huolissani katson et mitä kakkaa sinne on musta kirjoitettu mut toi on jo aika paksua.
  Voimia, veljeni.

 2. Raunis Kirjoittaa:

  Eiku oho luin väärin et toi koko puhekupla ois ollu sinne kirjoitettua ja sillä lailla tuomitseva et ”no tää ei kyl oo tarpeeks asiallinen tarpeeksi nainen, ei päästetä sitä tutkimuksiin”, mut huh, on toi kyllä silti ihan perseestä.

 3. Rasmus Kirjoittaa:

  ah voi veli on kyllä yks lempparisana <3
  Mä kävin omakannassa tsekkaamaassa reseptilääkkeen nimen ja sit klikkasin pari jotain lääkärivisiittiä kans auki ja joo toi hipsukoiden sisässä oleva teksti oli siäl yhessä ja ei kiesus siis pliis ihmisten sanavalinnat niinku dude c'mon ei mitä äh.

 4. Skjere Kirjoittaa:

  Joo siis loistavaa on kans se kun tiedoissa lukee mm. ”Sairaudet: Transsukupuolisuus”

  Voisinpa adoptoida sut.

 5. Rasmus Kirjoittaa:

  Huh joo, tarttuva sairaus oisko rokotetta sitä vastaan. Verbaalius on kyl vähä kehityksestä jäljessä :I
  mutta hurr adoptiolle <3

 6. Erisa Kirjoittaa:

  Toi on NIIIN ärsyttävää ja turhauttavaa. Voinko antaa sulle sellasen virtuaalisen halauksen?

  En oo toistaseks menossa tutkimuksiin, mutta oon kokenu ton saman paskan muissa tilanteissa. Koko nuoruuden, lapsesta asti, kaikki keille yritin puhua siitä että en ole tyttö, kaikki oli vaa sillee ”Sä oot vaan itsestäs epävarma tyttö :)” No siis huono itsetuntohan mulla oli, myönnän, mutta vituttaa vielki ettei kukaan kertonu mitään trans- ja muunsukupuolisuudesta. Tavallaan olen sekä mies että nainen, tavallaan en ole kumpikaan. Tämä on se, mihin lopputulokseen olen päätynyt. Itse asiassa mulle on vielä viime vuosinaki sanottu, että oon VIELÄ LIIAN NUORI TIETÄMÄÄN sekä seksuaalista suuntautumistaan, että sitä että kuuluisin sukupuolivähemmistöihin. Olen 25-vuotias. Mutta siis ihan liian nuori.

  Mä muuten voisin adoptoida sut myös! Tuu asuu mun ja kissan kanssa 50 neliön kämppään :3 Ja Skjere myös. Meistä tulee sun uudet vanhemmat.

 7. Rasmus Kirjoittaa:

  Virtuaalihalaus hyväksytty! ♥

  Kato tää linkki, se on hyvä (vaikka englanniksi tosin): http://queerlyobscure.hubpages.com/hub/10-Things-I-Wish-Someone-Had-Told-Me-About-Being-Non-Binary Ei tarvii mennä tutkimuksiin tai tehdä yhtään mitään, eikä tarvii olla tietyn ikäinen tai näköinen, ei tarvii muuta ku olla ja elää ja silti on ihan yhtälailla trans ja täysin hyvä. Pyh niille, jotka rohkenee väittää muuta!

  Oi, adoptio ja kissakaverikin samalla! Hihii kuulostaa kelpo diililtä C:

 8. Ookami Kirjoittaa:

  Huoh, jotkut virastohenkilöt ovat niin herttaisa… not.
  Itsellä kokemusta vain veemäisestä työkkärintädistä, koputan puuta että jäis ainoaksi.
  Mutta virtuaalihalit sinne suuntaan, joskus on vaan talsittava hehtaarisuon läpi että pääsee / saa sen mitä haluaa. :)

 9. Rasmus Kirjoittaa:

  Phh joo, kumpparit jalkaan ja hehtaarisuon läpi tarpomaan! Ei hirveesti anna painoarvoa vaik just virastotyöntekijöille, et siis jotain aivokirurgia pidetään merkittävempänä, mut kyl kaikki, ketkä joutuu toisia duunissa kohtaamaan (varsinkin tyypit, jotka kohtaa ei välttämättä mieleltään kaikkein harmonisemmassa tilassa olevia) on aika pirun paljon huomiota itseensä ansaitsevia, tai et niien työntekijöiden käytös ja sana painaa paljon.

Jätä vastaus